Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

O isim Mesut Özil'miş:SS: (transfer,gizemli adam değil)

nereye yazacağımı bilemedim

https://ccc.incisozluk.cc/w/derin-galatasarayı-anlatıyorum-piçler/@lucius%20licinius%20lucullus/2/

bu kim ve yazdıkları ne kadar doğru? kulüpte neler olacağını önceden belirtiyormuş diyorlar. ünal aysalın başkan olacağını. albayrağın ve terimin önce getirilip ardından kovulacağını falan.. pek okuyamadım ama gören bakan vardır elbette..

Ben bi 20 sayfa kadar okudum, bazı şeyleri gerçekten bilmiş, ama bazı iddiaları da patlamış. Bir de son sayfalarına falan da baktım, transfer konularında da patlamış bu sene. Yani ilginç şeyler var, vay arkadaş nasıl bilmiş diyorsun, bir yandan da bazı fotomaç tarzı iddialarının tutmadığını görünce de gülüyorsun.

Fotomac Fanatik'de bu kadar haber yapiyor onlarinkide bu kadar tutuyor tutmuyor :D Kimse tutmayanlari soylememis Bora haric. Birde Galatasaray'in icini bilmek icin kahin olmaya gerek yok. Ya Bilgin Gokberk'i takip edin yada arastirin. En fazla 3 gun sonra sizde camiiada hangi gun ne olacagini tahmin etmeye baslayabilirsiniz :D

nereye yazacağımı bilemedim

https://ccc.incisozluk.cc/w/derin-galatasarayı-anlatıyorum-piçler/@lucius%20licinius%20lucullus/2/

bu kim ve yazdıkları ne kadar doğru? kulüpte neler olacağını önceden belirtiyormuş diyorlar. ünal aysalın başkan olacağını. albayrağın ve terimin önce getirilip ardından kovulacağını falan.. pek okuyamadım ama gören bakan vardır elbette..

Ben hepsini okudum transferler konusunda Bora'nın dediği gibi çoğunlukla patlamış genellikle gazetelerde yazan transfer iddialarını söylemiş ama bir tek Dany i bilmesi şaşırttı hatırlarsınız Dany hepimiz için süpriz transfer olmuştu kimse bilmiyordu.

Ama yöneticiler ve kurumsal yapı hakkında söyledikleri hakikaten ilginç çoğunlukla doğruluk payı var ama dediklerine bakarsak da bizim de sonumuz yakınmış Ünal Aysal Riva'yı satıp kaçacak demiş :D

Ben hepsini okudum transferler konusunda Bora'nın dediği gibi çoğunlukla patlamış genellikle gazetelerde yazan transfer iddialarını söylemiş ama bir tek Dany i bilmesi şaşırttı hatırlarsınız Dany hepimiz için süpriz transfer olmuştu kimse bilmiyordu.

Ama yöneticiler ve kurumsal yapı hakkında söyledikleri hakikaten ilginç çoğunlukla doğruluk payı var ama dediklerine bakarsak da bizim de sonumuz yakınmış Ünal Aysal Riva'yı satıp kaçacak demiş :D

Riva'yi satmak icin genel kurul karari lazim..

Fotomac Fanatik'de bu kadar haber yapiyor onlarinkide bu kadar tutuyor tutmuyor :D Kimse tutmayanlari soylememis Bora haric. Birde Galatasaray'in icini bilmek icin kahin olmaya gerek yok. Ya Bilgin Gokberk'i takip edin yada arastirin. En fazla 3 gun sonra sizde camiiada hangi gun ne olacagini tahmin etmeye baslayabilirsiniz :D

Ya mesela ta 2011 Mart'ın da Ünal Aysal gelecek, yönetime şunlar şunlar girecek demiş onları bilmiş. Arkasından da Gerets ile anlaşıldı, Belçika ve Fransa Ligi'nden sağlam topçular gelecek demiş, orada cortu çekmiş :D Son sayfalarda da özellikle bu transfer dönemine ait söyledikleri var alayı cort.. Bir de tuhafıma giden Aziz Yıldırım ile ilgili şeyler de söylemiş, hadi bizim içimizi dışımızı gerçekten biliyor diyelim, fenerinkini nereden biliyor, o da tuhaf :D

Ya mesela ta 2011 Mart'ın da Ünal Aysal gelecek, yönetime şunlar şunlar girecek demiş onları bilmiş. Arkasından da Gerets ile anlaşıldı, Belçika ve Fransa Ligi'nden sağlam topçular gelecek demiş, orada cortu çekmiş :D Son sayfalarda da özellikle bu transfer dönemine ait söyledikleri var alayı cort.. Bir de tuhafıma giden Aziz Yıldırım ile ilgili şeyler de söylemiş, hadi bizim içimizi dışımızı gerçekten biliyor diyelim, fenerinkini nereden biliyor, o da tuhaf :D

Bildigim kadari ile Inan Kirac soylemisti zaten Unal Aysal'in aday olacagini?

