ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir reis. Bu zamana kadar çok şey duydum hatta çok yakınıyım diyenden bile neler duydum sayın cbmiz hakkında. İmamoğlu da aynı yoldan geçmiştir belki bilemeyiz
İddiaları söyle bence -mış gibi demek hoş değil. Söylemeyeceksen dillendirme bence.

Ulan öfkem geçmiyor. Karım aldatsa bu kadar zoruma gitmez!

üzülmeyin tahir bey. bu ülke insanı siyasette yeteri kadar karadenizli müteahhitlere müsamaha gösterdi. biz güncellenmiş yeni bir erdoğan istemiyoruz. ümit özdağ, mansur yavaş gibi ulusalcı, devletin çıkarlarını gözeten isimlerde buluşuyoruz artık.

Kendisinin şovmen olduğunu seçildiğinden beri belirtiyor idik

Nagehan mevzusu bana başta ne alaka gibi gelmisti ama sonra reyz de bu yolları çok denedi. Karşı gruptan olan birçok kişiyi saflarına kattı. Buna icisleri bakanı da dahil.

Böyle bakınca dusmaninin taktigi ile savasmak diyerek mevzuyu cok eşiştirmemeye calisiyorum. Veya kendimi böyle kandırıyorum, ya da bu yolla sindirmeye calisiyorum diyebilirim.
Nagehan'ın o fotoğrafta olması pek çok farklı şekilde okunabilir ve okunuyor da. Hepsi anlaşılabilir siyasi hamle olarak. Ama bunun gibiler yargılanacak yalanlarının hesabı sorulacak derken böyle bir tabloyla karşılaşmak psikolojik olarak büyük bir yıkım ve kırılım. Kabataş yalancılarıyla el ele verilerek mi çıkılacak iktidara? Yapılan işlerin hesabı sorulmayacak mı? Senin de söylediğin gibi bunu kabullenip, sindirip ona göre oy kullanacak seçmen. Sanıyorum strateji bu.

Nagehan'ın o fotoğrafta olması pek çok farklı şekilde okunabilir ve okunuyor da. Hepsi anlaşılabilir siyasi hamle olarak. Ama bunun gibiler yargılanacak yalanlarının hesabı sorulacak derken böyle bir tabloyla karşılaşmak psikolojik olarak büyük bir yıkım ve kırılım. Kabataş yalancılarıyla el ele verilerek mi çıkılacak iktidara? Yapılan işlerin hesabı sorulmayacak mı? Senin de söylediğin gibi bunu kabullenip, sindirip ona göre oy kullanacak seçmen. Sanıyorum strateji bu.
Ben net bir şekilde sindiremiyorum. Zor sindiririm. Erdoğan aday olmazsa bu adama oy vermem.

biri çıkar nagehan'la karadeniz turu yapar, öteki çıkar seçim vaadi olarak kavala ve demirtaş'ı serbest bırakacağız der. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt