Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
Kardeş,Öncelikle İyi Akşamlar.Bir daha ki seçimde adnan öztürk seçilir yanına peter kenyonu alırsa yönetime girermisin haldun bey'le beraber?
Girer misin derken, sanki böyle bir girişim varmış da ben istemiyormuşum gibi bir durum çıkar ortaya. Böyle bir olay yok tabii ki, olmaz da. Haldun Üstünel de kesinlikle Adnan Öztürk'le birlikte olmaz. Hepsi teğet geçer kısaca.
tekihtimaliolan answered haldunustunel54, 37 minutes ago
transferi bilmek bişiey kazandırmıyo diyon bilmeseydin bu kadar meşhur olmazdın tek özelliğin bu futboldan anladığın falan yok
Meşhur mu? Öyle mi olmuşum? Evet futboldan anlamıyorum.
tekihtimaliolan answered 38 minutes ago
sayın haldun üstünel'e gökhan inler'i öner..
Gökhan İnler zaten Galatasaray'ın gündemindeydi. Ama maalesef oluru yok.
tekihtimaliolan answered 43 minutes ago
Rijkaard istikrar için güzel tercihti ama bizim ülkenin kaldırabileceği bir isim değil maalesef. Rijkaard seneye gidecek gibi, zamanında maalesef kovduğumuz Lucescu gelse bu takımın başına 3-4 yılda imzalasa sence de iyi olmaz mı?
Lucescu gelmesin artık. Türk hocadan yana gönlüm.
tekihtimaliolan answered 44 minutes ago
servet gidecek mi?
Gitsin.
tekihtimaliolan answered 45 minutes ago
Ne Arda'nın ne Keita'nın ne Elano'nun golcü vasıfları var, tek Baros'a mı bakacak bu iş? Solda Kewell'ı mı tercih edersiniz Arda'yı mı?
Bu mükemmel yorum karşısında diyecek sözüm yok. Arda, Elano, Keita ve Baros dörtlüsü bu memleketin birkaç level üstünde. Asıl sorun ortada. Apaçık ortada.
tekihtimaliolan answered 45 minutes ago
kardeş sayın haldun üstünel'in baş adı ne bunu söyle inanayım tanıdığına?
Baş adı ne demek yahu? Ayrıca hiçbir yerde kendisini tanıdığımı söylemedim. Bu daha çok sizin uydurmanız.
tekihtimaliolan answered 50 minutes ago
Merhabalar,Mehmet Helvacının Dünya kupasını izliyoruz o düzeyde futbolcular alacağız açıklamasından sonra alacağımız oyuncunun şuan hala dünya kupasında yer alan takımlardan birinin ortasahası olduğu tezini oluşturabilirmiyiz? Teşekkürler
Görüşülen oyuncular arasında mutlaka var Dünya Kupası'ndan isimler. Ama belli takımların, belli oyuncuları.