Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

"halihazırda kiralık alınabileceğini düşünenler "futboldan anlıyorum" diye ortalıkta dolaşmasın. bu sezon içerisinde everton'da kiralık oynarken, galatasaray'a kiralanması söz konusu bile değil."

demiş bu arkadaş

demekki haldun üstünel olması imkansız

Kardeş yapma gözünü seveyim Bu nu demese Haldun Üstünel olma ihtimali var mı? Haldun Üstünel den bahsediyoruz brada.

70.giyeceği formanın sırt numarasındaki iki rakamın toplamı 5 edecek

Buda mı tesadüf acaba?

halldun ustunelin isi gucu yok boyle mesajlar yazicak orda burda neyi tartisiyosunuz allah askina renkdaslar

Kimse Haldun Üstünel demiyor zaten.Başlık espri mahiyetinde biraz.

Espriden ziyade pazarlama stratejisi diyelim, açtığım konuyu çok pis pazarlarım :asd:

şaka bir yana birkaç yerde galatasaray resmi sitesinin webmasteri olduğunu okumuştum bu şahsın arkadaşı olduğunu iddaa eden biriside belirtmişti bunu.

söyleyenleri yalancısıyım artık bilemem ama gizemli olduğu kesin çünkü kendisi hakkında bilgi sorulduğunda kimliğini gizli tutarak görüşlerini daha rahat ifade edebildiğini söylemişti :)

şimdi bu tek ihtimali olan insanların hikayesi arkadaşımız ne diyor ?

Giovani Dos Santos geliyor mu ?

Gio dünden razı ancak daha büyük isimler hedefleniyor, olmaza Gio olacak diyor. Yani tam olarak böyle demiyor da dediklerinden kısaca bu çıkıyor. ;)

- dos santos'dan ziyade bir golcü daha alınabilir

- kewell konusunda onu iki kez idmana çıkarıp bağlarının kopmasına neden olan sağlık ekibi mi yoksa oyuncunun kendi ihmali mi bunu zaman gösterecek. yargısız infaz yapmayın.

- kewell'ın yeni sözleşme için biraz fedakarlık yapması gerekiyor. yılda 2 m € onun için fazla.

- sağlık ekibinde bir değişim olacağını sanmıyorum. serkan çalık'ı bitiren skibbe'ydi.

- yarın olması zor gibi görünüyor. benim tahminim yeni transfer pazartesi gecesi açıklanır salı gelir.

- saçım kısa-orta şekerli. uzun saçı hiç sevmiyorum. sakalımı 3-4 günde bir traş ederim. böyle gayet güzel oluyorum hehehehe demiş bu zat

Hamit için blogunda neler demiş:

Galatasaray'ın Hamit Altıntop sevdası malum. Aynı heves Fenerbahçe için de geçerli. Oyunun her iki yönünü de standartların üzerinde oynayıp, bir de Türk pasaportu taşırsan, elbette böyle olması normal. Ancak her iki kulübün transfer listesinde de 1 numara olmasında fazlasıyla belirleyici bir faktör var; Mayıs 2010 sonunda kontratının bitiyor oluşu. Bayern Münih'te hocasıyla yaşadığı tartışmalar ve medya yoluyla yapılan söz düellolarının ardından kalacağına ihtimal vermiyorum. Henüz kulübüyle kontrat görüşmelerine başlamış da değil. Türkiye'de oynamak istemediğini her ne kadar defalarca dile getirmiş olsa da, onu ve Galatasaray'ı seven bazı büyüklerinin araya girip transferini 'gelecek sezon için' bedavaya bitirmesi olası. Fenerbahçe ise Ocak'ta parayı bastırıp golü atmanın peşinde. Bakalım Bayern bu işe ne diyecek?

Dos Santos'tan ziyade bir golcü alınabilir demiş ?

Sercan Yılldırım mı kine :confused:

robinho gelcek dio uçmuş adam

robinho gelcek dio uçmuş adam

adam robinho gelecek demedi ki, doğru düzgün okumuyorsunuz, sonra olmamış bir olay yüzünden millet bir sürü yorum getiriyor.

Robinho ayrılacak kesin olarak, gelir mi gelmez mi istedik mi robinhoya yönelirmiyiz yönetimin tasarrufu o ben bilmem diyor.

blogunda türlü türlü şebeklikler ve şifreler koyarak dos santos'un geleceğini şifrelemiş kendince. penna diye bir tabela var, google'a yazınca giovanni penna diye bişey çıkıyo italyada bir bölgeymiş. sonra da uçak koymuş ingiltere bayraklı.. geri sayım başladı yazmış. dos santos uçakla geliyo hesabı. hadi bakalım

Virgin Airlines kurucusu ingiliz o ucak sirketinin de

bence bu herif haldun ün hizmetçisinin oglu filan

Geri
Üst Alt