- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Madem bu kadar milliyetciydiniz onca yıldır niye Aynur Doğan sahnede itiraz etmediniz, bugün niye ses yükseliyor? Tek konu bu. Bu soruyu Aynur Doğan sahneye çıkmasın diyen herkese soracağım! Sen cevap veremiyorsun, belki biri cevap verebilir. Veren olursa söz veriyorum forumda paylaşacağım.Milliyetçiler şunu indirsin falan diyorsun hala ya. Kardeşim kadın PKKLI, bak ortada fotoğraf var. İndireceğiz tabi dalga mı geçiyorsunuz ya bizim aklımızla ? Uzun yıllar sahnede diye Pkklılığı mı düşüyor , nasıl bir akıl tutulması bu ? Ben mi tutuklayayım kadını ? Yemin ediyorum şaka gibisiniz ya. Hala türkü Kürtçe muhabbeti çeviriyorsun , kimsenin savı da bu değil kimse bu saiklerle eleştiri yapmıyor. Şurada iki aydır tartışıyoruz , ne kadar manasız olduğunu şu an anladım. Senin , averaj bir akpli partizandan gram farkın yok. 10 yıldır sahneye çıkıyor diye bölücünün tekinin sahne almasını normalleştiriyorsun. CHP'nin altı okundan biri milliyetçiliktir , Gazi'nin düsturu da budur. Önce partizanlığını yaptığın partinin değerlerini öğreneceksin. Selo'yu çıkarmayı vaadeden adamı savunan birinden ne beklediysem zaten , hata bende. Hadi selametle.
Son olarak Milliyetçilik tanimlarimiz çok farklı. Bu konuda bir daha konuşmayalım yoksa tarafından bana hakaret gelecek hissediyorum. Kolay gelsin.