Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Doğukan bu şekilde yazmaya devam edersen daha büyük ceza alıcaksın.Biraz özen göster.Uyarıları dikkate almıyorsun bide buradan uyaralım.

abi yavaş yavaş düzeltiyorum tmm. Sadece el alışkanlığı.

Yöneticiler başlığı bir süre kitlerse iyi olacak sanırım.Konu acayip bir yere gidiyor.

Adnan Sezginin baska isi yokta 15 yasindaki cocukla toplanti yapacak...

Galatasarayin planlarini anlatacak... buna kendisinden baskasi inanmaz..

sizofrenmisin yavrum ? doktora gitsen iyi olur...

evde nezaket görmeyince gelirmis forumlara nezaket beklermis..

Adnan Sezginin baska isi yokta 15 yasindaki cocukla toplanti yapacak...

Galatasarayin planlarini anlatacak... buna kendisinden baskasi inanmaz..

sizofrenmisin yavrum ? doktora gitsen iyi olur...

evde nezaket görmeyince gelirmis forumlara nezaket beklermis..

Haldun Üstünelden sora en yetkili kisi dogukan kardesimizdir:D haldunun yerine dogukan gelsin bitirici adam:D:D

Off çoluk çocuk doluyo deli oluyorum.

Enstantane başlığımız var ya, ona karşılık sahte üyeliklerle embesillikler yapıp bunları ss yapıp paylaşıp gülmeyi düşünüyorlar ama gerek yok bu tarz şeylere. Embesillik ve angutluk doğuştan olan bir olaydır. Onunda kimlerde olduğu gayet bellidir.

guş mu la o:D

ArkadaşLar G.Saray Yasin pehLivan , Mustafa Pektemek ve veLi kavLak Transferini Çoktan bitirdi... Daha Sezon Bitmeden 2 hafta Önce Bitirdi... Fakat Yasin PehLivan Şuan'da Avusturya'da Asker oLduğu için Bu 3 Transfer açıkLanmıyor... Yasin PehLivan AskerLiğini Bitirdiği an itibariyLe Direkt oLarak Resmi Site AçıkLıcak Ve 3 oyuncuda İstanbuLa GeLecek... Ve Mustafa Pektemek ise Şuan'da İstanbuL'da tatiL yapıyor biLe...

iLLa Adres'mi Verim... Yoksa Sahibi oLduğum Siteyimi...

Ayrıca Fanatik G.SarayLıysan G.Saray Divan KuruLu ÜyeLerinin en yaşLısı Erdem Abi iLe ' de Sohbet Edersin.. ;) Ve Konuşmak Yaşta değiL Baştadır Cnm beniM..

Ben Adnan abiyle tek başıma çok nadir konuşuyorum zaten ;) genelde G.Saray Dernekleri başkanlarıyla beraber bir araya gelip konuşuyoruz. bunu 3 hafta'da bir yapıyoruz. Florya Çiçekçilik'te gerçekleşiyor tabi bu toplantılar...

Fanatik CimbomLuysan Yaparsın... Adnan Sezginden yapıLan Ve yapıLacak TransferLeri öğrenirsin... fLorya'da antrenmanlara gidersin. Ali samiyende maçlara gidersin. antrenman sonrası futbolcularla konuşursun... yaparsın ' da yaparsın... Ve doğal olarakta yaptığımız toplantılarda öğrenirsin...

Hepınız kendı dalganıza bakın...dıkkat edın benım dalgamda bogulmayın

Abi tmm'da Bi insan yaptığı şeyleri söylerken neden boş yere yalan kullansın ki... üstelik bu kişi namaz kılıyorsa...Bazı abilerimiz çok ön yargılı olduğu ve düşünmeden konuştuğu için konuyu aldılar götürdüler... Ben Sadece yaptığım şeyleri söyledim ve G.Saray'ın Resmiyet Kazanmış 4 transferini... Onun için Bence bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok çünkü bazı insanların küçük yaşta ki... başarısı diğerlerini feLLah'Ladığı için eeeee.... BöyLe şeyLer normaL tabi...!!! Alman Shickhaer Ne demiş...

'' TÜRKLER DÜŞÜNEREK HAREKET ETSEYDİ ÜSTÜNLÜK HER ZAMAN ONLARDA OLRDU '' Buda buna benziyor biraz...

'' aslantepe 2010 - 2011 kadrosu '' bölümüne olacak transferleri yazmıştım ki.. Bunların arasında serdar ve m. Batdal ' da vardı... Biraz forumu kontrol ederseniz görürsünüz...

Karşılama yapanlar oldu sen merak etme... Ginede düşünmen yeter (kötü düşünsen biLe ) ...

Tabi bazı insanların yedirememesi normal... Küçük yaşta böyLe bir başarı elde edilince... Evet... Senin bu ettiğin sözü şuan çok normal karşılıyorum... İnan Benim FutboLu Ne Kadar Takip Ettiğimi biLsen Ve biLseniz Bu Kadar Boş Laf Etmessiniz...

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Akşam akşam gözümden yaşlar geldi yaa..:D Foruma şizofren bir arkadaş katılmış bu akşam..:haha::haha::haha:

Ne oluyor burda,kim bu doğukan ne sallıyor:confused:

hiç gizemli değilsin doğukan.

yapmışsın ama olmamış ki.

transferlerimizi doğukan gibi boş boğazlara söylemiyorlarki kimsenin haberi olmasın işte.

N'oooolliiiiiiiiii burda a dostlar :SS:

Geri
Üst Alt