ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif sekilde birisi anlatirsa sevinirim

Ekrem imamoglu Istanbul secimine kazandigindan beri gelisme var mi, yoksa bos vaatlerler mi Elmas gibi?

Bence her türlü engellemeye rağmen elinden geleni yapıyor. Akp her türlü pisliği yapıyor adamı kötülemek için. Örnek olarak:

Sırf belediye başkanını kötülemek için cebinde bok taşıyan ahlaksızların olduğu yerde hizmet vermeye çalışıyor adam. Üstelik belediye meclisine sunduğu çoğu önerge de akpliler tarafından reddediliyor.

Niye Izlandadan takip edemiyor muyuz ? O kadar dostumuz akrabamız var.
Adam Laz müteahhit bildiğin. Tipik bir RTE kopyası sadece CHP'den olması bu gerçeği değiştirmiyor.
Ne bileyim abi. Belediye tarafıyla ilgili orada yaşamadan cevap vermeye çekinirim ben o yüzden dedim.

Objektif sekilde birisi anlatirsa sevinirim

Ekrem imamoglu Istanbul secimine kazandigindan beri gelisme var mi, yoksa bos vaatlerler mi Elmas gibi?
objektif olunursa yarım kalmış bütün metroları yapıyor çalışıyor.
Ayrıca geldiğinde her sene sel muhabbeti oluyordu son yıl itibariyle alt yapıda baya çalıştı ve sel falan yok şimdilik.
Bir sürü kreş yaptı direkt benim yararıma değil ama iyi.
Çeşitli yerlerdeki ruhsatsız yapıları kafe büfe yıktı.
Saçma sapan derneklere giden paraları direkt olarak öğrencilere burs olarak ödüyor.
Bunların dışında su faturası doğalgaz ve elektriğe göre bedava zararına veriliyor muhtemel.
Ayrıca yol ücretleri de öğrenciye nerdeyse bedava.

Genel olarak benim bildiklerim bunlar, bunların dışında yapabilecekleri kısıtlı zaten.
He kendisi bir sonraki cumhurbaşkanıdır.

Niye Izlandadan takip edemiyor muyuz ? O kadar dostumuz akrabamız var.
Adam Laz müteahhit bildiğin. Tipik bir RTE kopyası sadece CHP'den olması bu gerçeği değiştirmiyor.
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik yeterli görüyorum. Abartmayalım. Hükümet desteği olmadan, hatta hükümet köstek olmasına rağmen metro inşaatlarını sürdürebilmesi bile bir şeydir. Yarın bir gün hükümet desteğini aldığında gelişme olmazsa başka aday desteklenir olur biter.

En beğendiğim yön ise şehrin kültür sanat faaliyetlerine ciddi anlamda hareket gelmesi, desteklenmesi.

Ben İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik yeterli görüyorum. Abartmayalım. Hükümet desteği olmadan, hatta hükümet köstek olmasına rağmen metro inşaatlarını sürdürebilmesi bile bir şeydir. Yarın bir gün hükümet desteğini aldığında gelişme olmazsa başka aday desteklenir olur biter.

En beğendiğim yön ise şehrin kültür sanat faaliyetlerine ciddi anlamda hareket gelmesi, desteklenmesi.
İmamoğlu'nun üzerine neden çok gidiyorsun @Levent Akgün

Yahu alakası ne Izlandada olmanın ? Siyaseti takip etmek için Istanbul'da mı olmak gerekiyor.
Valla ben Hatay'dayım. Yılda 3-4 kere İstanbul'a gidiyorum. Adamın faydalı olup olmadığını bilmiyorum. Sağda solda adamın çok iyi olduğu ile ilgili duyduklarimi da söylemiyorum. Bilmiyorum. Sen ta oralardan biliyorsan helal olsun ne diyelim.

Valla ben Hatay'dayım. Yılda 3-4 kere İstanbul'a gidiyorum. Adamın faydalı olup olmadığını bilmiyorum. Sağda solda adamın çok iyi olduğu ile ilgili duyduklarimi da söylemiyorum. Bilmiyorum. Sen ta oralardan biliyorsan helal olsun ne diyelim.

Cevap bekleniyor Sn. @Levent Akgün

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kabusu, beyaz masayı bıktıran, İstanbul'u bisikletiyle gezen İstanbullu İstanbullu'ya soralım @Murat Onder

200w.gif

Ben Uganda'da ikamet ediyorum arkadaşlar ama İmamoğlu harika işler yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt