Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

yanılmıyorsam g.gönüle 1m fazla demişti a.sezgin, ayrıca özerin 300 bin $ peşinatını yatırmadı , sezer öztürk e seni alacağız dedi çocuğun aklını çeldi ve almadı keşke bizde olsa diyoruz , sakın başkan aldırtmamıştır demeyin futbol aş. nin başındaki adam a.sezgin

Elbette hataları vardır. Bir Sezer Öztürk konusu, bahsettiğin doğruysa üzülürüm, en çok istediğim oyunculardan bir tanesidir. Ama Gökhan Gönül olayı tamamen maddiyata dayanıyordur. Biraz kelime oyunu yapmış olabilir, para veremedik demek yerine o kadar etmez demesi doğal.

Burada benim bahsetmek istediğim olay farklı biraz da. Bütün her şey Adnan Sezgin'e yıkılıyor. Ortada bir başarısızlık varsa bunun için suçlanacak taraf yönetimin bütünü olmalı. Sadece Adnan Sezgin hatalıysa onu şimdiye kadar göndermeyen başkan da suçludur öyleyse. Adnan Polat yönetiminin bana göre ciddi yanlışları var. Fakat popülist davrandığı için taraftar açısından sempatiyle karşılanıyor.

Buradan Adnan Polat karşıtı olduğum sonucuna varılmasın. Şu dönemde en ideal aday odur başkanlık için. Amacım biraz farkındalık kazanabilmemiz.

Sezer Öztürk olayi yönetim hatasi degildi bence. Sezer Ufuk kadar sabirli olamadi, o iradeyi gösteremedi ve kulübüyle sözlesme yeniledi. Yoksa Sezer Öztürk de Ufuk gibi Galatasaray´in futbolcusu olacakti. Ufuk´a o garantiyi veren ve beklemesini saglayan yönetim, Sezer icin de ayni girisimleri mutlaka yapmistir. Kendisi kaybetti.

Gokhan Gonul icin "o an daha fazla sol bek ihtiyacimiz vardi, bizde Volkan Yaman'i sectik" demisti.

Gokhan Gonul

Sezer Ozturk

Ozer Hurmaci

Bunlar ister istemez ciddi kayiplar kim ne derse desin. Misalen Ozer veya Sezer'den biri gectigimiz sezon takimda olsaydi, Elano veya Arda'nin yerine cikip cok beklenmedik maci kurtarabilirdi. Bunlar basit fakat bir o kadar da ince ve derin hesaplar.

Çok nankörsünüz. Çok üçkağıtçısınız. Çok ikiyüzlüsünüz.

Lafım burada 1-2 kişi dışında şu an H. Üstünel'i yerden yere vuran herkese.

Sezon ortasında bile bu adama tapıyordunuz. Ama sezon sonu şu yaptıklarınıza bakın.

Orkun, iki transfer yapsın yine taparlar böyle bunlar.

Sezon ortasında bile bu adama tapıyordunuz. Ama sezon sonu şu yaptıklarınıza bakın.

:lol::tiphat:

hay sokucam sizin "biliyorum bu oyunu" triplerinize artık...

"galatasaraylı duruşu" nedir bir açıklayınız? galatasaraylı duruşu gelenin geçenin bizi tokatlayıp bizim ses çıkarmamamız mıdır? bu kadar mı polyannasınız lan siz? hangi dünyada yaşıyorsunuz?

bu adam galatasaray'ın parasıyla transfer yapıyor olabilir. yaptığı transferlerin bir çoğu patlak çıkmış da olabilir. fakat bu adam sizin oturup klavye başında saçmalamanızdan daha çok emek harcıyor bir şeylere. mal mal konuşup üstüne "biliyorum ben bu oyunu!" demiyor. neredeyse koca bir ayını yurt dışında ona verilen görevi yerine getirmek için uğraşıyor, ailesinden uzak kalıyor.

