EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

bizim için önemli maçlar olan Olimpia ve Prokom maçlarını kazanırsak zaten gruptan çıkarız Siena'yı orada yenmemiz inanılmaz bir şey olurdu yenildik normal karşılamak lazım.. biz bu gruptan çıkarız takıma güvenim sonsuz..

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

ayrıca adamların deli gibi bir yüzdeyle oynadıklarını normalden fazla 3lük attılkarını da göz önüne alırsak fark normal

Biz ilk senemizde 30 a yakın fark yedik.yıllarca bu organizasyonda olmuş takımlar ezildiler siena'da.olimpiakos fark yedi defalarca fülkeri madara ettiler bu takımlar kaç yıldır euroleague'de.uleb sienadan fark yiyip yemediğine bakmaz,organizasyonuna,taraftarına top 16 ya bakar.

Biz ilk senemizde 30 a yakın fark yedik.yıllarca bu organizasyonda olmuş takımlar ezildiler siena'da.olimpiakos fark yedi defalarca fülkeri madara ettiler bu takımlar kaç yıldır euroleague'de.uleb sienadan fark yiyip yemediğine bakmaz,organizasyonuna,taraftarına top 16 ya bakar.

abi bizim taraftara noluyo bilmem ama millet artık EL'in resmi sitesine girince sienadan kim fark yemiş diye bakıyo. Yani sıradan bişey haline geldi, artık rutin bi olay oldu sienadan fark yemek heleki deplasmanda. Ama noluyosa bazıları tüm transferler fos falan demeye başladı. neyse union'u yenersek o zaman göklere çıkarırlar yine takımı. bu mağlubiyetide unutursunuz inşallah. zaten bana göre normal bi skordu bu bakın görün bu takım barçayıda madara edicek

Siena'ya deplasmanda yenilmemize üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Olası bir mağlubiyete sadece ortaya karakter koymadan, istemeden, savunma yapmadan, savaşmadan yenilsek üzülürdüm. Bizde bugun onu yaptık. Yani şu aşamada Euroleague'de ki ilk senemiz olduğu umrumda değil. Bugün sahada yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Sanki rakip bizi değilde biz kendimizi küçümsüyormusuz gibi cıktık maca(nasıl olsa Siena bizi yenecek havasında). Doğal olarak sonu hüsran oldu.

Birde Lakovic'e değinmek istiyorum. Akıllarda kalan bir Prokom macı var birde Euroleague elemesindeki kritik üçlüğü. Takımın suan en fazla kazanan oyuncusu. Tamam eline gelen topu potaya atmasını, attıklarınında %90 ını sokmasını beklemiyorum ama şuana kadar 1 lig devresi mac oynadık. Liderlik yapıp takımına sınıf atlatması beklenen bir oyuncuya göre hiçbir şekilde beklentileri karşılayabilmiş değil. Kendisi hakkında Serhat Türkel gibi düşünmek istemiyorum ama gidişat hoş değil. 35 yaşına girecek Kaukenas, Lakovic karşısında hem hücumdaki hem de savunmadaki performansıyla adeta 25 yaşındaymış gibi oynadı.

Genel olarak ilk Euroleague macımızdan beri düşüşe geçtik. Bu süreç içinde 2 mağlubiyet fazla değil ama moral bozucu. Union Olympia ve Hacettepe macları ile moral bulup Efes macına kadar form grafiğimizi yeniden düzeltmeliyiz.

Siena'ya deplasmanda yenilmemize üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Olası bir mağlubiyete sadece ortaya karakter koymadan, istemeden, savunma yapmadan, savaşmadan yenilsek üzülürdüm. Bizde bugun onu yaptık. Yani şu aşamada Euroleague'de ki ilk senemiz olduğu umrumda değil. Bugün sahada yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Sanki rakip bizi değilde biz kendimizi küçümsüyormusuz gibi cıktık maca(nasıl olsa Siena bizi yenecek havasında). Doğal olarak sonu hüsran oldu.

aynı şeyi bende düşündüm renktaş ama bence bunun nedeni ilk periyodda oyuna ısınamayıp yenilen 30 sayının sebep olmasıydı. yani ilk periyodda 30 sayıyı yeyince oyuncuların morali bozuldu ve bundan sonrada maç dönmez dediler. 2. periyoddaki gibi oynayıp ilk yarıya kadar başa baş götürseydik fark 15'ten yukarı olmazdı zaten

bazılarına göre lakovic boş adam
Evet boş adam. GS den öncesi beni ilgilendirmiyor. Ben bugüne bakıyorum. Olin e karşı maç çevirsin diye alınmadı. Böyle maçlar için alındı. Geldiğinden beri bir maç oynadı. Diğerlerinde yatıyor.

Boş adamlar boş muabbete başlamış hemen takımla gurur duyuyoruz.

Bu kadar hareketli oynayan bir takımla mücadele etmek zordur.Bizde ikinci yarı hiç hareketli oynamayınca fark açıldıda açıldı.

