EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-37 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

aslında normal oyunumuzu oynadık. biz çoğu maçta böyle donma anlarını yaşıyoruz.

tabi barcelona gibi takımlar da böyle durumlarda cezayı kesiyor.

ama epey de ekstra basket buldular. zorlama atışlar vs.

bakalım ikinci yarıda neler olacak.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-37 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

Mac devam ettigi birsey söylemiyorum. Sinirliyim biraz. Lakovic´e dümdüz gidecegim yoksa.

Lakoviç'i aldığımız her dakikaya küfrediyorum. Yazık cidden yazık. O kadar basbas bağırdık almayın diye, Songalia da keza öyle.

Songaila konusunda hak veriyorumda, ama Lakovici istememek biraz saçmalık olmuş. Her takım adama bosuna önlem almıyor.

Aslında takımı ateşliyecek bir oyuncu lazım..NBA'den alabiliriz.

Rakipte barca, maçtan sonra yine ağır eleştiriler gelir.

Lakovic'ide, guiza yaptınız. Admın değerini sadece biz bilmiyoruz. Rakipler onun için sıkı önlem alıyor deme,Barcalılar adama potayı göstermiyor. Oda faul yaptırmaya çalışıyor.

Yanlız navarro yokken farkı açtılar.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

Oyunu domine edicek skorer bir oyuncu lazım bize fark yaratıcak kobe gibi wade gibi dragic gibi Westbrook gibi

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

herifler bizle kedi fare gibi oynuyorlar. Tamam barca bizim rakibimiz değil ama bu kadar da aciz basketbol oynanmaz ki. lakovic diyorum susuyorum. Giden paralara acıyorum.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

Rakip Barca beyler,Ülker veya banvit değil.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

Basketbolda futbol gibi 1 numaralar şuanda,bunu dikkate almak lazım değerlendirirken.Zaten hayvan gibi kadroları vardı birde Huertas ve Eıdson geldi.CSKA bile zor durur bunların karşılarında.

adamlar çok rahat sayı atıyorlar.biz çatlıyoruz topu potaya sokana kadar

Şu foruma maç sırasında girmiyim diyorum ama olmuyor işte.Sonra imalı imalı "mücadeleniz için teşekkür!" zırvalarını görüp sinirleniyorum.O ünlem işaretini başka amaçlar için saklayın lütfen.Şu takım için kullanınca ayıp oluyor,nankörlük oluyor...

Tutku :016:

Shipp; adamın dibisin...

Salonda olamamak :sad007:

abi cok kasmaya gerek yok,adamlar tartismasiz gordugum en iyi avrupa takimi.oyuncularimizi bosa suclamayalim bence,hucumsa hucum savunmaysa savunma.herbiri mevkisinde avrupada ilk 5 e girecek 12 oyuncu.keyif almaya bakalim bence,ama sundan eminim sienayi yenecegiz istanbulda..

Songaila-Gordon tam bir facia cikti. Jaka en azindan 2-3 mac iyi oynadi simdiye kadar.
Gordon katılmıyorum. Adamın sadece attığı sayıya bakmayın. Kaç maçta krtik ribaunlardlar aldı.

Songalia, Olimpja maçında kritik 9 sayı kazandırmışdı. Orda maç iyice dönmüşdü.

Lakaya ise çok sıkı önlem alıyorlar.

Yorumları okuyunca gülüyorum bizim burada olmamız bile mucize bu sene için beyler.

Açın gözlerinizi rakip barcelona şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri.

Lakovic'i aldığımız güne lanet olsun diyen bile var şaka gibi.

Ender

Tutku

1 Transfer

Zaza

Furkan

Andric

Sertac

Shumpert

Cevher

Caner

Shipp

2 Transfer

Takima kafadan 3 Transfer gerekiyor. Gordon-Lakovic-Songaila direk göndereceksin. Yerlerine iyi oyuncular alacaksin. Zaza gittiginde ise yine 1 transfer yapardim. Ancak ozaman tam anlamda basarili oluruz.

BUKADar top kaybı üst üste nasıl yapılır hic analamdım. boş atılşların yüzde 90 ı kactı. adamlar 2 kişinin üstünden atgıyorlar. barca bizden güclü ama şu boş atışları atın biraz. birde zaza daha cok süre almalı. shumpertte boş atışları kacırcaksa bitmişiz biz. yenilcegimiz kesinde bari fark az olsun. gordon bir sürü hata yapıyor. ve hala oyuna sokuluyor adam. bizim skorer oyuncuya ihtiyacımız var. songila yerinede enes alınmalı. bu şart artık. lakovici severim ama kactane top kaybı yaptı sayamadım. bende yenecegimizi beklemiyordum ama en azında şu top kayıplarını azalrtsınlar.

Özgür Buzbaş oğlum ben bitirmeden mi dedi ? :asd:

herifler bizle kedi fare gibi oynuyorlar. Tamam barca bizim rakibimiz değil ama bu kadar da aciz basketbol oynanmaz ki. lakovic diyorum susuyorum. Giden paralara acıyorum.
Sadece bizle değil herkezle oynuyorlar.. Cska ile favori durumdalar ve çok formdalar.

Şu foruma maç sırasında girmiyim diyorum ama olmuyor işte.Sonra imalı imalı "mücadeleniz için teşekkür!" zırvalarını görüp sinirleniyorum.O ünlem işaretini başka amaçlar için saklayın lütfen.Şu takım için kullanınca ayıp oluyor,nankörlük oluyor...

Tutku :016:

Shipp; adamın dibisin...

Salonda olamamak :sad007:

Haklı adam,bu takım Ülker'i ezdiginde başka konuşuyordu burda olanlar.

Barca ile oynuyoruz,keyfini çıkarın.

yahu hakkaten şuradaki yorumları okuyorum da yazık.

arkadaşlar futbol takımına saydırmaktan hıncını alamamış şimdi baskete sarıyorlar

barcelonayla oynuyoruz bizim euroligde ilk sezonumuz gücümüz tecrübemiz belli

hala daha burada gelmiş yok lakovic öyle yok ender şöyle diye sallayanlar var

böyle skor taraftarına bu mücadele eden savaşan takım fazla

maçı futbol fanatiği gibi yorumlayacaklar lütfen pazar gününü beklesin

Özellikle Forvetlerimiz pek iyi degil. Shumpert'e bakiyoruz tamamen. Onunda atislari dengesiz biri giriyor ikisi girmiyor.

Geri
Üst Alt