EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 94-71 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

adamlar 3 lukde soktularr

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 94-71 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

bu siena lig maclarına asılmıyor bu sene ama euroligde ilk periyottan işi saglma tutuyor

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Teşekkürler aslanlar en azından siean deplasmanında kendi takımım vardı evet fark yedik ama karakterimiz yine de var çabalayan insanlar görmek güzeldi

İki üzüntüm var bu kadar fark beklemiyordum ikincisi 103 sayı fazla görmedim ben :(

Canın saolsun aslanlar unutmayın karakteriniz sürdüğü zaman bizden yana sıkıntı yok...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 76-54 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

Fenerden ne fark yedikki geçen sene ? Kafa kafaya geçti finaller. Ağzı olan konuşuyor. İnternet. :)

birader bana öyle ters ters konuşma biliyonmu, öyle ağzı olan konuşuyo falan diye hitap etme liseli muhabbeti yapma o lafı yuttururlar koç anladınmı

fark yemeye gelince;

fenerbahçe ülker 95-74 Galatasaray CC

Fenerbahce Ülker 81 Galatasaray Cafe Crown 59

sayyım mı daha?

geçen seneki savunmadan memnunsun ama fenerle oynamıyoruz sienayla oynuyoruz bırakında 25-30 sayı fark yiyelim. tüm takımlar buraya 10 sayı farkla yenilmek için geliyo. ağzı olan konuşuyo lafınıda bi daha duymak istemiyorum koç atara atar yapıp lafı yuttururum adama.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

beyler normal karsılamalıyız gecen sene de fark yedikk

1. ve 3. periyot cok kotu oynadik. 2. ve 4. periyot belirli bi bolum toparlandik daha iyi oynamaya baslarken tekrar Siena kontrolu eline alip farki acti. Siena'ya yenilmek kimseyi sasirtmamistir ama yinede inanmistik fakat olmadi. Kaybettik ama bu takim 2 yil icinde EuroLeague seviyesine geldi ve bu muthis bir basaridir. EuroLeague'de oynaya oynaya tecrube edinecegiz ve daha da iyi bir takim haline gelecegiz. Hedefimiz ayni, top 16'ya kalmak ki bunu kesin olarak basaracagiz. Burda onemli olan 3. olup top 16'ya kalmaktir. Takimimi yinede tebrik ediyorum mucadelelerinden dolayi.

Bu mantıkla CL´de,Barnebau´da Real´den fark yesek kıyameti koparacağız demekki.

Furkan kendini geliştirememiş,tek üzüldüğüm nokta o oldu bu maçta.NBA´e gitmek istiyorsa çok çaılşmalı.

takıma laf eden yaşam forumları mı var ?? şaşırdım dogrusu .. vede üzüldüm futbol seyircillerinin basketede sıçraması..

103 olmayaydı iyiydi:sad007: neyse canları sağolsun:yenieek:

futbolda reali yenebilirsin, ama barça biraz daha zor. hatta çok daha zor.

basketbolda da reali yenebilirsin barçayıda yenebilirsin. ama siena imkansız gibi, siena futboldaki barça gibi. bi türlü yenilmiyo. ama isminden dolayı herkes barça real falan tutturmuş gidiyo. futboldan başka bişey bilmeyenler yorum yapıp sienanın adına bakıp yeneriz falan diyo. yenilincede rezalet diyo benim tepem atıyo işte

takıma laf eden yaşam forumları mı var ?? şaşırdım dogrusu .. vede üzüldüm futbol seyircillerinin basketede sıçraması..

Futbol seyircileri derken? Bence herkes basketbolu da voleybolu da diger branslari da takip etmelidir.

Futbol seyircileri derken? Bence herkes basketbolu da voleybolu da diger branslari da takip etmelidir.

yani futboldan başka branş bilmeyip basketbol hakkında ahkam kesenlere diyo arkadaş, mesela sienayı yeneriz ya deyipte fark yiyince rezil takım bu transferlerden bi cacık olmaz diyen kişilerden bahsediyo arkadaş

o konu farklı.futbol takımımız zamanında reale kök söktürmüş bi takım ve fark yesek inan kıyamet kopar çünkü futbolda biz bir markayız.basketbolda yeni yeni ayaklanmaya çalışıyoruz onun için kimsenin sesi çıkmıyor çıkamazda.

futbolda reali yenebilirsin, ama barça biraz daha zor. hatta çok daha zor.

basketbolda da reali yenebilirsin barçayıda yenebilirsin. ama siena imkansız gibi, siena futboldaki barça gibi. bi türlü yenilmiyo. ama isminden dolayı herkes barça real falan tutturmuş gidiyo. futboldan başka bişey bilmeyenler yorum yapıp sienanın adına bakıp yeneriz falan diyo. yenilincede rezalet diyo benim tepem atıyo işte

Hocam dogrudur haklisin fakat bir cok kisi o an ki sinirle bir cok sey soyluyor. Ben mesela mac esnasinda duygularimi kontrol edemiyorum fakat sonra sakin kafayla dusundugumde farkli yorumlar yapiyorum. Benim gibi bir cok kisi var.

Kendi adima konusacak olursam basketbol takimlarimizi uzun yillardir takip ediyorum ama avrupa takimlari hakkinda hic bir bilgim yok. Hatta basketbol bilgim oyle cok iyi seviyelerde bile degil. Yani kimler guclu kimler gucsuz pek bilmiyorum. Arada x takim cok iyi diye duyuyoruz okuyoruz ama genel olarak bu konu'da kendimi gelistirmedim henuz.

Furkan kendini geliştirememiş,tek üzüldüğüm nokta o oldu bu maçta.NBA´e gitmek istiyorsa çok çaılşmalı.

Ah ulan Furkan geçen sene o sakatlığı yaşamasaydı şimdi en az 1 seviye yularıdaydı.

Geri
Üst Alt