Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Beyler bu ekşideki tekihtimalli değil ben size söyleyim.Ekşidekinin türkçesi böyle bozuk değil.Ekşideki maytap geçcek adama da benzemiyordu

ekşide futbol dışındaki entrylerini bir incele öyle karar ver istersen :asd:

birde Steven Gerrard nickinin altında blog adresinide vermiş ve dos santos gelirken o blog adresinden dos santos transfer haberini verip geleceği tarihi ve saati verip başlığada uçak resmi koymuştu o tarih ve saatdede gelmişti zaten.

Hacı fena sıkıyorsun gibime geliyor.Grella ve Aurelio bitmiş diyorsunda, yönetim aptal değil,bu seneki başarısızlıkta kapı önüne konurlar.Ne içtiysen banada ver

ben aurelio yla imzalanacak demedim, hazır kapı dedim, bunu zaten herkes biliyor, o yaşta sürünen adam çoktan razı bizim takıma, beklemede işte..ben en kötü ihtimali düşünüp söyledim, belki söylemim biraz hatalı oldu, ama ola ki onda karar kılınırsa bu kararın uygulanması 1 günü bile bulmaz bunu ima etmek istedim

gelelim grella meselesine,

grella konusunda yıllardır görmediğimiz bir konsorsiyum ortaya çıktı

tıpkı neill deki gibi neeskens in önerdiği isimler arasındaydı grella

tugayın da çok beğendiği bi oyuncu grella, bu transfer bittiyse yüzde 30 u da ona yazılmalı zaten

tugayın grellayı yönetime sunuşu da çok beğenildi

zaten grella ciddi anlamda aranan isim

bunu saatlerce tartışabilirim parma günlerindne beri aralıksız izlemiş biri olarak

onun haricinde dediğim gibi veli gelir, yasini hayatta ama hayatta bırakmazlar, zaten bundesligadan her takım istiyodur heralde..

ben aurelio yla imzalanacak demedim, hazır kapı dedim, bunu zaten herkes biliyor, o yaşta sürünen adam çoktan razı bizim takıma, beklemede işte..ben en kötü ihtimali düşünüp söyledim, belki söylemim biraz hatalı oldu, ama ola ki onda karar kılınırsa bu kararın uygulanması 1 günü bile bulmaz bunu ima etmek istedim

gelelim grella meselesine,

grella konusunda yıllardır görmediğimiz bir konsorsiyum ortaya çıktı

tıpkı neill deki gibi neeskens in önerdiği isimler arasındaydı grella

tugayın da çok beğendiği bi oyuncu grella, bu transfer bittiyse yüzde 30 u da ona yazılmalı zaten

tugayın grellayı yönetime sunuşu da çok beğenildi

zaten grella ciddi anlamda aranan isim

bunu saatlerce tartışabilirim parma günlerindne beri aralıksız izlemiş biri olarak

onun haricinde dediğim gibi veli gelir, yasini hayatta ama hayatta bırakmazlar, zaten bundesligadan her takım istiyodur heralde..

Grella gelmez bence.Gelirsede yedek olarak alırlar.Müzmin sakat bir oyuncuyu artık almayız,bu böyle biline.Çünkü zamanında çok çekildi.

Kırk yılda bir güzel bi şey söylenmiş..Rap filan dinleyen bi adamsa ben de bundan sonra yorumlarına kanaat etmem..

Ama Ankara Crew gibi müthiş bir arabesk rap sentez grubu dinliyorsa o zaman başka

O zaman Fabregas geliyo desin, saniye beklemeden "Cesaret" formamın arkasına yazdırırım 4-cesc diye

Daha soru sormayın milletle dalga geçmeye başladı,sallayın gitsin.

Andre soruma cevap vermesi dilegiyle

Noluyo ya rap falan? :SS: Serhat yine karıştırdın. :)

Uğur adamın son mesajından sonra hala o olmadığını düşünüyormusun?

Geri
Üst Alt