Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki gizemli adam Haldun Üstünel mi ?

kim biliyor musunuz?

haim fresco. :)

Resmi sitenin editörü denmişti bi ara..

Ama bu dönemde biraz fazla salladı. Grygera falan demişti. :)

transferin olmaması sallamasını göstermezki kulüp Allah bilir kaç kişiyle görüştü

adamlar resmi duyuru yapmıyorki bugün şunu istemeye gidiyoruz diye :D

ricardo miguel moreira da costa henüz resmi imzalar atılmış değil, fakat görüşmeler 15 gün kadar önce başlamıştı, antalya kampı bitmeden takıma katılır diye tahmin ediyorum. yıldızlara alışmış galatasaray taraftarı için pek cazip bir isim gibi gelmeyebilir. ama şu var ki; ne süslü bir adamdır ne de ağlak. kemik gibi stoper. eldeki mevcutlar gibi 2 maç oynayıp 3 ay sakat dolaşacak zayıflıkta değil. emin olun, yarın imzayı atsın, süper lig'de 17, avrupa ligi'nde de hamburg'a kadar ne kadar maç varsa tamamında oynar, iki tane kritik hata yapar, telafisi olan türden, onun dışında dimdik ayakta kalır sezon boyunca. böyle bi' adamı hatırlarsınız, kimimiz kapon derdi, kimimiz kaponi. bir de buraya not düşünüyorum, demedi demeyin, bu sezon ali sami yen'deki fener derbisinde de galatasaray'ın galibiyet golü bu cengaverden gelir.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 05.01.2010 10:48)

ohh bee renkdaşım agzından bal damlıyor...:D

Yasin Pehlivan

çok sağlam ve pek zeki yeni nesil gurbetçi stoper. üç kez canlı izleme fırsatım oldu. kesinlikle nerede durması gerektiğini iyi bilen, ilk hamle ve sezgi yeteneği yüksek, kafi derecede hava hakimiyeti olan bir futbolcu. yakında çok daha geniş kitlelere duyuracaktır ismini. çok yakında..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi) 07.01.2010 23:31

yasin pehlivan - ekşi sözlük

Yahu adam yazar. Futbol yazarı hemde ekşide. Bu çok bariz belli. İki-üç tane transferimizi bildi. Fakat her yazdığı oyuncuyu bize yamamasak iyi olur. Çünkü bazen sadece oyuncuyu anlatmak için yazdığı belli. ;)

Yasin Pehlivan stoper değil ki ön libero oynayan bir adam.

O arkadaş Kara Murat aslında, Fatihin fedaisi.

Haldun Üstünel benim.

Gscimbom.com'u takip ediyor musunuz?Ekşi sözlükteki gizli adam olarak orda ilgiyle takip ediliyorsunuz.:)

bi forum linki gönderdiler orda gördüm, sayfa sayfa yazmışlar, tartışmalar falan çok güldürmüştü beni. gençlik çok yaratıcı gerçekten de. ama sözlük dışında takip ettiğim forum vb. bi yer yok.

:D

onun çünkü ekşi sözcükteki moderatörlerden entryleri siliniyor diye hep şikayet ediyordu blogundada etmiş o nedenle blog açtığını yazmış selam ve merhaba bölümüne bak

Bir süredir sözlükte yazdıklarımın moderatörlerden başka kimse tarafından görülmemesi (ki onların o yazdıklarımla içerik olarak pek ilgileneceğini de sanmam. Format insanlarıdır ne de olsa:), beni bir şeyler karalama hevesiyle yaktı tutuşturdu. Hoş, şimdilik burada yazılanlar da benle bloğum arasında kalacak ki, üçüncü bir moderatör dahi yok! Ve zaman, bu bloğun çöpe dönüşüp dönüşmeyeceğini gösterecek...

blog geçen ay açılmış zaten ve galatasaraylı olduğu profilindende belli birde böyle ilginç bir nick'i dünyada kaç kişi kullanırki :asd:

bu ülkede insan kandırmak, rant sağlamak ve hurafe olmak neden bu kadar kolay daha gençlikten belli kendi ediyor kendini. İnancak yer arıyoruz. Bloglar isimler bitmiyor. Yazık.

bu ülkede insan kandırmak, rant sağlamak ve hurafe olmak neden bu kadar kolay daha gençlikten belli kendi ediyor kendini. İnancak yer arıyoruz. Bloglar isimler bitmiyor. Yazık.

kardeşim ilk mesajda herşey yazıyor

yorum yapmadan önce gerçekleşen transfer haberlerinin yazılış tarihleriyle basına sızış tarihlerini bir karşlışaştır istersen ona rağmen sallamış tuturmuş diyorsan o kadar isabetli tuturabilen bir adam ayda bir sayısalıda tutturur heralde diye düşünüyorum.

burada kimse saf değil kimsennde birşeye inanma gayreti yok

bende 30 yaşında adamım bizde biliriz senin anlatığın tipleri ama elmayla armutu karıştırmayalım.

sen gider gazetenin spor sayfasına bakar ona inanırsın ama ben bu adamın entriysine bakar ona inanırım

emin ol o hergün fantezi yapar gibi transfer haberi çıkaran ona rağmen hiç birini tuturamayan gazeteler kadar çıkarı olamaz bu arkadaşımızın.

kardeşim ilk mesajda herşey yazıyor

yorum yapmadan önce gerçekleşen transfer haberlerinin yazılış tarihleriyle basına sızış tarihlerini bir karşlışaştır istersen ona rağmen sallamış tuturmuş diyorsan o kadar isabetli tuturabilen bir adam ayda bir sayısalıda tutturur heralde diye düşünüyorum.

burada kimse saf değil kimsennde birşeye inanma gayreti yok

bende 30 yaşında adamım bizde biliriz senin anlatığın tipleri ama elmayla armutu karıştırmayalım.

sen gider gazetenin spor sayfasına bakar ona inanırsın ama ben bu adamın entriysine bakar ona inanırım

emin ol o hergün fantezi yapar gibi transfer haberi çıkaran ona rağmen hiç birini tuturamayan gazeteler kadar çıkarı olamaz bu arkadaşımızın.

görende gazete ismi verip "buna inanın" diye belirttiğimi sanır. Bırakın bu işleri, o komite ve Adnan Polattan başkası bilemez bu işleri. İnanmaya devam et haa bu arada yaşın referans değil belirtmen birşeyi değiştirmez.

Geri
Üst Alt