Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

alinti....

Adnan Polat GS Dergisine verdigi röpörtaj'da acikladi Haldunun yeni pozisyonunu. Haldun Galatasaray'dan ayrilmiyor. Baskan yardimcisi gibi birsey.

kusura bakma ama milli takimin basrol oyuncusu

ile lyonun aldigi en pahali oyuncuyu bu fiyatlara almak marifet.

ayrica türkiyeye getirmek ayri bir marifet...

adnan sezginin yaninda daha da marifet diyorum ben....

15,5 milyon €'ya çok daha iyi bir takım kurulamaz mıydı? Ben geçen sezonki transfer piyasasına baktığımda, çok daha ucuz ve yararlı transferler görebiliyorum. En azından 16 milyon €'ya şampiyon olacak bir takım yaratılabilirdi.

Haldunun gitmedigini biliyoruz ama transferden elini cekecek sanirim..

adnan sezgine kaldiysak gecmis olsun....

bari murat yalcindag var....

Futbolculari rijkaard seciyor ama onlari getirmek marifet... adnan sezgin aceba getirebilecekmi bu adamlari...

Serhat'a katılıyorum vallahi,Haldun'u da severim,orası ayrı.

ozaman geçinde siz kurun!

zaten haldunu konuşmaya gerek kalmadı alındı görevden oldu bitti.

bakalım bu transfer dönemi nasıl geçecek...

15,5 milyon €'ya çok daha iyi bir takım kurulamaz mıydı? Ben geçen sezonki transfer piyasasına baktığımda, çok daha ucuz ve yararlı transferler görebiliyorum. En azından 16 milyon €'ya şampiyon olacak bir takım yaratılabilirdi.

sen yaratirim diyosun.. ister 20 milyon € olsun sampiyonluk

garantisi varmi ?

Real madride bakin... okadar para sayiyorlar okdadar kaliteli adamlari var sampiyon olamiyolar...

elano ile keita da sampiyon olmamiz icin getirildi ama kimse gelecege bakamiyor.

bunlarin ismi baska olsaydi sen yine elestirecektin.. maksat elestirmek gibi geldi bana

Gecin de siz kurun diye bir mantik yok. Haldun Ustunel kuruyorsa ben de kurarim. Haldun Ustunel'in ne futbol gecmisi var ki? Adnan Sezgin olsa hadi neyse.

H.Üstünel'in kafasına göre o transferleri yapmadığını biliyoruz.O sadece iş bitiriyor ve görevini hakkıyla yapıyor. O zaman b.k atmak niye?

Arkadaşlar sezon sonunda transferlere sallamak kolay. Bakalım geçen seneden önceki kadromuza:

???

Sabri - Servet - ??? - Hakan

Mehmet Topal

?????? Arda

???? Baros Kewell

Galatasaray'ın çoğu mevkisinde -kağıt üzerinde- iyi adamlar vardı. Takımın 4 nokta transferine ihtiyacı vardı. Birinci soru işaretini Leo Franco ile kapatmak hata olabilir, ama sıfır maliyetle daha iyisini ikna etmek de zor.

Defansta büyük hata oldu gökhan zan'ı alıp oraya monte etmek. Neill hamlesi bir dönem geç kaldı kesinlikle.

Üçüncü soru işareti içinse Elano gerçekten çok uygun gözüküyordu. Gelirken kaç kişi itiraz etmiştir ki?

Dördüncü soru işareti içinse olabilecek en iyi sağ forvetlerden biri geldi.

Bunun dışında 15 tane adam almaya, ayrı bir takım kurmaya gerek yok. ama ne oldu, başarı gelmedi. Haldun daha ne yapsın ki daha. Adamları çalıştırıp kendi mi oynatsın?

Gecin de siz kurun diye bir mantik yok. Haldun Ustunel kuruyorsa ben de kurarim. Haldun Ustunel'in ne futbol gecmisi var ki? Adnan Sezgin olsa hadi neyse.

o kurmuyorki.. o sadece oyuncular ile temasa gecip ikna ediyor...

rijkaardin belli bir listesi var. o listedeki futbolcular aliniyor..

daha halen yöneticilerin takimi kurdugunu mu saniyorsunuz ?

70lilerde degiliz

sen yaratirim diyosun.. ister 20 milyon € olsun sampiyonluk

garantisi varmi ?

Real madride bakin... okadar para sayiyorlar okdadar kaliteli adamlari var sampiyon olamiyolar...

elano ile keita da sampiyon olmamiz icin getirildi ama kimse gelecege bakamiyor.

bunlarin ismi baska olsaydi sen yine elestirecektin.. maksat elestirmek gibi geldi bana

Real Madrid örneği, tam bizim transferlerle örtüşüyor zaten. Doğru transferleri yapmadılar. İsim aldılar sadece.

O zaman Adnan Sezgin'e b.k atmak niye, o da 10 milyonluk adami 5 milyona aldi.

Yok önemli olan Brezilyanın köyünden gelen adama 5 milyon euro vermek Topuza 10 milyon vermek Guizaya 14 milyon euro vermek.Bu transferleri yapan Azizin futbol geçmişi varda ne oluyor.

Real Madrid örneği, tam bizim transferlerle örtüşüyor zaten. Doğru transferleri yapmadılar. İsim aldılar sadece.

hicbirzaman transferin dogru oldugunu bilemessin.. oynadikca dogru yada

yanlis oldugunu anlarsin... !

mehmet batdal geldi... gol krali olacak diye birsey varmi ?

bekleyip görecegiz dogur mu yanlis mi diye... dedigim yanlissa söyle ;)

sonradan konusmak kolay zaten

bugün forum cok acayip her konuda tartisma var :D

O zaman Adnan Sezgin'e b.k atmak niye, o da 10 milyonluk adami 5 milyona aldi.

A.Sezgin'e de laf atmak saçmalık medyanın gazına geliyorlar.

Adnan Sezgin bugüne kadar ne şekilde hizmet etti neleri başardı neleri başaramadı bilmeden etmeden hurraaaa medyanın gazı

Geri
Üst Alt