EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 72-61 Galatasaray MP | 1 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 69-54 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

zaza gidince sertac geri falan donucek demişti oktay hoca aman hocam yapma su halde bile neler yapıyorlar pota altında top 16 ya kalınca elenen takımlarıdan iyi bir uzun almak lazım yoksa pota altında andirc ömrümüzü tüketir yemin ediyorum

İsmail Şenol: GS ilk etapta transfer düşünmüyor. Top16'ya kalınca, Nba takımlarının kampıda bitecek ordan iyi bir uzun oyuncu kapabilirler.

Daha ilk maçtan yatırdı bizimkiler beni, aferin anasını satayım. Bari 7 fark falan yeseydiniz.

Gordon sakatlandı galiba. :(

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 65-51 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

yabancılardan en az katkı alan takım biziz

Şu Kazana kaybetmek çok kötü.Bizden iyi değiller ona yanıyorum.:(

Greere hayatının maçını oynattık.:(

Yalnız Zaza gidince transfer şart oğlu şart.

Adamlar 3lükle hermaçı alıyor.

bu takıma sadece uzun degil skorerde alsınlar. hatta hoca songliayı oynatmıyor. onuda göndersin bir zahmet.

ender sana hicbişey demiyorum artık. bukadarmı anormal pas atılır.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 65-51 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

böyle maç kaybedilmez

bu takıma sadece uzun degil skorerde alsınlar. hatta hoca songliayı oynatmıyor. onuda göndersin bir zahmet.

O zaten gidecek kaçarı yok hiç katkı alamıyoruz Songaliadan.

Olimpija maçında ben korkuyorum. Yeneriz havası yine başladı. Sienayı evimizde yenip işi erkenden bitirelim.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 56-45 Galatasaray MP | 3.P | NTV Spor

Unics Kazan - Galatasaray Medical Park

72-61

1. ÇEYREK: 21-23

2. ÇEYREK: 14-11 (35-34)

3. ÇEYREK: 22-15 (57-49)

4. ÇEYREK: 15-12 (72-61)

:(

Siena maçına benzer oynadık özellikle savunmada;kaymaları iyi yapamadık yine guardların bire birlerine çare bulamadık.Hücumda Pick'n roll,tepe pick'n roll ve dip çizgi oyunları bu seviyede oynatmıyorlar biz de karşı çözüm üretemeyince sıkıntı çekmemiz normal.Moral bozucu oldu,ilk yarıyı iyi idare edip buna rağmen geride kapatmamız üstüne ikinci yarıdaki dirençsiz basketbol,içim daraldı...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 72-61 Galatasaray MP | 1 Aralık | Maç Sonucu

songalia andric herzamaki gibi en az katkı ile maçı bitirdiler.birde asıl sorunumuz net bir ilk 5 imiz yok...sürekli rotasyon olunca ritimler düşüyor..gecen sene kadro belliydi herkesden maksimum katkı alıyorduk...şimdi oyuna giren cok az süre alaıyor sonrada cekiniyor potaya bakmaya....özelikkle jaka fazla zorlamıyor.shumpert cok düşük oynuyor..pota altı zaten berbat.tutku da bu sene cok kötü..

Cevap: EL 11/12 D Grubu 7.Maç | Unics 72-61 Galatasaray MP | 1 Aralık | Maç Sonucu

Lesh gibi bir oyun sergiledik. Maglubiyeti hakettik. Zaten 4.'lük garantiydi belki 3.olabiliriz diyorduk ama olmadi. Zaten ekstra bir macti. Olimpija macini kazanip rahatlikla tur atlariz. Barcelona-Siena maclarindan bize ekmek cikmaz.

Ender ve Andric sezonun en kötü performanslarını ortaya koydu bugün.

Geri
Üst Alt