EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 63-67 M.Siena | 8 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 27-27 M.Siena | 2.P | NTV Spor

31 'de kaldık :90:

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 27-24 M.Siena | 2.P | NTV Spor

lakovic 33-32

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 18-19 M.Siena | 2.P | NTV Spor

33-32 ilk yarı sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 27-24 M.Siena | 2.P | NTV Spor

ilk yari sonu 33-32 ondeyiz

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 33-32 M.Siena | Devre Arası | NTV Spor

Lakovic bugün çok iyi nazar değmesin.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 8.Maç | Galatasaray MP 33-32 M.Siena | Devre Arası | NTV Spor

Beyler yeni geldim şimdi bu maçı kaybedersek elenicezmi

çok kolay top kaybetmesek herşey cok farklı olabilir yaa çok top kaybı yapıyoruz :( lakovic bugün gününde :)

koyucaz

Biri bana sertaç,caner,tutku,haluk gibi 3. lig takımı seviyesindeki adamlarla niye oynadığımızı anlatabilir mi? Asları dinlendirmek için maç boyunca 4-5 dakikalığına alırsın onu anlarım,15 dakika oynuyor bunlar.

Tutku resmen bütün hucumların içine etti.

Biri bana sertaç,caner,tutku,haluk gibi 3. lig takımı seviyesindeki adamlarla niye oynadığımızı anlatabilir mi? Asları dinlendirmek için maç boyunca 4-5 dakikalığına alırsın onu anlarım,15 dakika oynuyor bunlar.

Tutku 3.lig takımı seviyesi derken ? Yani Oktay hoca bişeydan anlamıyo diyosun ?

ya bu adamların en skorer isimleri yok mccalebb lavrinovic kaukenas fark olması gerekirken bu ne arkadaş

Andric sen nasıl bir dengesizsin:D

2 de 2 yada 2 de 0 arası yok.Mükemmel savunma,ribaund yada 3 dk.da 5 faul.Hucüm faul,hatalı yürüme yada mükemmel bir yüzde:D

Adamın ortası yok:D

İyi takımlara karşı iyi oynuyor.Aslan bugün bize kazandırsın şu maçı da.

Tutku 3.lig takımı seviyesi derken ? Yani Oktay hoca bişeydan anlamıyo diyosun ?
Andic ile 2li hucum yapmaktan başka bişey yaptığı var mı tutkunun? Euroleague de onu da yapamıyor,tam takım ritim bulmuşken saçma sapan no look paslar atıp toplar kaybediyor.

Euroleagudeki şu ana kadar oynanan bütün maçlarda rezalet oynadı tutku.

Yuh yani Tutku girdi üstünlüğü ele geçirdik, Ender'in maçın başında ne halt yediğini gördük fark çift hanelere çıkıyordu neredeyse. Allahtan Oktay Mahmuti çıkardı da kopmadı maç.

İlk basketbol deneyimin mi?

isimleri sayıyorum deneyimle alakası yok siena takımının tüm yükünü taşıyan adamlar bunlar hadi birazda rakocevic var arkadan ama asıl adamlar bunlar yani şimdi en azından bi 9-10 fark olması gerekirdi.

Andic ile 2li hucum yapmaktan başka bişey yaptığı var mı tutkunun? Euroleague de onu da yapamıyor,tam takım ritim bulmuşken saçma sapan no look paslar atıp toplar kaybediyor.

Euroleagudeki şu ana kadar oynanan bütün maçlarda rezalet oynadı tutku.

tamam eleştirebilirsiniz beğenemeyebilirsiniz anlarımda 3.lig takımı nedir başka bişey yaptığımı var nedir biraz daha gerçekçi eleştirin bari :)

Yuh yani Tutku girdi üstünlüğü ele geçirdik, Ender'in maçın başında ne halt yediğini gördük fark çift hanelere çıkıyordu neredeyse. Allahtan Oktay Mahmuti çıkardı da kopmadı maç.
Maçın başlarını izleyemedim,15-10 iken açtım maçı.Eğer ender bu tutkudan bile kötü oynadıysa yapacak yorum yok o zaman.

bu maç için en önemli oyuncumuz shumpert 3 oynasa karşısındakine çok büyük boy avantajı var 4 oynasa ayak çabukluğu avantajı var ama kendisi henüz moda giremedi

Geri
Üst Alt