Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Haldun Üstünel'in ya yakın bir arkadaşı yada, Haldun Üstünel'in sağ kolu işlerini yapan yardımcı gibi bir adamı olabilir bu kişi en son ihtimalde Haldun Üstünel olabilir.

Bence bizim tercüman Mert:D Haldun abi Sago dinlemez Age of oynamaz ama tercüman oynar o potansiyeli gördüm onda:D

Tabi yaa adam bu işleri sağlayan köprü işte ondan başkası olamaz :D ayrıca sagocu muymuş bak sen iyi iyi severim Sagoyu :D

Bir kaç kişi de Galatasaray Takım otobüsü şöförü demiş sonra Aşçı olabilir diyen de var ama Merttir o Mert pc manyağı gibi bir hali var kendimden biliyorum :D

haldun üstünelin yancısı :D

Aga olmayacak şey değilde düşük ihtimal yani öyle bir durumda ona haberi sadece kesinleşince siteye koyması için bilgi vermezler mi ama bu abimiz bir kaç gün öncesinden söylediği oluyormuş yani bunu onunla paylaşmazlar ama yapılacak transferi Rijkaardla konuşmak için Mert'e ihtiyaç vardır bu ihtimal daha yüksek :animation:

Merttir o Mert.Zaten ben bakışlarında bir gariplik olduğunu anlamıştım:D

valla ben değilim :asd:

Aga olmayacak şey değilde düşük ihtimal yani öyle bir durumda ona haberi sadece kesinleşince siteye koyması için bilgi vermezler mi ama bu abimiz bir kaç gün öncesinden söylediği oluyormuş yani bunu onunla paylaşmazlar ama yapılacak transferi Rijkaardla konuşmak için Mert'e ihtiyaç vardır bu ihtimal daha yüksek :animation:

ben hariç herkez olabilir. ya sen isen:p :D

büyük ihtimal sitenin webmasteri ama mert te olabilir çünki söyledikten 1-2 gün içinde açıklanıyor çok önce söylemiyor genelde webmasterin olma olasılığı daha yüksek o yüzden.

Yasin Pehlivan hakkında da yazmış bir şeyler ama transferden bahsetmiyor..

çok sağlam ve pek zeki yeni nesil gurbetçi önlibero-stoper. üç kez canlı izleme fırsatım oldu. kesinlikle nerede durması gerektiğini iyi bilen, ilk hamle ve sezgi yeteneği yüksek, kafi derecede hava hakimiyeti olan bir futbolcu. yakında çok daha geniş kitlelere duyuracaktır ismini. çok yakında..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 07.01.2010 23:31 ~ 06.05.2010 15:47)

https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yasin pehlivan

Yasin Pehlivan hakkında da yazmış bir şeyler ama transferden bahsetmiyor..

çok sağlam ve pek zeki yeni nesil gurbetçi önlibero-stoper. üç kez canlı izleme fırsatım oldu. kesinlikle nerede durması gerektiğini iyi bilen, ilk hamle ve sezgi yeteneği yüksek, kafi derecede hava hakimiyeti olan bir futbolcu. yakında çok daha geniş kitlelere duyuracaktır ismini. çok yakında..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 07.01.2010 23:31 ~ 06.05.2010 15:47)

yasin pehlivan - ekşi sözlük

bak şimdi bu söylediğiyle de Mert olma ihtimalini azaltıyor ben hiç zannetmiyorum Mert gitsin maç izlesin çünkü hafif fırlama tipi var :D o boş vakitlerini daha güzel değerlendirir gibi geliyor :)

Geri
Üst Alt