Yalnız daha yönetimin ibra edilme olayı olmadan söylemiş Aysal'ın geleceğini.

Anladim bilemiyecegim o zaman tam hatirlamiyorum o ara olanlari zaten cok kizgindim A.Polat'in yollanis bicimine oyle gitmeyi hak etmemisti ne olursa olsun adam Galatasaray'i satmadi hic bir zaman sadece basarisiz oldu hatalarida cok oldu ama ne olursa olsun o koltuga gereken saygi gosterilmedi.

Anladim bilemiyecegim o zaman tam hatirlamiyorum o ara olanlari zaten cok kizgindim A.Polat'in yollanis bicimine oyle gitmeyi hak etmemisti ne olursa olsun adam Galatasaray'i satmadi hic bir zaman sadece basarisiz oldu hatalarida cok oldu ama ne olursa olsun o koltuga gereken saygi gosterilmedi.

Adnan Polat'ın ibra edilmemesinin sebebi sportif başarısızlıktan ziyade, iktidarla çok yüz göz olmasıydı. Bak mesela bu konuşmanın Polat'ın ibra edilmemesine sebep olan konuşma olduğu söylenir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cI6xA39hYkM[/media]

Aynen, Abdurrahim ile ilgili söyledikleri de harfi harfine gerçekleşmiş valla. Adamı kullanıp atacaklar demiş :D

Hatta ne için kullandıklarını falan da anlatmış çok mantıklı geldi bizim 8.olduğumuz sezonda febe ile ilgili şike imalarında falan da bulmuş gerçi bizim şampiyonluklar için de bulunmuş ama :D

Hatta ne için kullandıklarını falan da anlatmış çok mantıklı geldi bizim 8.olduğumuz sezonda febe ile ilgili şike imalarında falan da bulmuş gerçi bizim şampiyonluklar için de bulunmuş ama :D

Valla aynen ya, adam resmen her kim şampiyon olursa olsun şikeyle oluyor demeye getirmiş :D Abdurrahim olayı da hakikaten mantıklı yani. Ve süreç tam da söylediği gibi işlemiş.

Transferler konusunda patlamış olabilir ama diğer yazdıkları çok detaylı şeyler ve tamamının senaryo olduğuna inanmıyorum.

Transferlerde patlaması da çok normal bence :D Ne sağlam duyumcular ne yönetime yakın kişiler patladı bu konuda.Çünkü bizde hakikaten bir başka oluyor transfer görüşmeleri.

Okudum bende. Transferlerde DANY hariç patlamış,ama bu çokta önemli değil. Diğer söylediklerinin bir çoğu tutmuş ve bazıları ön görü.

Bir kaç sene öncesinden söylediği şeylerde var sırf basından görüp kendi analizini yazmamıs yani.

Albayrak ile ilgili değerlendirmesi Fatih Terim'in gelişine çok şaşırdım demesi. Bu ikili kullanılıp atılacak vs gibi şeyler doğru cıktı.

Futbol çok büyük pasta,bizim camiamız yani lise karanlık bir çok olusum gibi en azından uzaktan görüntüsü o yonde inan kıraç vs.

Yani böyle büyük bir pastayı kontrol etmek isteyen karanlık güçlerin olması son derece dogal.

Ama doğruluk payı yüksek şeyler yazmıs.Sürekli bunları düşünüp irdelemekte futboldan sogutur adamı :D

aysal rivayı satıp kaçacak demiş de o ne demek öyle abi. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü bu benim aklımı kurcalar. rivayı satsa ne kazanacak bu işten açık arttırmalı ihale olacak neticede en yüksek teklifi veren alır nesini çalacak yahu anlamıyorum rivayı satıp kaçmak ne böyle bir şey MÜMKÜN DEĞİL.

edit: başkanın açıklamalarına dikkat satacak olsa şimdiden yolunu yapardı satılacağının neden reddeden bir açıklama teşebbüsünde bulunsun. sonradan kendine laf söyletmek için mi ?

"RİVA VE MECİDİYEKÖY SATILMAYACAK

Başkan Ünal Aysal, Riva ve Mecidiyeköy'deki araziler içinde açıklamada bulunarak, "Bana Mecidiyeköy ve Riva'yı satabilme yetkisi verdiniz. Fakat ben cimri davrandım ve satmadım. Sermaye artışına giderek de para sorununu karşıladım. Kim olsa aynısını yapardı. Buradan gelen para Galatasaray için harcandı. Kimse merak etmesin en iyi şekilde hesaplanarak harcandı. Riva'yı satmayacağız. Bugün orayı satmak çok büyük yanlış olur. Bunun da kayıtlara geçmesini istiyorum. Orası 3. köprü geçiş güzargahında ve değerinin 5 katına kadar artış olacak." dedi.

Öte yandan yapılan oylamada kulüp Mali yönden ve idari yönden ibra edilirken 2013 bütçesi de kabul edildi."

Geri
Üst Alt