EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 63-67 M.Siena | 8 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 63-67 M.Siena | 8 Aralık | Maç Sonucu

kesinlikle katılıyorum.geçen sene final oynamış bir takımız ve bu sene geçen seneye göre 1 yada 2 gömlek yukarı çıkabildik ama en az 4 ,5 gömlek yukarı taşımalıydık.

o da songaliayla olmaz...geçen sene 2 fener maçına gitmiştim,uzun rotasyonumuzda büyük sorun olmasına rağmen biyerlere geldik o maçlarda,ama o sorunlar ne derece giderildi tartışılır.ermal kuqo yu arıyoruz daha ötesi yok bence.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 63-67 M.Siena | 8 Aralık | Maç Sonucu

bellide bizim oyuncu olacağımızı pek sanmıyorum ve ne yazık ki biz bu sponsorluk işinden kazık yedik gibime geliyor.bekleyip göreceğiz.

Islıklama olayından sonra Medical Park'tan fazla birşey beklemiyordum zaten.Zira başbakanın eşi Medical Park'ın ortaklarından..

Çok kolay zaten.Bütçeyi yükseltir kaliteli oyuncu alırsan istediğini yaparsın.Bir zorluğu falan yok.Masallara kanmayın

Her şey bütçeyse Partizan takımı ne iş? Geçiniz bunları, eğer öyle olsa Efes her sene şampiyondu.

Geçen seneki takımda Olimpia ve Prokomu yenerdi zaten. O zaman onca transfer niye yapıldı.Takım geçen seneki ile aynı seviyede.

songilia hic izlemesem sadece bugün izlesem yoldanmı buldular derdim. bir basketbolcu takımına bukadar zarar verirdi herhalde. shumpertte bu macın kaybedilmesindeki kişilerin en üst katındaydı. senin gibi oyuncu okadar boş atışı kacırıyorsa bir yerde bir sorun var demektir. üzülüyorum karşımızda bence iyi bir takım yoktu. bukadar boş atış kacıran başka bir takım yoktur. faul atışları başka bir mesele zaten. kapasitesi düşük andric bile katkı veriyor takıma. en cok gordonun gayretine üzüldüm.

Biraz da Furkan´a kizin madem sinirlisiniz. Lesh ötesi lesh oynadi. Dayaklikti

songilia hic izlemesem sadece bugün izlesem yoldanmı buldular derdim. bir basketbolcu takımına bukadar zarar verirdi herhalde. shumpertte bu macın kaybedilmesindeki kişilerin en üst katındaydı. senin gibi oyuncu okadar boş atışı kacırıyorsa bir yerde bir sorun var demektir. üzülüyorum karşımızda bence iyi bir takım yoktu. bukadar boş atış kacıran başka bir takım yoktur. faul atışları başka bir mesele zaten. kapasitesi düşük andric bile katkı veriyor takıma. en cok gordonun gayretine üzüldüm.

Üzülerek katılıyorum. Shumpert'ın oynamasının tek sebebi şut sokması. Şut da sokamayacaksa oynadığı her dakika zarar, savunmada çok yavaş kalıyor zira. Yaşından dolayı temposu da düştü.

Üzülerek katılıyorum. Shumpert'ın oynamasının tek sebebi şut sokması. Şut da sokamayacaksa oynadığı her dakika zarar, savunmada çok yavaş kalıyor zira. Yaşından dolayı temposu da düştü.

büyük ihtimal shumpertın son senesi olur onun yerine shiip türk yapılabilir.dediğin gibi shumpert sayı dışında pek artısı kalmadı artık.

Bütçesi bizden 3kat fazla olan Milanodan oyuncu alabileceğimizi mi zannediyorsun gerçekten?Yoksa laf olsun torba dolsun mu anlamadım

Euroligte son 16'ya kalamamış bir takımdan oyuncu alabileceğimizi düşünüyorum. Madem öyle nereden bulacağız bizi yukarıya taşıyacak oyuncuları? Son 16ya kalan bütün takımların bütçesi bizden büyük. Demekki onlardan alamayız. Elenenlerden çoğunun kalitesi belli, bizim işimize yarayacak oyuncuları yok. O zaman şikayet etmeyip yolumuza devam edeceğiz.

şu karşımızdaki siena cok rahat yenebilcegimiz takımdı. sen 50 tane boş atış kacırırsan faul atışlarını yarısını kacırırsan yenilirsin tabi adamlar boş kaldıgı pozisyonların yüzde 80 ini atıyor. biz yüzde 80 inini kacırııyoruz. fark burda zaten.

Euroligte son 16'ya kalamamış bir takımdan oyuncu alabileceğimizi düşünüyorum. Madem öyle nereden bulacağız bizi yukarıya taşıyacak oyuncuları? Son 16ya kalan bütün takımların bütçesi bizden büyük. Demekki onlardan alamayız. Elenenlerden çoğunun kalitesi belli, bizim işimize yarayacak oyuncuları yok. O zaman şikayet etmeyip yolumuza devam edeceğiz.

o oyuncular illaki bulunabilir..geçen sene aldığımız jerry johnson hangi takımdan alındı bilmiyorum fakat geçen sene bu zamanlarda alınmıştı,rochestie diye bir oyuncumuz vardı çokta kötü oynuyordu.biz euroleague de falanda değildik,ama sonuçta bu oyuncu geçen sene kulübümüze yararlı oldu.yine yararlı olacak oyuncular alınabilir bunun zor olduğunu düşünmüyorum.

Top 16 ya kalamayan takimlar bazi yuksek kontratli oyuncularini cikarabilir ama nedense biz bunu acaip abarttik.Oyle bi konusur hala geldik ki sanki top 16 yapamayan takim kapiyi kilidi vuruyor oyuncularini batan gemi mali gibi dagitiyor yok boyle bi olay Borusisin filan maasida bizim takimin yarisindan fazladir oyle kolay degil almak.Sunu da dusunun biz top 16 yapamasak takim dagilcak miydi?hic mi hedefimiz kalmicakti? Biraz daha mantikli dusunun.

Motiejunas ve Akingbala var aslında. Bilbao da elenecek gibi Banic var onlarda da. Eurocup takımlarından da aranırsa bulunur.

Eurocuptan alırız.Çok büyük takımda oynayamayan bir isim alırız.Adam bulunur rahatlıkla. Mesela Ali Traore

Motiejunas ve Akingbala var aslında. Bilbao da elenecek gibi Banic var onlarda da. Eurocup takımlarından da aranırsa bulunur.

yalnız akinbala dünkü maçtaki gibi ise bize saç baş yoldurur.serbest atışları berbat.şutu yok.bilimiyorum sadce bi maçlık izlenim bu.

Akingbala boş adam zaten.2 maçlık istatistiğe aldanmayın

Nancy'nin kadrosu çok kötü, Batum gittikten sonra iyice dağıldılar. Akingbala'yı alma imkanımız varsa düşünmeye bile gerek yok bence.

Nancy'nin kadrosu çok kötü, Batum gittikten sonra iyice dağıldılar. Akingbala'yı alma imkanımız varsa düşünmeye bile gerek yok bence.

30 yaşına kadar Eurocupta 2 sayı ortalamasıyla gelmiş bir oyuncuyu 2 maç iyi oynadı diye niye alalım kim?Akingbala berbat oyuncudur.Sadece ribauntlara katkı yapar o kadar

Bize pota altında iyi savunmacı-ribaundcu ve skorer 2-3 oynayabilen biri lazım.

Geri
Üst Alt