Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Abi biraz konu disi, ama orada harbiden nasil yazar olunuyor ? üye oldum, 10 entry girdim. Kac aydir bekliyorum :confused:

Geçen sene tüm çaylakları yazar yaptılar..Sen o treni kaçırmışsın. Ama merak etme 1,5-2 yılda bir yapıyorlar bunu. Bu sene sonuna doğru belki olursun..:) Evet torpil de önemli yani sana kefil olup yönetime öneren olursa direkt yazar da olabiliyorsun..Sözlük içinde de eleştirildi bu durum..Girdiğin entrylerin sadece sözlük formatına uygun olması önemli. İçeriğinin bir önemi yok..

Adam Oguz Serdar, joker gibi kiliktan kiliga giriyo.

bu yasin pehlivan ve veli kavlak transferleri ne oldu acaba? bugün gazetelerde ikisininde bittiği söyleniyor bi bilgin varmı acaba ?hıııı birde mehmet batdal ?

Mehmet Batdal işinden haberim yok. Ama uzun süredir hep gündeme gelir, sanmam bi şey çıkacağını. iki gurbetçi hakkında artık yorum yapmayacağım. zaman göstersin.

Mehmet Batdali bilemedi :SS:

Güzel cevaplar veriyor yahu :D

Ortasahamızda İnler ve De Jong olsa,nasıl olur acaba?:D

Adam bütün transferlerden haberdar olacak hali yok ya, haberim yok demiş zaten.

Bir arkadaş demin yazmış, Yasin transferini bildi diye, ne zaman yazdığını sonradan okudum, meğer tekihtimalli ilk yarı bitiminde yazmış, sene sonu alınabilirliği ortaya çıkınca oha bildi oluyor. Şu bilemediklerine olan bahanelerinizi Fotomaç ve Fanatiğede uydurun, nasıl olsa onlarda biliyorlar her türlü :o

Ben diyorum ki, FRANK RİJKAARDa büyük ihtimal gidecek,

Mehmet Batdal a büyük ihtimal gelmeyecek diyip g.t olduğunda zaten bitmiştir olay. Galatasarayla o kadar ilgili olup, Rijkaardın kalıp kalmayacağını bilememe saçmalığın daniskası. Hem adam şu gelecek, bu gelecek demiyor. Sezon arası hatırlıyorum, saçma sapan resimler koymuştu, HE IS HERE mı ne yazıyordu. 2 gün geçti bizim ufaklık, Gio transferi gerçekleşti(gelme ihtimali nerdeyse 1-2 ay öncesinden konuşuluyordu) ohaa adam bildi oldu. Saçmalık..

Bende birkaç futbolcunun adının altına entry gireyim, iyi oyuncu filan saçmalayayım, o oyuncu Galatasarayımıza gelince oha bildi diye prim yapayım. Çok dandik bir olay. Neyse..

Bir arkadaş demin yazmış, Yasin transferini bildi diye, ne zaman yazdığını sonradan okudum, meğer tekihtimalli ilk yarı bitiminde yazmış, sene sonu alınabilirliği ortaya çıkınca oha bildi oluyor. Şu bilemediklerine olan bahanelerinizi Fotomaç ve Fanatiğede uydurun, nasıl olsa onlarda biliyorlar her türlü :o

Mehmet Batdal a büyük ihtimal gelmeyecek diyip g.t olduğunda zaten bitmiştir olay. Galatasarayla o kadar ilgili olup, Rijkaardın kalıp kalmayacağını bilememe saçmalığın daniskası. Hem adam şu gelecek, bu gelecek demiyor. Sezon arası hatırlıyorum, saçma sapan resimler koymuştu, HE IS HERE mı ne yazıyordu. 2 gün geçti bizim ufaklık, Gio transferi gerçekleşti(gelme ihtimali nerdeyse 1-2 ay öncesinden konuşuluyordu) ohaa adam bildi oldu. Saçmalık..

Bende birkaç futbolcunun adının altına entry gireyim, iyi oyuncu filan saçmalayayım, o oyuncu Galatasarayımıza gelince oha bildi diye prim yapayım. Çok dandik bir olay. Neyse..

Elano'nun açıklandığı saatten 2-3 saat önce Elano Blummer diye başlık açık tam bizim ihtiyacımız gibi birşey yazması ve o tarihte Elano'yu Türkiye'de çoğu kişinin bilmediğin belirtmek isterim.

