EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Nasıl bir maçtır bu lan ? Kalp ritmim bozuldu şu anda anneme bana geçir 2 tane diyorum.Yok böyle heyecan.En büyük Galatasaray !

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Allah seni başımızdan eksik etmesin Galatasaray. Bu moralle yarın 2 sınavımdan da iyi not alacagıma eminim :)

yenilmez armada dediğimiz bu işte...

offf allahım kalp ritmim tansiyonum hala yerine gelmedi yemin ederim :D

Ömrümden ömür gitti be.Helal olsun ASLANLAR.O ispanyol ve rus hakeminde ...

evet mücadele ettik ve kazandık ancak bizim mücadelemizin yanında 4.periyot ortalarında fark 8 e düştüğünde prokom koçunun oyuncularının moralini bozmasıda çok etkileyiciydi geri gelişimizde..adam neredeyse kafa atacaktı oyuncusuna

Abdurrahim Albayrak'a gelsin bu galibiyet.:) Bugün yine formunda idi.:)

Bu hakemlere giren çıkan neydi onu anlamadım. Neyse. Yine son ana kadar savaştık ve maçı aldık. Helal olsun hepsine.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 70-70 A.Prokom | 5.P | NTV Spor

sadece şunu söylüyorum bu takıma çok daha kaliteli oyuncular transfer edilebilirdi..Bu sıkıntılar tamamen bundan kaynaklanıyor.Şu takımın başarısındaki en büyük etkenlerden biri Galatasarayın markasıdır,potansiyelidir..Ama işte bu potansiyeli daha yukarıya çıkaracak yöneticiler olmadığı için böyle garip garip dalgalanmalar oluyor..

Hala elim ayagim titriyor. Sinirlerim bosaldi. Ben böyle sacma, ama o kadar da heycanli bir mac görmedim :) Tebrikler ama cok kötü oynadiniz be Aslanlar. Her seferinde mücadelenizden dolayi kizamiyoruz size ama bu mac gercekten yakismadi. Son ceyrek disinda lesh ötesi oynadik.

Hafta sonu Trabzon maçında Gordon ve Zaza'nın dinlenmesi lazım. Zaten çok zor bir maç oalcağını sanmıyorum..

Ne yalan söyleyim 3.çeyrekten sonra hiç umudum yoktu ama takım tabiri caizse .öt etti beni.Helal olsun yenilmez armada..

lafayette boş turnikeyi kaçırdığında birileri bize birşey anlatmak istiyordu ama biz biraz geç anladık. :D:D

evet mücadele ettik ve kazandık ancak bizim mücadelemizin yanında 4.periyot ortalarında fark 8 e düştüğünde prokom koçunun oyuncularının moralini bozmasıda çok etkileyiciydi geri gelişimizde..adam neredeyse kafa atacaktı oyuncusuna

Evet ya çok doğru noktaya değindin.Adam öyle bir yüklendiki oyunculara stres,sinir,ellerin titremesi,tercih hataları peşi sıra geldi.Tabi taraftar ve bizim savunmayı da eklemek gerek bu faktöre ama kesinlikle bu söylediğininde etkisi oldu.

off kendime gelemedim daha.babamla amuda kalktık artık atışları kaçırsınlar diye.helal olsun yenilmez armada

386181_271816002864137_122379131141159_742995_198323811_n.jpg

Zaza 19 sayı ile oynadı. Gelecek adınada onun performansı iyi oldu. Ayrıca maçta uzunlarımız çok çabuk faul problemine girdiler.. Bunda hakemlerinde etkisi var.. Yaklaşık 2 periyodu tek uzunla oynadık.

Geri
Üst Alt