lincoln dediğiniz adam geldiği günden beri kaprisiyle şusuyla busuyla problemden problem beğendirir olmuştur herkese. olayın içinde ya da dışında olun bunu herkes bilir. şimdi tüm problemlerini yazmaya gerek yok. tüm bunların üstüne de haldun üstünel öyle bir tepki verir. hakkıdır. onun görevidir. doğru düzgün laftan anlamayan adama herkes aynı tepkiyi verir.

galatasaraylılık duruşundan kastınız nedir bilmiyorum ama, bence haldun üstünel'in yaptığıdır hoşunuza gitse de gitmese de. kulübe yakışmayan, değerlerine küfreden bir adama bu tepkiyi vermektir. kim olursa olsun.

galatasaray adına leke sürülmüşmüş, bak sen! oldu herkesin önüne çıplak uzanalım o zaman. neymiş? istifa etmeliymiş. s..tir git sen hayattan istifa et. gerçi böyle algınız olduğu sürece çok yaşamassınız zaten. taraftar gereken tavrı göstermeliymiş. o taraftar tepkisini göstersin de biz de ayıklama yapalım arasından. arda'ya falan saçmalamanız yetmedi, şimdi sırada haldun

ekşiden..:)

:tiphat:

2 iyi transfer yapsın Haldun yine hepsi yalakası olur merak etme.

eminim o kişilerin arasında trübinde "en büyük transfer haldun üstünel..." diye bağıranlar da vardır...

eminim o kişilerin arasında trübinde "en büyük transfer haldun üstünel..." diye bağıranlar da vardır...

Olmaz mi. Yeni nesil ne yazik ki bazi Galatasaray degerlerini tanimiyor. Haldun Üstünel kadar canla basla calisan baska bir yönetici görmüs mü bu taraftar cok merak ediyorum. Adam aylarca yurt disinda ailesinden uzak Galatasaray icin calisti. Bu taraftari mutlu etmek icin calisti. Havalimanina indigi anlarda yüzündeki mutluluk ifadesi, Galatasaray taraftarinin mutlulugunu simgeliyordu. Haldun Üstünel´i kimseye yedirmeyiz.

Olmaz mi. Yeni nesil ne yazik ki bazi Galatasaray degerlerini tanimiyor. Haldun Üstünel kadar canla basla calisan baska bir yönetici görmüs mü bu taraftar cok merak ediyorum. Adam aylarca yurt disinda ailesinden uzak Galatasaray icin calisti. Bu taraftari mutlu etmek icin calisti. Havalimanina indigi anlarda yüzündeki mutluluk ifadesi, Galatasaray taraftarinin mutlulugunu simgeliyordu. Haldun Üstünel´i kimseye yedirmeyiz.

haldün üstünel'i beğenmeyen arkadaşlar... bordoux maçını bi daha izlesin lütfen... baksınlar GLATASARAYLI naslı oluyor...

Haldun Üstünel, bu adamın elinde milyon dolarlar yok. Hatta Haldun Üstünel transfer yapmaya başladığı ilk sezon (2008/2009) kısacası, maddi durum şimdikinden kötüydü. H. Üstünel'in olmadığı zamanlar 2000-2007 yılları arası zaman zaman maddi durumumuz şimdikinden dahada iyi durumdaydı.

Ancak o paralarla alınan oyuncuları toplasan bir tane eli yüzü düzgün oyuncu gelmedi bu takıma. Bir kişi hariç bana göre. Oda Sasa İlic'idi.

Haldun Üstünel, aşağı yukarı her sene 10 milyon dolar küsür ile bu takıma 2 sezondur Kewell, Baros, Keita, Elano, Neill, Jô, Dos Santos ve muhtemelen Stoch gibi bir ismi kattı.

Ben şunu 2 milyon dolara alırım, şunu bedavaya alırım, şunu satar bunu alırım demekle olmuyor. FM'de bile yapamaz hale geliyorsunuz artık. Nah yaparsınız.

