Tevfik Atik
Sarı Üye
- 6 Ağustos 2012
- 698
- 0
- 836
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
O isim Mesut Özil'miş:SS: (transfer,gizemli adam değil)
O isim Mesut Özil'miş:SS: (transfer,gizemli adam değil)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye yazacağımı bilemedim
https://ccc.incisozluk.cc/w/derin-galatasarayı-anlatıyorum-piçler/@lucius%20licinius%20lucullus/2/
bu kim ve yazdıkları ne kadar doğru? kulüpte neler olacağını önceden belirtiyormuş diyorlar. ünal aysalın başkan olacağını. albayrağın ve terimin önce getirilip ardından kovulacağını falan.. pek okuyamadım ama gören bakan vardır elbette..
nereye yazacağımı bilemedim
https://ccc.incisozluk.cc/w/derin-galatasarayı-anlatıyorum-piçler/@lucius%20licinius%20lucullus/2/
bu kim ve yazdıkları ne kadar doğru? kulüpte neler olacağını önceden belirtiyormuş diyorlar. ünal aysalın başkan olacağını. albayrağın ve terimin önce getirilip ardından kovulacağını falan.. pek okuyamadım ama gören bakan vardır elbette..
Ben hepsini okudum transferler konusunda Bora'nın dediği gibi çoğunlukla patlamış genellikle gazetelerde yazan transfer iddialarını söylemiş ama bir tek Dany i bilmesi şaşırttı hatırlarsınız Dany hepimiz için süpriz transfer olmuştu kimse bilmiyordu.
Ama yöneticiler ve kurumsal yapı hakkında söyledikleri hakikaten ilginç çoğunlukla doğruluk payı var ama dediklerine bakarsak da bizim de sonumuz yakınmış Ünal Aysal Riva'yı satıp kaçacak demiş![]()
Fotomac Fanatik'de bu kadar haber yapiyor onlarinkide bu kadar tutuyor tutmuyorKimse tutmayanlari soylememis Bora haric. Birde Galatasaray'in icini bilmek icin kahin olmaya gerek yok. Ya Bilgin Gokberk'i takip edin yada arastirin. En fazla 3 gun sonra sizde camiiada hangi gun ne olacagini tahmin etmeye baslayabilirsiniz
![]()
Ya mesela ta 2011 Mart'ın da Ünal Aysal gelecek, yönetime şunlar şunlar girecek demiş onları bilmiş. Arkasından da Gerets ile anlaşıldı, Belçika ve Fransa Ligi'nden sağlam topçular gelecek demiş, orada cortu çekmişSon sayfalarda da özellikle bu transfer dönemine ait söyledikleri var alayı cort.. Bir de tuhafıma giden Aziz Yıldırım ile ilgili şeyler de söylemiş, hadi bizim içimizi dışımızı gerçekten biliyor diyelim, fenerinkini nereden biliyor, o da tuhaf
![]()
Riva'yi satmak icin genel kurul karari lazim..
Bildigim kadari ile Inan Kirac soylemisti zaten Unal Aysal'in aday olacagini?
Yalnız daha yönetimin ibra edilme olayı olmadan söylemiş Aysal'ın geleceğini.
Yalnız daha yönetimin ibra edilmeme olayı olmadan söylemiş Aysal'ın geleceğini.
Hatta yönetimdeki listeleri bile söylemiş hepsi de doğru
Anladim bilemiyecegim o zaman tam hatirlamiyorum o ara olanlari zaten cok kizgindim A.Polat'in yollanis bicimine oyle gitmeyi hak etmemisti ne olursa olsun adam Galatasaray'i satmadi hic bir zaman sadece basarisiz oldu hatalarida cok oldu ama ne olursa olsun o koltuga gereken saygi gosterilmedi.
Aynen, Abdurrahim ile ilgili söyledikleri de harfi harfine gerçekleşmiş valla. Adamı kullanıp atacaklar demiş![]()
Hatta ne için kullandıklarını falan da anlatmış çok mantıklı geldi bizim 8.olduğumuz sezonda febe ile ilgili şike imalarında falan da bulmuş gerçi bizim şampiyonluklar için de bulunmuş ama![]()