Bilmediğiniz ve takip etmediğiniz çok belli. Jo'yu yine kendisi bildikten sonra herkes Jo açıklandı, açıklanacak diye bekliyordu, o sırada adam Galatasaray başlığına mı ne, "Forvet transferinden sonra bir yıldız yabancı transferi daha yaparak bombayı patlatacaktır" dedi. Jo işi belli olduktan sonra da "Sıra geldi Rijkaard'ın özel siparişi Meksika fasulyesine" gibi birşey yazdı. Jo'nun açıkladığı gün kimse bir ismin daha geleceğini düşünmüyordu, o öyle yazınca beklenti başladı. Yani öyle saçma bir şifre ile bildi dendiği falan yok. Evet Dos Santos sene başından beri adı medyada çıkmıştı ama jo transferi bile daha bitmeden birkaç gün sonra geleceğini bu kadar net bir ima ile söylemesi birşeyler bildiğinin kanıtıdır.

De Jong ilaç olur ilaç :D

hamsik'i ne zaman aldılar? kesinleşti mi yoksa sen mi tahmin ediyosun? aldılarsa kaça aldılar?

Hamsik sevdiğim orta sahalardandır, az bulunan box-to-box stili bir oyuncudur ve stilinin dünyadaki en iyi örneklerindendir (lampardın olduğu bi kategoride en iyi olamaz zaten :D)

Ben de bunun yalancısıyım valla.:)

Abartmayın beyler neyin De Jong'un dan bahsediyorsunuz ya inanamıyorum size :D

Ben de bir ara Baros'a falan inanamıyordum.:) Burada düşüncemin mantığını açıkladım desem.:) Zor, zor, zor ama imkansız değil.:)

Abartmayın yahu, yıllık ücreti 6,5 diye bundan sonra gittiği her kulüpte daha fazla alacak diye birşey yok, zaten kimse de ne o 6,5'u ne de daha fazlasını verir. Bu adama yıllık verilebilecek maksimum ücret 3 milyon euro olur. İngiltere'deki vergi mergi işlerini falan düşününce zaten yıllık o civarda cebine kalıyordur herhalde. Biz de veririz 3,5 -ki herkese verir olduk o parayı zaten- çok bir kaybımız olmaz. Üstüne bir de 7-10 arası bir bonservis ücreti, tamamdır. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz fiyatları, bunun bir de taksitlendirme yöntemi var, ki çok uyguladığımız bir yöntem.

Ben kalkıpta Emana'ya 3-4 civarı, Hamit'e yıllık 3-4 civarı vereceğime, bu fiyatların üstüne az daha koyar De Jong'u alırım.

De Jong'u almamız İmkansız diye düşünüyorum.

De jong imkansızdanda öte aynı İnler gibi.

1-Dilbigisi hatalı. da ayrı yazılmalı.

2-Cümle devrik.

3-Anlatım bozukluğu yapılmış. İmkansızdan öte diye laf yok.

4-İmkansız zaten ihtimal olarak yüzde 0 demektir. "İmkansızdan öte" diye sözcük grubu olmaz.

5-Aynı zaman da mantık hatası var. De jong kim ki? İyi futbolcu ama abartmayın. Galatasaray klübünün alabileceği portföyde bir oyuncu. Çok da süper oyuncu değil hani.

5-Aynı zaman da mantık hatası var. De jong kim ki? İyi futbolcu ama abartmayın. Galatasaray klübünün alabileceği portföyde bir oyuncu. Çok da süper oyuncu değil hani.

Devrik cümle kullanmak yanlış mı? Anlamadım orasını.

5-Aynı zaman da mantık hatası var.

Bu arada "Aynı zamanda" bu şekilde yazılır. Türkçe'ye önem vermen çok güzel üstat. Keşke her Türk evladı böyle olsa.

1-Dilbigisi hatalı. da ayrı yazılmalı.

2-Cümle devrik.

3-Anlatım bozukluğu yapılmış. İmkansızdan öte diye laf yok.

4-İmkansız zaten ihtimal olarak yüzde 0 demektir. "İmkansızdan öte" diye sözcük grubu olmaz.

Haklı olduğun için düzelttim ama bundan sonra peşindeyim en ufak bir imla hatanı görmem inşallah.Ayrıca başkalarınıda böyle uyarırsın umarım. ;)

De Jong kral değil prens değil Galatasaray istese ( forum ortamı olmasa bişey derdim ama :D ) söke söke de alır.

De Jong kral değil prens değil Galatasaray istese ( forum ortamı olmasa bişey derdim ama :D ) söke söke de alır.

bence alamayız sebebide 25m € ya m.city aldı. hadi bize 15 e versinler alabilirmiyiz??? senelik ücretini konuşmuyorum bile:D

Geri
Üst Alt