EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Basketbol kadar duygu değişimin çokça yaşandığı başka bir spor dalı var mıdır acaba?..:)

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

kazandık oktay başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D

Kendi sahamızdaki Kazan maçını kazanmalıydık.. :(

İşin acı tarafı Zaza 2'de 1 atınca "ne işe yarar bu" diyenler :) Allah'tan kork be.. Adam yerlere atladı, bir top için sadece..

kalp krizi geçiriyordum. kızıyorum eleştiriyorum ama hırsımdan pancar gibi oldum. kötü oynadık ama direnç göstererek kazandık. furkan'ı çok aradık. yanlız lakovic benim için bitmiştir.

Açıkçası bekliyordum böyle bir zorlanma çünkü herkes Kazan maçına kilitlenmişti. 3.lük hırsıyla Prokom ve Olimpija çantada keklik görülüyordu. Trübünlerin Barca maçına göre boş olması bile bunu destekler nitelikteydi. Ama sonunda kazanmak çok iyi oldu tabi.

Ohhh be!!!

Yemin ediyorum ömrümden ömür gitti.Bu maçın kritiği doğrular,yanlışlar falan şu durumda yapılmaz.Uzatmanın sonlarında Gordon parkenin ortasına yıkılıp kalıcak gibi duruyordu,ben de ekran karşısında aynı haldeyim.Ohhh be!

Uvişşşşşşşşşş ne maçtı be...

Ömrümden ömür yedi çok net olarak bu maç.

Bu kadar kolay bir maçı içerde bu hale getirmek de büyük başarı gerçekten.Neyse rezalet bir günde kazanmak iyi oldu.

Basketbol kadar duygu değişimin çokça yaşandığı başka bir spor dalı var mıdır acaba?..:)

vallahi yaa son 2 senedir basketbolu futboldan çokkk daha fazla sevmeye ve takip etmeye başladım böyle bi heycan başka hiçbi spor dalında yok ... Bu takımla ne kadar gurur duysak azdır ... Furkan yok Songaila son çeyreğe kadar rezalet andric cevher çok erken faul problemine girdiler ve dış atışlardan bu kadar yararlanamadığımız bi günde böyle bi galibiyet alabilmek hemde 15 sayı geriden gelerek takdire şayandır ben bu takıma sonuna kadar güveniyorum binlerce kere teşekkürler aslanlar ...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 57-67 A.Prokom | 4.P | NTV Spor

Yenilgiden sonra takım alkışlarsan olacağı bu işte.Yenilen takımı alkışlarsan ona yenilgiyi kabullenmeyi öğretrsin.Üst seviyeye çıkmak için yenilgiyi kabullenmemek gerek.Geçen hafta dediklerimin arkasındayım hala.Barcelona maçında takım alkışlanacak bir şey yapmadı

Geçen hafta takımı alkışlamasaydık bu maçı kazanamazdık. En az senin dediğin kadar mantıklı değil mi Onur?

Açıkçası bekliyordum böyle bir zorlanma çünkü herkes Kazan maçına kilitlenmişti. 3.lük hırsıyla Prokom ve Olimpija çantada keklik görülüyordu. Trübünlerin Barca maçına göre boş olması bile bunu destekler nitelikteydi. Ama sonunda kazanmak çok iyi oldu tabi.

Aynen.. Artık olimpija maçında salon full dolar. Maç seçmemeliyiz. Barca maçındaki atmosfer olursa sienayıda yeneriz.

Şu iğrenç takıma yenilseydik çok üzülürdüm.Geri dönüşümüz müthişti.Kötü oynamamıza rağmen kazanmak güzeldi.Bu arada takımı Gordon,Songalia ve Lakovic ateşledi ve geri dönüş başladı.Top 16da kesinlikle Matiejunası almamız lazım.

Çok iyi oyuncu.

Tebrikler Yenilmez Armada.

Sırada Domercant ve arkadaşları var.

Son periyotta inanılmaz bir heyecan yaşadım ama çok keyifliydi.Çok şükür ki müthiş bir mücadele sonucunda belki de en kritik maçımızı kazandık.Tebrik edelim Yenilmez Armada'yı son topa kadar müthiş bir mücadele ortaya koydular.

Geri
Üst Alt