Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Ertuğrul doğru söylüyor bitmiş veyahut bitecek transfer ile ilgileniyoruz ya da görüşüyoruz diye bilgiler hep gelecektir. Patlayan transferler yazılmayacak. Buda bu yolun taktiği. Çağlar'da da durum bu bence.

ama caglarda orta saha oyuncusu degilki

bide selcuk cikiyormus fb li :)

gülmekten yerlere yattığım bir habere konu olan, an itibariyle a milli takım'ın abd kampında bulunan orta saha oyuncusu.

selçuk inan - ekşi sözlük

Selçuk ve Ceyhun'u satmıyoruz - Hürriyet

ama hakkaten komik yahu:)

10609571.jpg

Selcuk 2005'teki U-19 turnuvasının Milli takımdaki en iyisiydi bana gore, bencil Sezer Ozturk'u her ne kadar on plana cıkarsalarda bazı ulemalar, gercekte en dengeli olabilecek adamdı.

O zamanda her U-xx takımdaki yıldız sanan tipler için; Serkan Kırıntılı, Murat Ozavcı, Ergun Teber, Ugur Ucar, Burak Yılmaz, Gokhan Gulec, Ergin Keles, Aydın Yılmaz gibi oyuncular vardı. Selcuk İnan ve Aydın Yılmaz dısında vasat ustu topcu olmaz bunlar demistim o zaman hala da oyleler bence.

Selcuk fena degildir ama agresif degildir, yumusakcadır, ara ara kaybolur sahada. İhtiyacımız var mı bence yok. Murat Ceylan gelsin daha faydalı olur. Farklı tipte ve mevki de sayılırlar farkındayım.

Ben Selcuk Sahinin neden bukadar üzerine gidildigini hala anlamis degilim.

Bence gayet iyi ve modern ön liberolardan biri.Defansif yönüde iyi,top teknigide yeterli.Sutlarida iyi zaten.Bene bizim Sarplan,Barisi bir adam yap,gine bir Selcuk etmez.

Ayrica bu adam nedense hep büyük maclarda ortaya cikmaya basliyor.

burayı boş bırakma abi yaa, ne tıkırtı vaar ne sıkırtı var böyle olmuyo yanii

yarın akşam saatlerinde buralardayım.

dün yazmış bunu.

stoch hakkinda birseyler yazsa... bu herifin dedikleri cikiyor cogu zaman.

Ben Selcuk Sahinin neden bukadar üzerine gidildigini hala anlamis degilim.

Bence gayet iyi ve modern ön liberolardan biri.Defansif yönüde iyi,top teknigide yeterli.Sutlarida iyi zaten.Bene bizim Sarplan,Barisi bir adam yap,gine bir Selcuk etmez.

Ayrica bu adam nedense hep büyük maclarda ortaya cikmaya basliyor.

Selçuk Şahin'den mi bahsediyorsun? Sarpla Barış'ı bir adam yap Selçuk etmez ha :D Selçuk bize attığı gollerle duruyor Fenerde iki yıldır ben olsam kapıya koyacağım ilk adamlardan olur Anadolu takımlarında anca oynar Selçuk. Modern ön libero ne demek ya Selçuk için :D

Bu adamın kım olduğu bilinmez ama gazete haberleri yerine bu adamın dedikleri burda paylaşılırsa iyi olur dedikleri çıkıyo adamın.

cusss

dun yazmis bunu:

yarin aksam saatlerinde buralardayim

nolur gelir mi dersiniz.

baris cenk akkaya acikladi hatta scoutgs den once acikladi stoch transferini

scoutgs manset yapti

bugun online gelirse birseyler cikabilir bu transferden

Geldi yanıtlıyo sallamasyonun kralı, bildiği 3-5 şeyi de benden öğrenmiştir kerkenez..ah be çekirge ne zaman adam olcan sen, biten tek transfer grella, gerisi yalan diyorum, selçuk inan filan uçar şimdi zıpırcık bilmez miyim malımı

Geri
Üst Alt