ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşmuşşşş

Konuşmuşşşş

gözlerimizin önünde yeni 1 Rte doğuyor

abdülkadir selvi'yi de çağırmış. hacı yakışıklı, erkan tan falan da gelsin. iki gün sonra kadir mısıroğlu'nun mezarını da ziyaret eder. eşi gider demirtaş'ın eşiyle arkadaşlık yapar. adam yemin ediyorum erdoğan'ın güncellenmiş hali. oy için her şeyi yapmaya hazır.

Kötüleyin bakalim
Herkes herkesin ne yapmaya çalıştığının farkında
Yeter bu ülkenin çektikleri
Zafer yakındır. A partisi B partisinin zaferi değil
Türkiye'nin zaferi

Kötüleyin bakalim
Herkes herkesin ne yapmaya çalıştığının farkında
Yeter bu ülkenin çektikleri
Zafer yakındır. A partisi B partisinin zaferi değil
Türkiye'nin zaferi

biatçı değiliz. bir gecede muharrem ince'yi sildik. imamoğlu halkın iradesini hafife almasın! o 200-300 kişi dediği on binler kendisine destek verdi sosyal medyadan. biz böyle oy almak için herkese mavi boncuk dağıtan birini istemiyoruz.

biatçı değiliz. bir gecede muharrem ince'yi sildik. imamoğlu halkın iradesini hafife almasın! o 200-300 kişi dediği on binler kendisine destek verdi sosyal medyadan. biz böyle oy almak için herkese mavi boncuk dağıtan birini istemiyoruz.
Ben yineliyorum. Defterini dürmedik ama yaptığı yanlışları yüksek sesle çok yüksek sesle söyleyeceğiz. Öyle çantada keklik görmemeli kimseyi. Endişelerimiz yersiz değil!

Abartalım biraz daha evet
Biatci felan

Abartalım biraz daha evet
Biatci felan
300-500 kişi demesi kadar skandal bir cevap olamaz. Alanında güçlü ve etkin kişiler bile eleştiriyor. Eleştirecek.

Ekrem İmamoğlu da attığı bu adımdan dönecek. Dönmezse kendi bilir. Adam Fırat Tanış'tan özür diliyor seçmeninden özür dilemiyor.

Bu arada abartmayın yapmayın etmeyin oyuna geliyorsunuz diyenler neyin kafasını yaşıyor. Adam Cumhurbaşkanı adayı bile değil. Ayrıca Ekrem İmamoğlu'nu yıpratma çalışması diyen bunlar akp'nin oyununa geliyorsunuz diyenler Kemal Kılıçdaroğlu adaylığına niye itiraz edip oy vermem diyor!

Ekrem İmamoğlu doğrudur aday adayı gibi duruyor. Resmi aday olmadan haddini bildiriyoruz. Çünkü o fotoğrafla haddini aştı açıklamariyla terbiyesizlik yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt