EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

devre arası burada sallayan arkadaşları şimdi de aramızda görmek isterim.onlar kafalarında onu gönderip bunu getirip kadro kurmaya devam etsinler.yenseler de yenilseler de bu mücadeleyi verdikleri sürece biz bu aslanlarla gurur duyuyoruz!

sadece mücadele yetmez. evet alkışlanır bu takım ama sen yönetim olarak gerekeni yapacaksın. songiliayı dogru dürüst katkı vermiyor. birde skorer eksikligimiz var. bu takıma transfer şart.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Lakovic ah ah savunmadan kurtaramadık onu bugün boş kalıp 2 tane üçlük atsa maç bizimdi.Ve o 2. çeyrekte ki seri olmasaydı kazanmıştık kesinlikle.Taraftar beklediğim gibiydi cehennemi yaşattılar.

Bende ona yanıyorum ya :( Jaka'yı savunmadan kurtarmaya çözüm bulamadık. Çok iyi mücadele ettik. Son periyotta 2 tane basket faul olacak pozisyonu vardı Furkan'ın. İkiside sadece faulle sonuçlandı :( Çok şanssızdık çok. Aslanlarımızın yüreklerine sağlık çok iyi mücadele ettiler. Ve taraftarlarımız.. Bugün zorla soktu takımı tekrar maçın içine. İtici güç budur işte. Taraftarlık dersi itina ile verilir :)

mactaydım sonunda. karaborsadan 2 tane bilet kaptım o coşkunun icinde yer aldım. sonuna kadar susmadık belki kaybettik ama manevi olarak kazandık biz bu macı. tüm seyirciler mutluydu

Barcelona bu sezon Euroleague´de 1 ceyrek bile kaybetmemis. Ilk ceyrek berabere bitti, 3. ve 4. ceyregi kazandik, 2. ceyrek maglubiyeti getirdi. Ah o 2. ceyrek ya. Üzülmemek elde degil. Avrupa´nin en iyi 2 takimindan birine karsi oynadigimiz basketbolu görünce, Oktay Mahmuti´nin eline seneye cok iddiali bir kadro verilmesi gerektiginin farkina varmistir umarim yönetim.

2.ceyrek disinda müthis ötesi oynadi takim. Gurur duydum. Barcelona´yi elimizden kacirdigimiz icin üzülüyoruz, ve bunu digerlerine nazaran daha ucuz bir kadroyla basariyoruz. Yine görmüs olduk ki, Oktay Mahmuti en büyük sansimiz.

2.çeyrek çok fenaydık yahu. Yoksa maçın 2.yarısında müthiş bir mücadele ortaya koyan aslanlarımız alkışı hak ediyor :tiphat:

Önemli olan bu seyirciyi, sinerjiyi, atmosferi haftaya, daha dogrusu her haftaya tasimak. Asil hedef maclarimiz bundan sonra geliyor.

Yönetim duyun sesimizi. Galatasaray Basketbol subesine ciddi yatirim istiyoruz. Gelecek sezon ciddi anlamda cok güclü bir kadro istiyoruz. Bu oyuncularimiza vefasizlik olarak algilanmamali. Hedef meselesi, vizyon meselesi. Yoksa yüreklerine diyecek lafimiz yok.

Biraz Ender ve Gordon dışında bu yıl gelen adamlardan doğru düzgün katkı gelmedi. Zor dakikalarda sorumluluk alıp skor üretmesini beklediğimiz Lakovic tek üçlük denemesini sanırım son saniyede 2 metre adamın üstünden yapabildi, her ne kadar bugün özellikle 3. ve 4. periyottaki mücadelemiz takdire şayan olsa da şu transfer konusunda bundan sonra daha doğru adımlar atmalıyız. Efes'in 4 numara pozisyonundan harika 3 adamı varken bizde doğru düzgün adam yok, biraz paraya kıymak lazım.

az daha yeniyormusuz [ah be]

Barçadan Lovrek,bizden de Cevher kardeşimiz beni çıldırttı.Ama genede alkışı hak ediyor Aslanlar.Helali hoş olsun,böyle mücadele olsun yeter.

Lovrek'in attığı o potalı üçlük komediydi cidden. Barcelona'nın takım kurgusu gerçekten iyi, Ndong örneğin her ne kadar sayı katkısı veremese de çok kritik ribaundları aldı, Wallace 10 dakika oyunda kaldı, 3 tane 3'lük gönderdi, keza diğer oyuncular da böyleydi, böyle bir takıma karşı bile müthiş savunmalar yaptık, 2. periyottaki vahim performansımızın bedeli yenilgi oldu.

Lovrek'in attığı o potalı üçlük komediydi cidden. Barcelona'nın takım kurgusu gerçekten iyi, Ndong örneğin her ne kadar sayı katkısı veremese de çok kritik ribaundları aldı, Wallace 10 dakika oyunda kaldı, 3 tane 3'lük gönderdi, keza diğer oyuncular da böyleydi, böyle bir takıma karşı bile müthiş savunmalar yaptık, 2. periyottaki vahim performansımızın bedeli yenilgi oldu.

Wallace cidden ekstra üzeri ekstraydı kanku.

Ilk 16 zaten bir salaklik yapmadigimiz sürece garanti. Aslinda sezon basinda koydugumuz hedefe ulastik, Barcelona macindaki mücadele de acikcasi gelecegimiz icin cok ümit verici oldu. Ama görünen o ki, NBA´de lokavt sezonun tamamnini kapsayacak. Yani bu oyunu gördükten sonra, taraftarin basketbol hevesini doruga ulastirdiktan sonra, patlatin 1-2 NBA bombasi da cossun bu taraftar. Hedef ilk 8 olsun ne bileyim yani. Bu taraftar bu mutlulugu hakediyor bence.

böyle oynayın canımızı alın Umarım gruptan çıkarız hakediyoruz

[video=youtube;QFTeBCA1LEM]https://www.youtube.com/watch?v=QFTeBCA1LEM&feature=related[/video]

İleride anlatacağımız güzel bir anımız oldu.:)

Tribün anlamında söyleyecek bir şey yok ama yanlış hatırlamıyorsam 3.periyotta attığımız basket sonrası çıkan ses bir de Lakovic basketi sonrası inanılmaz hala o anları hatırlıyorum.Gelen herkese,farka rağmen susmayan herkese teşekkürler bir de şu maç sonu rakiplere sataşmasak....

Yalnız bağırmayan kişi de çok vardı salonda ama ona rağmen, seyirci olarak baskıya aldığımız bir çok an oldu, zamanla taraftar sayısının ve takım kalitesinin artmasıyla daha korkutucu bir takım olma yolunda ilerleriz umarım.

---maçtaydım...birtek 2.periyod maçtan koptuk seyirci olarak.sanki herkesde bir güç bitmesi olmuştu...ama herkes takımdan ufak bir kıvılcım bekliyordu...nitekim 4.periyotta fark 10 a inince inanılmaz baskı vardı salonda...muhteşem bir atmosfer vardı...

Her zaman ki yerimizdeydik cok iyi bir tribün ve takım vardı bence.... 2. periyotta ki dagılma olmasaydı kazanabilirdik...

0 sayıdan geri gelmek barca ya karsı kolay iş degildir müthişsiniz YENİLMEZ ARMADA....

Geri
Üst Alt