Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Bence hiçte komik değil,adam bilmiyorum haberim yok diyor,şimdiye kadar net birşey söyleyipte yalan olduğunu görmedim...Kendinizi kandırmayın,asıl komik duruma düşen siz oluyorsunuz,adamın bildiği birşeyler var,savurmuyor yani...Bunu şimdiye kadar anlamak için ortalama bir insan beynine sahip olmak kafi...

Bence de, orada yazdığımı da anlamak için ortalama bir insan beynine sahip olmak kafi.

Tabi çevir kazı yanmasın...:)

Yazılarını okumak için uğraş vereceğime inanmıyorsun değilmi.:)

Neyse boşverelim,hadi sizede kolay gelsin.

mevzu ne :D

Allahım ilkokul çocuğu gibi başkaları üzerinden laf filan atıyor...:)

Birşey demedik kardeşim tamam,pardon,üzgünüm,yanlış düşünmüşüm,kırıldıysan ö.dilerim...Daha ne diyeyim...

Hiç, kendince eleştirmeye, kime inanıp inanamayacağıma karar vermeye çalışıyor. Bu arada bu adamı iyi takip edenlerdenim onu da bilmiyor. Anlayacağın "boş" konuşuyor benim hakkımda.:)

sonuçta hamiti alıyormuyuz hocam sence?

Neden istemiyorsun ki ? :)

Ben Nuri'yi istiyorum da ondan. Kallström, Emana ve Hamit'e karşı bir adamım. Bu muhteşem 3'lüye karşılık daha muhteşem 3'lüler oluşturabilirim.:) Anlayacağın benim kafamdaki takım yapısı ve oyuncuları arasında yok. Herkesin kendi kafasında kurduğu bir takım vardır, bende ki çok farklı. :)

Ben Nuri'yi istiyorum da ondan. Kallström, Emana ve Hamit'e karşı bir adamım. Bu muhteşem 3'lüye karşılık daha muhteşem 3'lüler oluşturabilirim.:) Anlayacağın benim kafamdaki takım yapısı ve oyuncuları arasında yok. Herkesin kendi kafasında kurduğu bir takım vardır, bende ki çok farklı. :)

senin üçlünde biri nuri peki diğer 2 isim kim?

city deki de jong mı?

hocam city 23 m€ ya aldı de jong ı sen hakkaten 3.ismi söyleme bu bile uçuk:D

İsterse 30'a alsın. Onların zarar etme gibi bir kaygıları yokki. Ireland var bir defa orada, Hamsik'i de aldılar. Daha nice isimleri düşünüyorlar oraya, De Jong gözden düşer. :)

Arkadaslar De Jong gelmez, adam senede 6.5 milyon aliyor.

İsterse 30'a alsın. Onların zarar etme gibi bir kaygıları yokki. Ireland var bir defa orada, Hamsik'i de aldılar. Daha nice isimleri düşünüyorlar oraya, De Jong gözden düşer. :)

tamam zarar etseler umurlarında değil ama bizede 5 m€ vermezler adamı 10m€ biz alamayız o yüzden boşver :D

Geri
Üst Alt