EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Takıma sallayan bit yavrularına birkaç birşey söylemek istiyorum. Benim çocukluğum Ülker ve Efes'in Euroleague maçlarını izleyerek geçti. Birgün oralarda olurmuyuz diye hayallar kuruyordum. O zamanlar takımın yıldızı Şemsettin Baş'tı lan! Neyin kafasındasınız siz. 2 sene önce kılpayı ligde kalan takım ligde şampiyonluğa oynuyor, Avrupa'da da Top 16 yapacağız büyük olasılık. 2 sezonda hangi spor dalında hangi takım Avrupa'da zirveye oynamış, malmısınız siz ?

Hep denmez mi yenilse de arması için oynayan, mücadele eden takım istiyoruz diye ? Bu lan işte o dediğiniz şey! Herşeyin başındayız daha, sabırlı ve düzgün adımlarla biz de o seviyeye çıkacağız. Helal olsun aslanlara!!

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Yabancı hakkımızı Lakovic,Songaila gibileri yerine daha iyi isimlerle kullansaydık biz bu Barcayı yenerdik bu gün

Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz

Telekom ne koydu ama

Yanlız takımın gucunun farkındamısınız? Bu macta bizde lakovic ve songalia diye 2 adam yoktu.0 katkı aldık bunlardan buna ragmen 3luklerimizin bazıları girseydi macı alırdık.Lakovic hadi neysede songalia yerine kim oynasa farketmez yerine mutlaka ama mutlaka nba den cok iyi bi oyuncu alınması lazım.Mesela love cok iyi olur.4 numarasız oynuyoruz ve barcelona yı 3 lukleri kacırdıgımız icin yeniliyoruz bunun farkında olmalı herkes.Helal olsun aslanlara ve oktay hocamıza.

turgay sana amuda rahat kalkabilmem için bir alet lazım demirciye gidiyorum yarına hazır olur:D

Kazan Olimpia'ya 30 sayı fark atmış.:( Deplasmanda yenmek şart oldu.

Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz

Yenilgiyi kabullenen taraftarla cacık olmaz belki ama seni yoğurtla karıştırsak iyi bi cacık olur.

2 transferle EL sampiyonu olalim :ask:

Gurur duyuyorum...

Onurcum..

Takımda oyuncular poposunu yırttı.. Gücümüzde bir yere kadar. Bırakta bir alkışı çok görmeyelim. Efesde bizden iyi takım bunuda daha önce yazmışdım. Galatasaraylılıkta herşey iyi skor değildir. O Ruh yokmu O ruh, Hepsine tekrar helal olsun. Bize böyle karakterli sporcular lazım. Salona giden herkez salak, tvden izleyen akıllı yani..Burda dır dır edeceğimize maçlara gidelim.

Neyini alkışlıyorlar ki?Efese kaybet alkış,Barcelonaya kaybet alkış.Neyine alkışlayacağım galibiyet var mı ortada?

Aman aman adama bak. Sanki senelerdir dunyanın en iyi basketbol takimiyizda. 2 sene önce yükselişe çıktık ve yavaş yavaş Euroleaguenin vazgeçilmesi olacağız inşallah. Barcelona gelene gidene fark atmış. Bize atamadı çünkü iyi mücadele ettik. Taraftarımız ise buna karşılık takımımızı alkışladı. Biraz şans yanımızda olsaydı kazanmıştık. Senin alkislamaman İnan burda yüzde 99 umuzun umrunda değil...

arkadaslar, bizim turdan cikmamizin sansi daha var mi?

barça akıllı olsun akıllıııııııııııııııı

cevap vermeye değmez abilerim kumda takılsın

Lakoviç bilerek kaçırdı 2.sini,alsında atsaydı son hucumda üçlük bulup maçı uzatma şansımız vardı,çok kötü oldu 2.sini kaçırması.

2 transferle EL sampiyonu olalim :ask:

Şaka maka şu lokavtı çok iyi değerlendirirsek ben cidden Top 8 yapabileceğimize inanıyorum.Transfer delisi değilim,takımımla gurur duyuyorum ama maalesef 4 numaradan katkı gelmiyor.

Geri
Üst Alt