Görkem Akıtürk
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 3.745
- 1
- 1.308
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
Boş kovalıyorsunuz
Boş kovalıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bu ekşideki tekihtimalli değil ben size söyleyim.Ekşidekinin türkçesi böyle bozuk değil.Ekşideki maytap geçcek adama da benzemiyordu

Hacı fena sıkıyorsun gibime geliyor.Grella ve Aurelio bitmiş diyorsunda, yönetim aptal değil,bu seneki başarısızlıkta kapı önüne konurlar.Ne içtiysen banada ver
Bu lafta sıktı artık.
Senin için değil genel konuşuyorum.
Adam rap falan dinliyor zaten, hikayedir duyumları.
ben aurelio yla imzalanacak demedim, hazır kapı dedim, bunu zaten herkes biliyor, o yaşta sürünen adam çoktan razı bizim takıma, beklemede işte..ben en kötü ihtimali düşünüp söyledim, belki söylemim biraz hatalı oldu, ama ola ki onda karar kılınırsa bu kararın uygulanması 1 günü bile bulmaz bunu ima etmek istedim
gelelim grella meselesine,
grella konusunda yıllardır görmediğimiz bir konsorsiyum ortaya çıktı
tıpkı neill deki gibi neeskens in önerdiği isimler arasındaydı grella
tugayın da çok beğendiği bi oyuncu grella, bu transfer bittiyse yüzde 30 u da ona yazılmalı zaten
tugayın grellayı yönetime sunuşu da çok beğenildi
zaten grella ciddi anlamda aranan isim
bunu saatlerce tartışabilirim parma günlerindne beri aralıksız izlemiş biri olarak
onun haricinde dediğim gibi veli gelir, yasini hayatta ama hayatta bırakmazlar, zaten bundesligadan her takım istiyodur heralde..
Adam rap falan dinliyor zaten, hikayedir duyumları.
Joe Cole'a ne diyosun? Sözleşmesi Bitiyo..
bir bakmışsın yeşilköy'de![]()
haldun üstünel insani ilişkilerde nasıldır? pek bi ters adama benziyor ama..
eğitimli kültürlü fanatik zengin bir adam. gayet de düzgün adam.
Daha soru sormayın milletle dalga geçmeye başladı,sallayın gitsin.
Bu adam hep böyleydi zaten![]()
Bu kadar değildi.Her cevabı laubali