- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
Arkadaşlarımı akl-ı selim olmaya davet ediyorum. Eleştiri konusu lafımı sakınmadım fakat oyuna gelmenin de lüzumu bulunmuyor.
2023 kurtuluş için son çaremiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlarımı akl-ı selim olmaya davet ediyorum. Eleştiri konusu lafımı sakınmadım fakat oyuna gelmenin de lüzumu bulunmuyor.
akıllı olma parolasıyla harekat edelim
Sen önce haddini bil. İnsanların neler düşündüğü sizi ilgilendirmez, hedef göstermeyi de bırakın. Adaleti er ya da geç öğreneceksiniz!tahir bey yine şaşırtmamış. bugün aynur'a konser verdiren zihniyet yarın demirtaş ve kavala'ya özgürlük mitingi de düzenler.
Sen önce haddini bil. İnsanların neler düşündüğü sizi ilgilendirmez, hedef göstermeyi de bırakın. Adaleti er ya da geç öğreneceksiniz!
Görüşlerine kıymet verdiğim biri olarak bu aynur mevzu konusunda ne düşündüğünü merak ediyorum.Arkadaşlarımı akl-ı selim olmaya davet ediyorum. Eleştiri konusu lafımı sakınmadım fakat oyuna gelmenin de lüzumu bulunmuyor.
![]()
imamoğlu'nun uydurma dediği esnafın haklı çıkması
esnaf haklı van da iş yerine giderken iett kullanıyor sonuçta herif.eksisozluk.com
Vanlıyım. Olay baştan aşağı garipliklerle dolu ancak bu Ekrem beyin büyük bir saçmalığa imza attığını örtmesin, ülke kurtuluşu bu adamda görürken böyle bir diyalogda haksız çıkması facia olmuş . Bilmiyor olabilir de niye inatla iddia edersin.1- Van’daki esnafın İETT zamlarını dert etmesi ne alaka? İşe İETT ile mi gidiyormuş?
2- İstanbul BB Başkanının Van’da esnafları dolaşması ne alaka?
3- İmamoğlu’nun esnafla inatlaşması ve yanılması nasıl bir saçmalık?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İzlerken aynı şeyleri düşündüm, utandım ve yarıda kapattım1- Van’daki esnafın İETT zamlarını dert etmesi ne alaka? İşe İETT ile mi gidiyormuş?
2- İstanbul BB Başkanının Van’da esnafları dolaşması ne alaka?
3- İmamoğlu’nun esnafla inatlaşması ve yanılması nasıl bir saçmalık?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin gibiyim kardeşim, öfke doluyorum, sövüyorum, içinde bulunduğumuz duruma lanet okuyorum doğal olarak. Bir işe yarıyor mu, hayır.Görüşlerine kıymet verdiğim biri olarak bu aynur mevzu konusunda ne düşündüğünü merak ediyorum.