Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki gizemli adam Haldun Üstünel mi ?

şöyle toparlayalım. transferi bitirecek adamlar yurt dışında. maliyeti ucuz adam peşindeler. büyük beklenti içinde olmayın, asıl transferler yaz döneminde yapılacak. yabancı bir stoper, linderoth yollanırsa yabancı bir golcü, yok değilse yerli golcü. ve bir yerli transferi daha, savunmaya yönelik biri olacak. takımdan gidecekler var. iyisi bulunursa barış bunlardan biri olabilir. yeni transfer yarın da açıklanabilir. iş bittiğinde zaten yöneticiler kollarına takıp dönecekler. isim vermiyorum, onlarca isim söyledik hep beraber. bunlardan hiçbiri değilse de o yönetimi tebrik edin zaten. iyi uykular.

Son entrysini girdi ve kayboldu :D

Geri dön artık gizemli insan:D

Adam bildiklerini söyledi diye yemediği küfür kalmadı. Bizim taraftar iyice transfer obezi olmuş. Aç gibi saldırıyor isimlere. Çok yazık.

Birinin dediği çıkmasın ana avrat sövüyoruz.

moderatör arkdaşlar konu başlığını ekşi sözlükteki gizemli adam kim ? olarak yeniden düzenleseler çok daha güzel olur diye düşünüyorum

konuyu ilk kez gören çoğu arkadaş sırf geyik olsun diye tepki veriyor :)

moderatör arkdaşlar konu başlığını ekşi sözlükteki gizemli adam kim ? olarak yeniden düzenleseler çok daha güzel olur diye düşünüyorum

konuyu ilk kez gören çoğu arkadaş sırf geyik olsun diye tepki veriyor :)

Tamam düzenlendi

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Necati Ateş'in neden gönderildigi hakkında...

hep sordular "niye necati ateş yüzüne bile bakılmadan gönderildi?" diye. muhtelif konularda futboluyla alakası olmadığını, bundan böyle kulübün kapısından içeri giremeyeceğini yazmıştım. fenerbahçeli olup olmaması beni ilgilendirmez mesela. adam gibi futbolunu oynasın yeterdi. ergün penbe de fenerliydi, suat kaya da. ama galatasaray'da sembol oldular. onlar galatasaray'a, galatasaray da onlara çok şey borçludur. bir gün yavşakça hareket ettiklerini gören ya da duyan var mı? yok, çünkü adamdılar. fernando torres'in sembol olduğu, deyim yerindeyse kendini bildiğinden beri formasını giydiği atletico madrid'de parladığı, patladığı yıllarda, real madrid'den gelen transfer tekliflerini üst üste geri çevirirken yayınlanan röportajını asla unutamam. kulübüne sadakatine hayranlık duymuştum. bir gün gördük ki, kolunda "you'll never walk alone" dövmesi var. ertesi sezon kendisini liverpool formasıyla gördük. buna ihanet diyebilir misiniz? kaç atletico madrid taraftarı böyle düşünmüştür bilmiyorum. ama emin olduğum bir şey var ki, liverpool'a değil de real madrid'e gitseydi, milyonlarca insanın canı yanacaktı, kalbi kırılacaktı.

türk futbolunun bu kadar romantik olmadığının farkındayız. profesyonelliğin henüz dilde klişe, sözleşmede bir madde olduğunda hemfikiriz. ki bu böyle olmamış olsaydı, biz dünyanın en geniş insanları olsaydık dahi, sen galatasaray'da oynarken, o kulüp için goller atıp, yüzüğünü öperek o kulübün taraftarlarına koşarken, o kulüpten milyon euro'lar kazanırken fenerbahçe forması giyer, pişmiş kelle gibi sırıtıp bu fotoğraflarını takım arkadaşlarına çok iyi halt etmişsin gibi gösterirsen, insanları en hassas oldukları konuda sabır testine sokmaya kalkarsan, bedelini ödemek zorunda kalırsın. kimi seversen sev, kime bağlı olursan ol ya da her kim olursan ol, fark etmez...

jo'nun biraz ardına geçelim, linderoth'la birlikte bir yabancısını daha gönderip, bir hafta içinde bir bomba daha patlatacak

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 20.01.2010 17:37)

jo'nun biraz ardına geçelim, linderoth'la birlikte bir yabancısını daha gönderip, bir hafta içinde bir bomba daha patlatacak

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 20.01.2010 17:37)

valla bana kalsa gider ,hitzberger ı alırdım. sözleşmesi 2010'da bitiyor. enfes olur. Sonuç olarak bir planlama var işin içinde.

Eğer alınacak genç oyuncuya ya Jo,ya Sercan yada Giovani Dos Santos...

Benim şahsi tercihim Jo yada Giovani Dos Santos olsun derim,Sercan'ın bonservisi yüksek ama Sercan'da iyi esasında sonuçta 19 yaşında durun bakalım heyecanla bekliyoruz :)

bu adam da var bi işler. ben inanmaya başladım :)

Eğer alınacak genç oyuncuya ya Jo,ya Sercan yada Giovani Dos Santos...

