Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Süper cevap.Burdan bir arkadaşımız mı sordu bunu :)

Vali Kavlak, Yasin Pehlivan adlı oyuncularla ilgili girişimlerimiz var mı?

vali güler vardı, ama istanbul'daki görevi bitti sanırım. kavlak olanını tanımıyorum. rize valisi mi? rapid'cilerle görüşme var da menajer oyunları girdi devreye. olasılım yüksek yine de arapsaçı.

Stoch'la ilgili olumlu birşeyler duymak istiyoruz.İlgi var mıdır cidden? Alamasak bile yönetimin politikası değişti demektir bu bile sevindirici olur.

stoch doğru da kaç maçını izlediniz dürüst olun:) ben sabaha kadar anlatayım:)

Tekihtimalli

Stoch biraz abartılıyor değil mi?Hatta belki de epey abartılıyor gibi,senin düşüncen nedir bu mevzuda alınırsa eğer bize ciddi katkı sağlar mı dersin?

rommedahl tarzında bir adam. ordan hesap edin. mevki olarak sadece kanatlarda değil, forvet arkası hatta forvet olarak oynayabiliyor. üst düzey olmayan birçok özelliğe sahip. bizim ligin adamı olabilir.

:rolleyes:

Çağlar transferinde 4 oyuncumuz bonservisleriyle mi gitti cidden? Bu nasıl bir iştir? Bu oyuncuların hiçbirinde ışık yok mu yoksa Çağlar mı çok büyük oyuncu?

serdar sıradan

erhan vasat

semih kronik sakat

murat balans ayarı yok.

olur da asya'da patlarlarsa ilk satın alma opsiyonu yine galatasaray'ın. time..

İşte bu güzel

hincal uluc mu? gscimbom daki serhat mi daha muhalefet? kendisi stoch un hicbir ozelligi olmadigini soyledi ve gio nun bos biri oldugunu soyledi. hincal malum

serhat ulueren mi? muhalif olarak değil de reyting mücadelesi açısından görmek lazım bence. yıllardır izlemiyordum, demek ki çok şey kaybetmemişim:)

hıncal uluç'a bu kez laf etmiyorum, 2-2 rezaletine gelen süreçte onun da dolaylı yollardan parmağı var boşverin siz:)

Kim sordu bunu:D:D:rolleyes:

hincal uluc mu? gscimbom daki serhat mi daha muhalefet? kendisi stoch un hicbir ozelligi olmadigini soyledi ve gio nun bos biri oldugunu soyledi. hincal malum

serhat ulueren mi? muhalif olarak değil de reyting mücadelesi açısından görmek lazım bence. yıllardır izlemiyordum, demek ki çok şey kaybetmemişim:)

hıncal uluç'a bu kez laf etmiyorum, 2-2 rezaletine gelen süreçte onun da dolaylı yollardan parmağı var boşverin siz:)

58 seconds ago

hahahahahhahahahahahahahhahahahaha

karismasin ortalik soruyu soran bendim

Abi özlettin yaa. Neyse soruma geçeyim. Semih dedikoduları var ve Turkspor da iddaalı bir biçimde Semihle anlaşıldığını söyledi ? Yorumun nedir

o konularla adnan sezgin ilgileniyor. ama şundan adınız gibi emin olun, bu transferi gerçekten isteyen bir taraf varsa, o da semih. inanması güç gelebilir. fakat gerçek. bunu kendine koz olarak kullanma planı olup olmayacağı yorumunu ise size bakıyorum.

doğu yakası lejyonerleri hakkında mümkün mertebe yorum yapmıyorum.

:rolleyes:ilginç

Bilal yuru Bolton forumuna hadi gidek

Bu adam Ocak'taki adam değil yahu

Onla görüşecez bunla görüşmüyoruz bilmem ne

Hesabı başkasına mı verdi aceb?

Vali lafını yakalayıp,espirisini yaptıktan sonra o olduğundan şüphem yok.

Hayret 2 sorumu da cevaplamış. :)

Nerde soru soruluyor bu dingoya

Geri
Üst Alt