Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.153
- 35.230
- 3.758
İmamoglunu birileri bilerek yanlış yönlendiriyor bence,seçim öncesine kadar böyle giderse direkt elenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmambayıldı
ne kdr meraklısınız büyük başkanı silmeğe
bizi zafere taşıyacak isim sn imamoğludur
heyya heyya heyya heyya
ekrem başkan ekrem başkan
bekara karı bosamak kolay diyebilir miyiz. ama öfkeni ciddi anladım güzel betimlemeO kadına karşı öfkemi 10 senedir katlayarak büyütüyorum. Sokakta görsem yemin ederim suratına tükürürüm. Aşırı zoruma gidiyor. O ifadeyi öfkemin şiddetini anlatabilmem için misal olarak kullandım.
Ben de şaşkınım Keramettin. Otobüs fotosunu yorumlamaya çalıştım. Yüzsüz kadın atlamıştır inşallah dedim. Değilmiş. Kendi de Murat ongun da saygısızca savundu. Bir de şimdi bu fotoğraf. Midem çok bulandı hem de çok.Ne gerek vardı
Teşbihte hata olmaz. Ayrıca dediğin doğru. Bekar olduğum için o sert örneği verdim. Evli olsam o cümleyi kuramayabilirdim. Ama evet öfkeyi anlatacak en sert örnekti.bekara karı bosamak kolay diyebilir miyiz. ama öfkeni ciddi anladım güzel betimleme
dostunu yakın tut düşmanını daha yakın
Abim tek secenek var. Kendini o secenege hazırla.Akıllı adam zannederdim. Çok büyük bir yanlışa düştü geçmiş olsun. CB adaylığı için tek seçenek Mansur Yavaş kaldı.
Allah muhafazaAbim tek secenek var. Kendini o secenege hazırla.
Gidişat onu gösteriyorAllah muhafaza![]()
Akıllı adam zannederdim. Çok büyük bir yanlışa düştü geçmiş olsun. CB adaylığı için tek seçenek Mansur Yavaş kaldı.
Mansur da aynı naneyi yerse o zaman hapı yutarız.Üstad ben baştan beri Mansurcuyum en büyük sebebi de imamogluna göre daha geniş bir kitleden oy alabilecek olması ..
Ama bu foto işinin fazla abartıldığını düşünüyorum..Belki polyannacilik olacak ama amacı akpnin catirdadigini cümle aleme göstermek de olabilir düne kadar bu şahısların kafasına silah dayasan bir araya gelmezdi imamogluyla ..
Sosyal medyaya bakıyorum da oyunu yanlış oynuyoruz.. İktidar kanadında ne olursa olsun gram eleştirmeyen bir kitle varken bizim herşeyi objektif bir şekilde ulu orta söylememiz ne kadar doğru ? Şahsen ben artık iktidar yanlısı birini görünce saçma birşey de olsa en iyi savunma saldırıdır mantığıyla üstüne gidiyorum ..
En azından şu seçime kadar muhalefetin adayının çok absürt birşey yapmadıkça sonuna kadar arkasında durmak gerektiğini düşünüyorum.. Devamında mutlaka yanlışları konusulmali sonunun malum şahıs gibi olmaması için..
Ulu orta İmamoğlu benim için bitti büyük yanlış yaptı rteye dönecek gibi söylemler maalesef bunların ekmeğine yağ sürecek..
Mansur da aynı naneyi yerse o zaman hapı yutarız.