ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahir bey yine şaşırtmamış. bugün aynur'a konser verdiren zihniyet yarın demirtaş ve kavala'ya özgürlük mitingi de düzenler.

Arkadaşlarımı akl-ı selim olmaya davet ediyorum. Eleştiri konusu lafımı sakınmadım fakat oyuna gelmenin de lüzumu bulunmuyor.
2023 kurtuluş için son çaremiz.

ne oyuna gelmesi? adam çıkıp pkk terör örgütüdür diyebiliyor mu? çıkıp aynur'a konser verdiriyor, demirtaş'la yakın ilişki kuruyor, öteki çıkıp kavala'yı çıkaracağız diyor. tamam, akp'ye oy vermeyelim ama benim bu zihniyete de oy vermeyi midem kaldırmıyor. isterseniz faşist de diyebilirsiniz, umurumda değil. bugün bunları yapan yarın gider imralı'yla masaya da oturur, demişti dersiniz.

Eleştiri iyidir, birileri savunur birileri yargılar. Tam biat kültüründense arada farklı seslerin çıkması iyi olur. Yoksa hepsi önünü göremiyor saçmalıyor. Eko başgana inancım tam, muhalefet eleştiriliyor diye chpye oy vermekten de vazgeçmeyecem. Ama bu chpye %100 güvendiğimden değil akp den kurtulma seçeneğim. Ama chp sanmasınki insanlar akp ye muhalefet etmedi bana etmeycek en büyük muhalifleri olacam.

tahir bey yine şaşırtmamış. bugün aynur'a konser verdiren zihniyet yarın demirtaş ve kavala'ya özgürlük mitingi de düzenler.
Sen önce haddini bil. İnsanların neler düşündüğü sizi ilgilendirmez, hedef göstermeyi de bırakın. Adaleti er ya da geç öğreneceksiniz!

Arkadaşlarımı akl-ı selim olmaya davet ediyorum. Eleştiri konusu lafımı sakınmadım fakat oyuna gelmenin de lüzumu bulunmuyor.
2023 kurtuluş için son çaremiz.
Görüşlerine kıymet verdiğim biri olarak bu aynur mevzu konusunda ne düşündüğünü merak ediyorum.

1- Van’daki esnafın İETT zamlarını dert etmesi ne alaka? İşe İETT ile mi gidiyormuş?

2- İstanbul BB Başkanının Van’da esnafları dolaşması ne alaka?

3- İmamoğlu’nun esnafla inatlaşması ve yanılması nasıl bir saçmalık?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- Van’daki esnafın İETT zamlarını dert etmesi ne alaka? İşe İETT ile mi gidiyormuş?

Vanlıyım. Olay baştan aşağı garipliklerle dolu ancak bu Ekrem beyin büyük bir saçmalığa imza attığını örtmesin, ülke kurtuluşu bu adamda görürken böyle bir diyalogda haksız çıkması facia olmuş . Bilmiyor olabilir de niye inatla iddia edersin.

İzlerken aynı şeyleri düşündüm, utandım ve yarıda kapattım

Görüşlerine kıymet verdiğim biri olarak bu aynur mevzu konusunda ne düşündüğünü merak ediyorum.
Senin gibiyim kardeşim, öfke doluyorum, sövüyorum, içinde bulunduğumuz duruma lanet okuyorum doğal olarak. Bir işe yarıyor mu, hayır.

Doğu'da doğmuş, yaşamış, coğrafya'yı az çok tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki, bu tür ünlü olmuş kürt insanların gerçekten gönülden bağlı, dava diye dolanan örgüt üyesi mi yoksa kendini örgüte yakın durmak zorunda hisseden insanlar mı olduğu konusunda örgüt aktif ve güçlü olduğu sürece kesin kanaat getiremem.
Milli bütünlüğe düşman, savaşan, kan döken bir terör örgütü düşün ki, 40 yıldan fazla varlığını sürdürsün, ele başı olanları rahat rahat bir devlet başkanıymış gibi röportajlar versin, siyasi temaslarda bulunsun. Bu gerçekliği yaşarken Aynur'a ve geri kalan 6-8 milyon arası seçmene de aynı şekilde tepki vermenin çözüm olduğunu da, doğru seçenek olduğunu da düşünmüyorum. Üstelik biz doğuda farklı batıda farklı konuşan siyasi liderleri bile sıradanlaştırmış ve kabullenmişiz.
Bana sorarsan bu meseleye tümevarım ile yaklaşmak yanlış. Sonuç vermedi, vermeyecek de. Tümdengelim yönetimini kullanmak zorundayız. Örnek olarak bak Mustafa Kemal, bak Putin-Çeçen meselesi.

Diğer meseleye gelelim; Mevcut iktidarın varlığının ve devamının milli bütünlüğe büyük tehlike oluşturduğunu düşünüyorum. Yukarıda pkk'nın elebaşları için devlet başkanıymış gibi tabirini boşuna da kullanmıyorum. O yüzden içinde bir takım yanlış tipler bulunan o en güçlü muhalif seçeneği değerlendirmek gerektiği kanaatindeyim.
Önce haşerelerden kurtulmak gerek, sonrasında yabancı otları ayıklarız elbet.

yahu boşuna tartısmaya kalp kırmaya gerek yok,rte de papazogluda kılıcdar da aksenerde yani tüm siyasetcıler bizlerin sindiremedigi şeyleri oy için yapıyor köprüyü geçene kadar onun oyunu alayım diyor ,samimi degil dogru ama bu ülkeyi tüketen bitiren düzeni değiştirmek icin karşı tarafın yöntemlerini kullanmaktan başka çare görmediler
yoksa imamoglunun ben çok hdp meraklısı oldugunu hiç sanmıyorum
seçime kadar sabredecez mecbur

aynur doğan konserinden sonra bir de şıvan perver konseri bekliyoruz. büyük başkan imamoğlu bunu da yapacaktır umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt