EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

şu gordon ne vasıfsız basketbolcu, topu ezmede usta. ah ulan şu GS taraftarı hala akıllanamadı, isimlerle başarı gelmeyeceğini anlayamadı. elano,rijkaard,dos santos,lakovic,songaila ve niceleri. Adam milyon euroları götürsün, sorumluluk almasın. sayı atmasın, ruhsuzca top kaybetsin. ama onu "savünüyorlaaaa" diyen reyisciler savunmaya devam etsin. Bu adam sayı atamayacaksa ne işi var? sebep-sonuç ilişkisine aykırı.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

Lakovic'e çok önlem alıyor rakipler o da zaten eski çabukluğunda değil etkili olamıyor.Songaila sadece boyalı alan ile 3'lük çizgisi arasından attığı uzun metrajlı 2'likleri atabilirse sayı atıyor,atletik özelliklerini çok kaybetmiş.Bence esas sıkıntı 2 tane 33 yaşında oyuncunun olması takımda 4 numaraya daha atletik ve fiziğini kullanabilen bir oyuncu almalıydık ama artık geçti tabi.En fazla devre arası 1 transfer yapılabilir uzun rotasyonuna.

bu çeyrekteki gibi düşme yaşamamız lazım.

hücumda yaptığımız her hatada cezayı kesiyorlar ve bu da rüzgarın tamamen onların arkasına geçmesini sağlıyor.

faullerimizi mümkün olduğunca saklamaya çalışıp böyle zamanlarda kullanmalıyız ve mümkün olduğunca caydırıcı olmalıyız savunmada.

her basketi zorlanarak atarlarsa hücum tercihleri de bozulur ve geri dönmek için şansımız olur.

Yalniz beyler kaybetsekte elestirilerimizin dozunu kacirmayalim, rakip Barcelona. Biz ise sanirim ilk defa EL'e katiliyoruz, bunu da goz ardi etmeyin.

Lakovic maci çevirir görürüm ben sizi:D

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

düzelicez inş.

Bu arada her maç Shipp'e sallamayı adet edinmiş arkadaşlar da gelsin iki kelime söylesin.
Hahahaaha, ship bu takımı yavaşlatıyor.Bu takımın oyuncusu değil diyorlardı. Olimpija maçındada çok iyi oynamışdı.

Oktay hoca birine ısrar ediyorsa bize susmak düşer.Hepimiz basketbol koçu kesiliyoruz.

2. yarı Lakovic 6'da 6 üçlük atsa buradaki herkes döner...

Gercekten takima sallamayi birakin yaf... Harbiden

Ben gecen sene Shipp'e salladiginizi goruyordum simdi adamin ismi bile gecmiyor.

Skora endeksli performansa endeksli konusmayin

Bu takim suan EUROLEAGE'de ve Barcelona'ya karsi oyniyor.

Hak ettiler burda olmayi ve sonuc ne olursa olsun arkalarindayiz !.

burada bu takımın oyuncularına sallayanlar,o gitsin bu gelsinciler lütfen ben Galatasaraylıyım da demesin.onları anca kobe,lebron,howard falan keser.böyle taraftar gördükçe ben utanıyorum.antucu dolmuş burası

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-37 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

şu takıma bile sallayanlar var.. bilmeden etmeden konuşmayın şu takım 50 sayı fark yese bile bütün övgüleri hak ediyor..

Lakovic yırtnıyor ama 2 kişi sürekli adamın ensesinde. Barca çok iyi savunma takımı, bizden kaliteli takımlar..

Geçensene ezikler yendi diye aldanmayın.Geçenseneki barcadan çok ama çok farklılar.
yani twiiterda barcayı yenmelerinden övünen angutlar var benim bildiğim o yendikleri barca burda sokmuşlardı onlara.ki o barça bu barça kadar güçlü değildi.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

ama bu atmosferde siena yı yenerizz diyorum

şu gordon ne vasıfsız basketbolcu, topu ezmede usta. ah ulan şu GS taraftarı hala akıllanamadı, isimlerle başarı gelmeyeceğini anlayamadı. elano,rijkaard,dos santos,lakovic,songaila ve niceleri. Adam milyon euroları götürsün, sorumluluk almasın. sayı atmasın, ruhsuzca top kaybetsin. ama onu "savünüyorlaaaa" diyen reyisciler savunmaya devam etsin. Bu adam sayı atamayacaksa ne işi var? sebep-sonuç ilişkisine aykırı.
Sen bir sus kardeşya,Ortalık zaten karışık..

3 maç öce Gordon,Gordon diyorsunuz. Gordon savunmada çok iyi buluyorum.

31-44

31-44 Furkan

Bu arada her maç Shipp'e sallamayı adet edinmiş arkadaşlar da gelsin iki kelime söylesin.

Onlar sokak basketbolcusu istiyor Tugay.Her topu potaya fırlatsın,dengesiz tercihler yapsın.Yeterki sayı atsın,onlar sevinir.

10 Top Kaybi :o

şu 3lükler kafayı yedirtecek

Geri
Üst Alt