EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Ya bu zazayi nie aldilar.Baskette bile müzmin sakat adamlar hep bizi buluyor.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Pau Gasol: "Galatasaray - Barcelona macinin sonunu izledim. Heyecan verici muhtesem bir mac oldu"

bende bunu diyorum işte cevher shumpert bunlar bir kere iki kere cezalandırır bir sureden sonra girmemeye baslar böyle büyük maclardada heyecandanmı dır nedir bilmem hic atamadılar nerdeyse lakovic gibi bi adam daha olsa cok rahatlardık sut konusunda

bende zaten sana katıldığımı beyan ettim, 1 tane olması sıkıntı.

bakıyosun lakovicden, kısmen enderden başka 3'lük atabilen pek yok gibi sanki. ha ender ile lakovic'de her zaman aynı anda oyunda olmuyo :( seneye 1 gömlek daha artırmak lazım takımı

birtane skorer bir oyuncu alınmalı. birde zaten hoca sobgliayi nerdeyse hic kullanmıyor. onu gönderip enes kanter alınmalı. taş gibi takım oluruz.

birtane skorer bir oyuncu alınmalı. birde zaten hoca sobgliayi nerdeyse hic kullanmıyor. onu gönderip enes kanter alınmalı. taş gibi takım oluruz.

skor üretmekte zorlandığımız zaman hücumu shipp'in üzerine oynamalıyız. bunu hep dile getiriyorum o çocuk skorer bi oyuncu. kilidide açar. içeride çok iyi katediyo. ama nedense hücumda başka tercihler yapyoruz.

bize gelmeden önce 18 sayı ortalamasıyla oynuyodu şimdi ise 9 yanılmıyorsam.

NBA'den oyuncu alınmalı kesinlikle 3 ve 4 numaraya.Takım oyuncusu diye tutturmuş Oktay hoca.Hem takım oyuncusu olup hem de süperstar olan 4 tane isim geliyor benim de aklıma.Rondo,Allen,Pierce,Garnett.Garnett ve Pierce cuk diye oturur bizim takıma.Songaila ve Lakovic gibi leş transfer yapacaklarına bi zahmet paraya kıyıp bu adamları getirsinler.Zaten ikisi de yaşlandı boş geçirmemeleri lazım sezonu.

Pierce + Amare iyi olurdu @ Inan

NBA'den oyuncu alınmalı kesinlikle 3 ve 4 numaraya.Takım oyuncusu diye tutturmuş Oktay hoca.Hem takım oyuncusu olup hem de süperstar olan 4 tane isim geliyor benim de aklıma.Ronda,Allen,Pierce,Garnett.Garnett ve Pierce cuk diye oturur bizim takıma.Sangaila ve Lakovic gibi leş transfer yapacaklarına bi zahmet paraya kıyıp bu adamları getirsinler.Zaten ikisi de yaşlandı boş geçirmemeleri lazım sezonu.

Sırf para için geldi ikisi de zaten. Bu adamları alacak kadar kör nasıl olabildik onu anlamıyorum, bütün taraftarların bu transferlere heyecanlanması daha da bir facia.

Sırf para için geldi ikisi de zaten. Bu adamları alacak kadar kör nasıl olabildik onu anlamıyorum, bütün taraftarların bu transferlere heyecanlanması daha da bir facia.

Biz T-Mac derken Lakovic'i övenler filan vardı,şaka gibi.:asd:

Biz T-Mac derken Lakovic'i övenler filan vardı,şaka gibi.:asd:

Mert Yüksel: "Avrupa Basketbolu, NBA'den daha üst düzey. Lakoviç > T-Mac." Rezilliğin daniskası.

NBA'in son 2-3 dakikada oyuna sokulan, zafer purosu gibi kullanılan Brian Scalabrine gibi bir adam bile İtalya'da estiriyor kendi takımında. Hala bizimkiler tutturmuş yok Lakoviç reis, yok Songalia reis.

Bence Lakovic iyi oyuncu, savunmasi dandikte hucumda Shumpertla (kismen) beraber kendi sutunu yaratabilen tek oyunu.

Hucumda kendi sutunu yaratabilen biri lazim bize. Amare super otesi olurdu

Lakovic ah ah savunmadan kurtaramadık onu bugün boş kalıp 2 tane üçlük atsa maç bizimdi.Ve o 2. çeyrekte ki seri olmasaydı kazanmıştık kesinlikle.Taraftar beklediğim gibiydi cehennemi yaşattılar.

NBA'den oyuncu alınmalı kesinlikle 3 ve 4 numaraya.Takım oyuncusu diye tutturmuş Oktay hoca.Hem takım oyuncusu olup hem de süperstar olan 4 tane isim geliyor benim de aklıma.Rondo,Allen,Pierce,Garnett.Garnett ve Pierce cuk diye oturur bizim takıma.Songaila ve Lakovic gibi leş transfer yapacaklarına bi zahmet paraya kıyıp bu adamları getirsinler.Zaten ikisi de yaşlandı boş geçirmemeleri lazım sezonu.

Medical Park denen adi heriflere 3 kuruşa 5 köfte veren yöneticilerimiz sağolsun şubenin kıyacak parası yok. Kulüp bir şeyler aktarır, transferler için sponsor falan bulunursa anca, yoksa transfer yapamayız malesef.

Navarro: "Hayatimda 100´den fazla EuroLeague macina ciktim, bu aksamki gibi seyirci gormedim. Muazzam ve urkutucuyduler" Navarro: "20 sayi fark kapandigi ara taraftarin sahaya inip bize saldiracagini zannettim ve korktum. Takim da tedirgin oldu"

gercekten bunu soyledimi novaro duyan oldumu ?

Hangi ara maçı izlesem çok berbat oynadık. Ben kanal değiştirince coştuk. 10.9 saniye kala izlemesem kazanırdık. Mağlubiyeti üstleniyorum.

Navarro: "Hayatimda 100´den fazla EuroLeague macina ciktim, bu aksamki gibi seyirci gormedim. Muazzam ve urkutucuyduler" Navarro: "20 sayi fark kapandigi ara taraftarin sahaya inip bize saldiracagini zannettim ve korktum. Takim da tedirgin oldu"

gercekten bunu soyledimi novaro duyan oldumu ?

Masturbe ediyoruz boyle haberlere biz, sallama habere benziyor

Geri
Üst Alt