Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki gizemli adam Haldun Üstünel mi ?

Keita'yla ilgili birşey yok mu bulamadım?

o gizemli dediğiniz adam Adem Arslan'dır. Bu forumda 16 mesajı vardır .

Müneccim b.ku mu yemiş peki bu arkadaş. Kahin olmalı nasıl biliyor bunları?

adının başharfi 'h' olan ünlü birinin (uzun saçlı değil, hatta seyrek, boyu da kısa) vereceği ya da verdiği maddi/manevi taahhütlerle birlikte, kalacağı ev de dahil olmak üzere, havalimanına yakın bir yerde gelecek sezondan itibaren onu her gün idmanda görmek isteyen birileri çıkmış ve transferini bitirmiş olabilir. medyada pek sık yer almış gördüğüm kadarıyla. e sır değil haliyle. ama ön sözleşme falan yok ortada. gelgelelim 'sözleşme' de olmuş olabilir. yani olmuştur herhalde.

o değil de, çok kaliteli topçu çok...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 25.09.2009 23:56)

Hamit Altıntop başlığı altında yazmış...

Geliyor galiba Hamit....

Bence bu karakteri bulup kiremitle falan dovelim ki kurtulalim su bulmacalarindan.

haldun üstünel de değildir, telefon dinleme elemanı (!) da.. galatasaray spor kulübü'yle en yakın ilişkisi, her sezon başında florya'daki gs store'dan aldığı forma, tişört, idman eşofmanları, atkı ve bere gibi lisanslı ürünlerle birlikte, son 4 sezondur numarası hiç değişmeyen sezonluk iki kombine kartı ve genel kurul üyeliğinden ibarettir. sanki çok önemli veya gizemli biriymiş gibi ifadeler kullanırken hissettiği mahcubiyete ek olarak, yazdığı herhangi bir transfer dedikodusuyla ilgili kaynak sorulmasından da büyük üzüntü duymaktadır. zira hepimizin bildiği üzere 'bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir', dolayısıyla da kaynak sorulması gereksizdir. bu arada üstüne çöken bir haftalık lanet nedeniyle mesajlara cevap veremediği için de özür dilemektedir.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 12.08.2009

kendi hakkında yazdığı yazı bu. hamit de gelecek yazmış.hayırlısı:D

"güzel transfer. iki yönlü orta saha." diye mesaj attım adama. Bana geri dönüşü şöyle oldu: "evet, çok iyi adam"

devre arasında 21-22 yaşlarında, soğuk bir ülkeden forvet transfer edebilir. kiralayabilir de bilemem. şu satırları yazarken çaylağım. hoş, sezon başında da benzer şeyler yazmışım. kendimi mi tekrar ediyorum nedir?

galatasaray - ekşi sözlük
ben bu entry'yi yazana kadar 14 haftanın geride kaldığı premier lig'de manchester city formasıyla sadece 3 maçta 112 dakika sahne alabildi. ada'ya gelirken hedeflerinden biri, yedek kulübesinde oturmak değildi elbette.

peki bundan bize ne? elbette bizi ilgilendiren bir konu değil. ama olmuştur ya, belki frank rijkaard 23 yaşındaki bu genci beğenmiştir, ideal stoperi olarak görüyordur, jaques liechtenstein'la londra'da görüşen yöneticiler falan vardır.

farazi konuşuyoruz tabii ki. ama sağlam futbolcu.. teknik de.. e bi' de zenci.. daha n'olsun?

vincent kompany - ekşi sözlük
Bu adamı takip etmeye devam edelim. :)

akrabalara söylenmesi zor meslekler

88. - işinden memnun musun peki?

- sayılır.

- ne iş yapıyodun sen şimdi tam olarak?

- scout'luk yapıyorum

- sıkı altlık derken, bebek giyim mi?

- ehe öyle de denebilir. bi yerde bebeklerle uğraşıyoruz tabi

- sigortan var mı

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.12.2009 12:34 ~ 12:34)

İlginç..:p

sezonun ikinci yarısında kıpkırmızı formalarla çıksa bazı maçlara.. pek hoş olurdu.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 21.12.2009 12:58)

arkadaşlar bu Adam kırmızı formayıda ilk söyleyenlerden birisi :S çok garip..

Twittera yazıyordu bir aralar Haldun Bey...Hoş şimdi adresini kaybettiğimden dolayı bulamıyorum twitini...:D

847. canı gönülden "stay with us harry" diyenlere, yarın oynanacak trabzonspor maçından sonraki iki gün içerisinde başında noel baba şapkası, yüzünde takma sakal, kucağında 21 aylık kızı matilda, sağında 5.5 yaşındaki kızı ruby, solunda 7.5 yaşındaki oğlu taylor, masanın karşısında güzeller güzeli eşi sheree ile birlikte akşam yemeği yerken, bernard'dan gelen çağrıya, o sıcacık gülümseyişiyle "its okay, sign it" cevabını vererek telefonu masaya bırakacak, matilda'sına minik bir öpücük kondurup kokladıktan sonra "one moment please" diyerek bahçeye çıkıp gökyüzündeki yıldızlara bakacak, derin bir nefes alıp, gözlerini kısarak, "they said it's over.. they said he can't stand up, he can't play" diyenlere inat "yeah, i was reborn at galatasaray" diye iç geçirip biraz gurur, biraz da aile hasretinin sürecek olmasından sebep dökeceği birkaç damla gözyaşını silmek üzereyken, omzuna dokunan yumuşacık bir el o yaşları silip dudağına minik bir öpücük konduracak, "you deserved it harry, we are just fine. dont worry baby, please" sözleri karşısında bayan sheree'ye sarılarak, 2 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyeceğinin müjdesini gönderecektir...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.12.2009 00:34)

bu da kewell için yazdığı :)

sezonun ikinci yarısında kıpkırmızı formalarla çıksa bazı maçlara.. pek hoş olurdu.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 21.12.2009 12:58)

arkadaşlar bu Adam kırmızı formayıda ilk söyleyenlerden birisi :S çok garip..

Kırmızı formanın devre arasında piyasaya sürüleceği aylardır biliniyordu. Garip olan bir şey yok..

Kırmızı formanın devre arasında piyasaya sürüleceği aylardır biliniyordu. Garip olan bir şey yok..

Ancak renktaşım takdir edersinki bu sadece kulislerde konuşulan birşeydi.Resmi bir açıklama yoktu Galatasaray Spor Klubünden..Gazetelerde vesaire vardı sadece.ben bunu belirtmek istemiştim.saygılar..:)

Gizemli insan seni ekşideki coloccini ve emana başlıklarındada görmek isteriz:D

Geri
Üst Alt