Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 27-27 M.Siena | 2.P | NTV Spor
31 'de kaldık :90:
31 'de kaldık :90:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler yeni geldim şimdi bu maçı kaybedersek elenicezmi
Biri bana sertaç,caner,tutku,haluk gibi 3. lig takımı seviyesindeki adamlarla niye oynadığımızı anlatabilir mi? Asları dinlendirmek için maç boyunca 4-5 dakikalığına alırsın onu anlarım,15 dakika oynuyor bunlar.
Tutku resmen bütün hucumların içine etti.
ya bu adamların en skorer isimleri yok mccalebb lavrinovic kaukenas fark olması gerekirken bu ne arkadaş
Andic ile 2li hucum yapmaktan başka bişey yaptığı var mı tutkunun? Euroleague de onu da yapamıyor,tam takım ritim bulmuşken saçma sapan no look paslar atıp toplar kaybediyor.Tutku 3.lig takımı seviyesi derken ? Yani Oktay hoca bişeydan anlamıyo diyosun ?
Biri bana sertaç,caner,tutku,haluk gibi 3. lig takımı seviyesindeki adamlarla niye oynadığımızı anlatabilir mi? Asları dinlendirmek için maç boyunca 4-5 dakikalığına alırsın onu anlarım,15 dakika oynuyor bunlar.
Tutku resmen bütün hucumların içine etti.
İlk basketbol deneyimin mi?
Andic ile 2li hucum yapmaktan başka bişey yaptığı var mı tutkunun? Euroleague de onu da yapamıyor,tam takım ritim bulmuşken saçma sapan no look paslar atıp toplar kaybediyor.
Euroleagudeki şu ana kadar oynanan bütün maçlarda rezalet oynadı tutku.
Maçın başlarını izleyemedim,15-10 iken açtım maçı.Eğer ender bu tutkudan bile kötü oynadıysa yapacak yorum yok o zaman.Yuh yani Tutku girdi üstünlüğü ele geçirdik, Ender'in maçın başında ne halt yediğini gördük fark çift hanelere çıkıyordu neredeyse. Allahtan Oktay Mahmuti çıkardı da kopmadı maç.