Bir zamanlar senede 20 küsür milyon dolar transfer bütçemiz varken gelen oyuncular Lukunku'lar, Pinto'lar'dı. Galatasaray'ımız son iki senedir Ş.L gitmezken bu transferler yapılıyor. Zamanında Uefa kupasını kazanıp, ardından Ş.L'de çeyrek final oynadığımız senedeki prestijli halimize rağmen bu takıma "Pavel Horvath, M. Mpenza" vs. gibi adamlar transfer edildi.

Bu adamlarla şampiyon olduk çünkü ne olursa olsun 2000'li yılların "türk yıldızları" takımdaydı. Zaman zaman B. Korkmaz, Hakan Şükür, Ergün Pembe, Hasan Şaş, Suat Kaya vs.

Hadi diyelim ki Galatasaray'ın hiç bir zaman çok fazla parası olmadı, hep şimdiki ile aynıydı. Yine aynı yola çıkıyor.

Bu adam beğensenizde beğenmesenizde Ali Lukunku yerine M. Baros'u getirebiliyor.

H. Üstünel eğer o zamanlar transfer işine baksaydı (2000'lerin başı) Galatasaray'ın o zamanlardaki prestiji ile bu takıma kimler kimler gelirdi.

Boşa anlatıyorsunuz o kadar şişmişki taraftarımız biz olsak bizde alırdık diyenler bile var:D

2 sene öncesine kadar Cihanlarla orhan aklarla oynadığımızı çabuk unuttunuz.Nasıl taraftarsınız arkadaş.Bu kulüp daha 2-3 sene öncesine kadar 150 bin doları ödeyemedi diye Ribery i elinden kaçırdı.Bu kulübe o zamanlarda bankalar tek kuruş kredi vermedi.Bu kulübün kapısına icra memurları dikilmişti.

Böyle çocukca yorumları nerenizden uyduruyorsunuz.Daha 3 sene öncesine kadar İnamoto geldi diye halay çeker olmuştuk.Şimdi Barca dan Dos santos geliyo,Keita geliyo,Elano geliyo.Bunlar gelirken en büyük transfer Haldun Üstünel,bu gelenlerin bazıları adam gibi oynamayınca bütün b.klar Haldun üstünele.

Ayıp denen birşey var.

En buyuk Haldun Ustunel demeseydiniz o zaman. Iki isimli topcu gorunce Haldun buabua demek kolay. Kaldi ki babasinin hayrina gelmiyor o adamlarda, yilda 2.5-3 milyon euroyu gorunce geliyor. O zaman Haldun Ustunel tam olarak ne yapti?

Haldun Üstünel su Lincoln denilen herife lafini verdikten sonra Haldun Üstünel düsmanlari artmis

Benim icim rahat. Haldun Ustunel Ingilterelerde milletin yedeklerini kiralarken bakiniz ne dedim:

https://www.gscimbom.com/forum/820046-post512.html

https://www.gscimbom.com/forum/828010-post2973.html

Galatasaray'a pek bir faydasi olmadi yani.

Galatasaray evet başarısız oldu ama bu transferde başarısız olduğumuzu göstermez..Baros gibi bir adamı veya Keita gibi bir adamı o paraya bu takıma katmak zor iştir..Aynı şekilde ELano da büyük umutlarla getirildi ki burada yapamadı yine büyük bir iş başardı yönetim..Jo ve Dos Santos transferlerinde yönetimin kaybedeceği bir şey yoktu..Beğenmezsek gönderecektik ve öyle oldu..Hala laf söyleniyor Haldun Üstünel'e..İlginç..

Ayrıca milletin yedeklerini kiralarken demen de çok saçma..Sonuçta City'nin herhangi bir yedeği buradaki her takımda ilk 11 çıkar maçlara..Aynı şekilde Tottenham'daki hemen her yedek burada ilk 11 in değişmez ismi olur..

Geri
Üst Alt