İkinci yarıda biraz koştuk mücadele ettik fark eridi ama sonra vazgeçtik.Sonuçta burdan galibyet çıkarmak malesef imkansız.Birde sistemlerinin temeli Bo Mc Calebb adam nerden nereye geldi.Belki biz Mersinden sonra alsaydık şu an bizde yardırıyordu.:)

Çok iyi oyuncu harika içeri giriyor turnikeleri inanılmaz.Şutunuda belli bir seviyeye getirmiş.

Bundan sonra Olimpia maçı hedef maçı kazanmamız şart.Alırsak 4.ncülüğümüzü sağlama alacağız.

Sağlıklı bildiğimiz Zaza olsa belki Anderson falan bu kadar sayı atmazdı.Neyse daha fazla uzatmama gerek yok.

bu fark açıkçası bize hiç yakışmadı, sonuçta rakip bir barcelona veya cska olsa yine bi nebze anlayabilirim ama, mücadele azmimiz savunmamız berbattı dün akşam. yenilmek sorun değil, ama en azından kafa kafaya oynayabilirdik biz dün akşam. sienaın kadrosu bizden 26 sayı fark atacak kadar üstün değil.

ben de lakovici cok iyi buldugumu soyleyemem

basket boyz

maca 30 sn falan baktim mccaleb diye bi adam once topu caldi sonra turnike suretiyle basket fuoal yapti. bizim lakovic defans yapmadigi gibi hucumu yavaslatiyor

I THINK

1 sene icinde Euroleague takimi olduk. Siena belki de 20 yildir üst düzey basketbol oynuyor. Yani bazilari utanmasa Euroleague´i alin gelin diyecek. Böyle kolay degil ki bu isler. Bu sene sadece biraz daha güclendik, ama cok güclü bir takim olmadik. 3 senelik bir programi var Oktay Mahmuti´nin. 2. sene daha yeni basladi.

Mesela Siena gibi takimlar Andric´i basketbolcu sayip takimina almaz bile, ama bizim icin cok önemli bir basketbolcu. Bu tip takimlarla aramizda bariz kalite farki var. Benim tek üzüldügüm nokta Kazan´a yenilmemiz. Gercekten bizden güclü bir takim degildi ve maci hep 10 sayi farkla önde götürdügümüz halde maci verdik. Siena´yi yenmemizin imkani mümkünati yoktu. Simdi elestirirken de abartmamak gerekiyor.

bu fark açıkçası bize hiç yakışmadı, sonuçta rakip bir barcelona veya cska olsa yine bi nebze anlayabilirim ama, mücadele azmimiz savunmamız berbattı dün akşam. yenilmek sorun değil, ama en azından kafa kafaya oynayabilirdik biz dün akşam. sienaın kadrosu bizden 26 sayı fark atacak kadar üstün değil.

Sistem ve organizasyon Bahri abi 7-8 yıldır aynı sistemle oynuyorlar.Bizim sistem olarak 2.nci yılımız.:(

Boşuna takımı eleştirmeyin.Bu Siena denen takım harbi fena oynuyor.Çok sağlamlar,hele o Mc Clabber mıdır nedir adam ben basketçiyim diyor.Bide bizim Songaila'ya bak.Bu heriften hiç haz etmedim yahu.Çok pasif..

Sistem ve organizasyon Bahri abi 7-8 yıldır aynı sistemle oynuyorlar.Bizim sistem olarak 2.nci yılımız.:(

doğrudur sisteme inanan bir insanım.zaten yenilmemiz sürpriz değildi benim açımdan, bana koyan, mahmudinin oyun felsefesini görememek oldu dün akşam

1 sene icinde Euroleague takimi olduk. Siena belki de 20 yildir üst düzey basketbol oynuyor. Yani bazilari utanmasa Euroleague´i alin gelin diyecek. Böyle kolay degil ki bu isler. Bu sene sadece biraz daha güclendik, ama cok güclü bir takim olmadik. 3 senelik bir programi var Oktay Mahmuti´nin. 2. sene daha yeni basladi.

Mesela Siena gibi takimlar Andric´i basketbolcu sayip takimina almaz bile, ama bizim icin cok önemli bir basketbolcu. Bu tip takimlarla aramizda bariz kalite farki var. Benim tek üzüldügüm nokta Kazan´a yenilmemiz. Gercekten bizden güclü bir takim degildi ve maci hep 10 sayi farkla önde götürdügümüz halde maci verdik. Siena´yi yenmemizin imkani mümkünati yoktu. Simdi elestirirken de abartmamak gerekiyor.

Siena'nın özelliği Andric gibi oyuncuları takıma almaması değil Andric gibi oyunculardan en iyi şekilde faydalanması. Bütçeleri üst düzey falan değil öyle.

Para beyler para ne kadar paran varsa o kadar iyi takımın vardır sistem falan boş iş.

Para beyler para ne kadar paran varsa o kadar iyi takımın vardır sistem falan boş iş.

Partizanda para mı var 3 sene önce 5 milyon euro bütçe ile final four oynadılar.:asd:

Geri
Üst Alt