Benim şahsi tercihim Jo yada Giovani Dos Santos olsun derim,Sercan'ın bonservisi yüksek ama Sercan'da iyi esasında sonuçta 19 yaşında durun bakalım heyecanla bekliyoruz :)

Meksika fasulyesi... Neden Marquez olmasın?

Pek mantıklı olmadığı için olabilir mesela...Daha neden çokta genel bir neden yazayım özele inmeden...

Lost gibi bir muhabbet donmus bu baslikta, acik pencerelerden Ghana'dan oyuncu alinacagi tahminleri bana Hatch'in duvarinda gozuken sembollerle Lost'u cozmeye calistigimiz gunleri aklima getirdi :)

Bu adam hepinizle kafa buluyor, alakasız ama eğlenceli bir eleman. Abartmayın sadece cevaplarına bakıp eğlenin bence.

Kendisine bir mesaj yolladım. Bana kalırsa sadece iyi bir Galatasaray'lı. Her neyse; akıbetini bekleyin.

Edit: Yahu, daha önce birisi sormuş. Ben adamın başlığına bakmadım; mesaj attım. Sövmezse iyidir!

" sözlüğe geri döndüğünde ilk işi mesajlarına bakmak oldu; içlerinden biri, son yarım saatini bir hayli meşgul etmeye yetti. garmonbozia'nın yolladığı linkten bahsediyorum:

GSCimbom.com Galatasaray Forum

konunun başlığı aynen şöyle: --ekşi sözlük'teki gizemli adam haldun üstünel mi ?--

kimmiş bu gizemli adam diye bakıyorum, şöyle bir girişle karşılaşıyorum:

--ekşi sözlük'te bir yazar var, nick'i "tek ihtimali olan insanların hikayesi". bu kişi ya galatasaray yönetiminde ya da yönetime çok yakın biri.--

ardından daha önceden yazmış olduğum bazı entry'leri alt alta sıralayıp, sonuçlarıyla ilgili olarak kim olduğum hakkında fikir yürütmüşler. bunlardan en popüler olanı; haldun üstünel kimliğim. onu, 'haldun üstünel'in bir yakını ya da arkadaşı' olmam takip ediyor. yönetici olduğum tahmini de ağır basan seçeneklerden.

hatta bununla ilgili olarak şöyle bir istek almışım: --ya şu entryleri yazan arkadaşa rica etsek de bize colloccini'yi getirse.--

bir de benim çoktan unuttuğum bir entry'de (bkz: #14182833) kullandığım üslup ve rijkaard'dan bahsediyor oluşum dikkat çekmiş, haldun üstünel'in arkadaşı olduğum fikrinin ötesine geçilmekle birlikte, 'osman tanburacı' kimliğine büründürülmüşüm. ben ve osman tanburacı! gerekçe de, benim de, tıpkı onun gibi 'ilginç' yazılar yazıyor olmam ve lugano için '30 senedir galatasaray'da görmek istediğim tek fenerbahçeli' ifadesini kullanmam. yahu son 30 senedeki fenerbahçeli futbolcuları bilmek için 50 yaşında mı olmak gerek? hatta birisi, "yahu bu adam hem sagopa dinliyor hem de age of oynuyor, osman tanburacı olamaz" demiş, ona muhalif olarak da, "osman tanburacı enteresan adamdır, o da sagopa dinler ve age of oynar" diye yorum yapmış.

devamında başka internet sitelerinde yorum yapan kişilerle özdeşleştirilmişim. ama hepsinden öte, tatilde olduğum sürede entry girmiyor oluşumdan mütevellit yazılan şu son yazı, kesinlikle olayın finali olmuş. bunları yazarken bile hâlâ gülüyorum:

--adam 2 haftadır ekşide entry girmedi walla

b.. var gibi paylaşıp gizemin içine ettik.

kim paylaştı lan bunu ?--

hehehehe.. sırf senin için, transferin son gününde john terry'yi yazacağım, ama o da yeni kontrat uzattı be.."

Bu adam hepinizle kafa buluyor, alakasız ama eğlenceli bir eleman. Abartmayın sadece cevaplarına bakıp eğlenin bence.

Kafa buluyor olabilir, doğru söylüyor olabilir, tutturuyor sonuçta birçok şeyi. Ha okuyunca keyif alıyor muyum? Evet.:) Özellikle formspring'teki soru cevap kısmında verdiği cevaplar gayet esprili biri olduğunu gösteriyor.

"halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil."

demiş bu arkadaş

demekki haldun üstünel olması imkansız

burda da millete çemkirdik ama bonservis olayı kesinlikle yok. kusura bakmayın artık. alınırsa kiralık olacak, kontratta satın alma opsiyonu bulunacak ama o da büyük ihtimalle sadece süs diye duracak.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 21.01.2010 16:27)
Jo açıklanmadan düzeltti hatasını.

Geri
Üst Alt