ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milliyetçiler şunu indirsin falan diyorsun hala ya. Kardeşim kadın PKKLI, bak ortada fotoğraf var. İndireceğiz tabi dalga mı geçiyorsunuz ya bizim aklımızla ? Uzun yıllar sahnede diye Pkklılığı mı düşüyor , nasıl bir akıl tutulması bu ? Ben mi tutuklayayım kadını ? Yemin ediyorum şaka gibisiniz ya. Hala türkü Kürtçe muhabbeti çeviriyorsun , kimsenin savı da bu değil kimse bu saiklerle eleştiri yapmıyor. Şurada iki aydır tartışıyoruz , ne kadar manasız olduğunu şu an anladım. Senin , averaj bir akpli partizandan gram farkın yok. 10 yıldır sahneye çıkıyor diye bölücünün tekinin sahne almasını normalleştiriyorsun. CHP'nin altı okundan biri milliyetçiliktir , Gazi'nin düsturu da budur. Önce partizanlığını yaptığın partinin değerlerini öğreneceksin. Selo'yu çıkarmayı vaadeden adamı savunan birinden ne beklediysem zaten , hata bende. Hadi selametle.
Madem bu kadar milliyetciydiniz onca yıldır niye Aynur Doğan sahnede itiraz etmediniz, bugün niye ses yükseliyor? Tek konu bu. Bu soruyu Aynur Doğan sahneye çıkmasın diyen herkese soracağım! Sen cevap veremiyorsun, belki biri cevap verebilir. Veren olursa söz veriyorum forumda paylaşacağım.

Son olarak Milliyetçilik tanimlarimiz çok farklı. Bu konuda bir daha konuşmayalım yoksa tarafından bana hakaret gelecek hissediyorum. Kolay gelsin.

+x,y,z geupları birini bir yerden alıp indiremez o işe yargı ,hukuk bakar !!!

Milliyetçiler şunu indirsin falan diyorsun hala ya. Kardeşim kadın PKKLI, bak ortada fotoğraf var. İndireceğiz tabi dalga mı geçiyorsunuz ya bizim aklımızla ? Uzun yıllar sahnede diye Pkklılığı mı düşüyor , nasıl bir akıl tutulması bu ? Ben mi tutuklayayım kadını ? Yemin ediyorum şaka gibisiniz ya. Hala türkü Kürtçe muhabbeti çeviriyorsun , kimsenin savı da bu değil kimse bu saiklerle eleştiri yapmıyor. Şurada iki aydır tartışıyoruz , ne kadar manasız olduğunu şu an anladım. Senin , averaj bir akpli partizandan gram farkın yok. 10 yıldır sahneye çıkıyor diye bölücünün tekinin sahne almasını normalleştiriyorsun. CHP'nin altı okundan biri milliyetçiliktir , Gazi'nin düsturu da budur. Önce partizanlığını yaptığın partinin değerlerini öğreneceksin. Selo'yu çıkarmayı vaadeden adamı savunan birinden ne beklediysem zaten , hata bende. Hadi selametle.
milliyetçileri hdpkk sempatizanlarindan daha tehlikeli görüyorlar. sezgin tanrikulu, gürsel tekin, tekin bingöl, oguz kagan salici, erdogan toprak, engin altay gibi adamlara güvenirler ama ümit özdag ve meral aksener gibi kisileri gizli akpli olmakla suclarlar sürekli.

Ekrem/Kk ya karşı Mansur un suyun karşı tarafından çalacağı oy en kötü %5 filandır. Cb adayı Mansur olması daha akıllıca olacak gibi geliyor.

20senelik akp iktidarının halk üzerinde yarattığı en en ciddi sorunlar halkı kutuplara bölme ve fikirlere saygı olayını yok etme oldu ,bir vatandaş muhalefeti elestirsin hemen muhalefetten savunma gelir ama sizde şu şu dönemde şunları yapmistiniz veya muhalif yurttaş iktidarı elestirsin iktidarda benzer tepkiyi verir bunun anlamı şudur siz yapiyorsunuz bunları bizde yapıyoruz niye konuşuyorsunuz fakat 1 kişi bile demiyor ki kardeşim iki tarafında yaptığı yanlış bunu duzeltmeniz lazım

Terör olayı da en çok kullanılan argüman ama hepimiz biliyoruz ki muhalif kesimde iktidar kesimide masum değil 2 tarafta oy almak için Atatürk un cumhuriyeti kurarken uyduğu tüm değerleri tek tek eziyorlar bukadar net bu sebebidir tek 1 oy ve o oyu iktidara yada muhalefete veren teroristmis hirsizmis dolandiriciymis veya irkciymis veya multeciymis hiç umurlarinda değil

Sığırca bir beyan. KK aday olsa bile oy vereceğim. Muhalefeti sapına kadar eleştiririm çünkü başa gelseler , olası bir ters durumda gerekirse onları da indiririz. Gel gelelim malum parti seçimi kazandığı gibi bu ülkede her şey bir daha düzelemeyecek şekilde değişecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt