EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 34-31 A.Prokom | Devre Arası | NTV Spo

Yemin ediyorum basketten soğuttunuz. Bu iki takımında euroligde işi yok. şu lakovic,songaila ne işe yarar. neden transfer edildiler anlamak güç. Belli ki bu ikisi buraya yatmaya gelmiş. Mileet hala "nerden nereye geldik yeaaa" diye kendisini avutsun. Hala şerefli yenilgilere sevinsin. Kusura bakmayın 100 yıllık kulübün taraftarı böyle küçük hedelere sevinemez. Karman çorman bir basketbol, ne düzen ne kalite var. Zorlaya zorlaya basket atıyoruz. Tek artımız savunmadaki isteğimiz. Ama buna rağmen rakip süper beceriksiz neyse ki.

O zaman Euroleague'de işi olan takımları tut.

hayır anlamadığım nokta şu, EL'de işi yoksa neden EL'de oynasın ki bu takım? neyse

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 34-31 A.Prokom | Devre Arası | NTV Spo

su adamı atın forumdna ya yada erkek gibi ben fenerliyimde de sana saygımız olsun burası antu gibi bi yer değil merak etme

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 12-14 A.Prokom | 2.P | NTV Spor

haydii alalım su macı

kim bu tarkan ya

Yemin ediyorum basketten soğuttunuz. Bu iki takımında euroligde işi yok. şu lakovic,songaila ne işe yarar. neden transfer edildiler anlamak güç. Belli ki bu ikisi buraya yatmaya gelmiş. Mileet hala "nerden nereye geldik yeaaa" diye kendisini avutsun. Hala şerefli yenilgilere sevinsin. Kusura bakmayın 100 yıllık kulübün taraftarı böyle küçük hedelere sevinemez. Karman çorman bir basketbol, ne düzen ne kalite var. Zorlaya zorlaya basket atıyoruz. Tek artımız savunmadaki isteğimiz. Ama buna rağmen rakip süper beceriksiz neyse ki.

Bütçe işi dediğin bütçe.Senin bütçen 5 Milyon Euro iken diğer takımların 15-20 Milyon Euro ise o takımları yenme şansın da o kadar az Euroleague'de,yenebilirsin ama eleyemezsin.Ama dediğine katılmıyorum yine de bu takım 5 Milyon Euro'luk yatırımı ile gayet de başarılıdır ilk senesi için.

FB Ülker ,Ülker ile yıllardır Euroleague oynayan Ömer Onan,İbrahim Kutluay,Kambala,Solomon,Mrsic,Mirsad Türkcan gibi isimlere rağmen Euroleague de ilk sezonunda 8 takım arasında 7. olabilmişti ancak.

offfffffffffffff

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 34-31 A.Prokom | 3.P | NTV Spor

yahu ship at atrtık bee..

ya biz niye sayı bulamıyoruz bu mac

bu sekilde adamları maca ortak tutuyoruz

Yani yemin ederim şu kadroyla buralara gelinmesi çok büyük başarı..

Shumpert giriyor

kazan macında da böyle kacırdık macı koparamadıkk

oha ya

adamalrın 3 lukleride bizi buluyorr

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 34-37 A.Prokom | 3.P | NTV Spor

Mola aldık.

Songalia sıkmaya başladı ama

atılmayacak zamanda 3 lük atıyor..Atılacak zamanda atmaz..Lakoviçten bahsediyoruz..

atılmayacak zamanda 3 lük atıyor..Atılacak zamanda atmaz..Lakoviçten bahsediyoruz..

napsın adam o kadar dışarıya pas verdi kimse atamadı en sonunda kimsenin atamıcanı anladı kendi attı.

Ben bu kadar sacma oynadigimiz bir mac daha hatirlamiyorum. Prokom bizim salakligimiza duacidir kesinlikle. Böyle lacka oynamaya devam edersek kaybederiz. Pismanligi da büyük olur. Derhal adam olsunlar.

adamlar üclük atip duruyor bizde cok basit hatalar yapiyoruz. Su basit hatalar olmasa öndeydik, galibiyeti bile olmayan takima yeniliyoruz. Yenilirsek Eurolig'e veda etme vakti gelmistir.

Geri
Üst Alt