EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

Mucize gerekiyor çevirebilmemiz için.

Ergin Ataman'a göre şutu olan oyuncu direkt alınmalı. Şu Micov'un falan ne işe yaradığını çözebilen var mı ?

Ergin Hoca´nin Erzeg sevdasini hic anlayamiyacam. Iyi bir takimda ancak back-up 4 oynayabilecek adami, starting 5 oynatiyoruz ve bol bol süre aliyor.

hahaha:D bi sakin olun be.oyuncular yeni...daha takım olamadık...jawai gibi bi sorun var,hem de bu maç zorlu bi deplasmanda oynanıyo.

52-34 Pota altımız yine yol geçen hanı gibi,
3 lüğü yine kaçırdık , Jawai oyunda ama kızılyıldızın 6. adamı sanki !
52-36

Biz fark erisin diye beklerken 20 olacak fark neredeyse

Hadi şu üçlük bir umut ışığı olsun.

mac basladi mi yine ? Ulan benim digitürk play avrupada, avrupada yayin haklar falan yok deyip kararti ekrani. Ilk yariyi kesintisiz izlemistim, hatta daha önce Efes macini...

Adamlar farkı 13'e indirdik diye molayı hemen alıyor bizim Ergin hoca da öndeyken 15 sayı farkla yenik duruma düştüğümüz zaman mola alıyor ..

hahaha:D bi sakin olun be.oyuncular yeni...daha takım olamadık...jawai gibi bi sorun var,hem de bu maç zorlu bi deplasmanda oynanıyo.
2. çeyreği seyrettinmi ,
şahsen sakin makin olamam , kötü oynarsın şut sokamazsın ama bir dünya sayıyı geri dönemediğimiz için yedik , 11 top kaybı var bir çoğu evlere şenlik sarhoş kafayla oynayanır gibi yapılan kayıplar !

Öle diyorsun ama murat Özyerin bir açıklaması vardı Lutfi beye çok teşekkür ederiz basketbolla çok ilgileniyor diye kendisininde eski basketci olmasının faydası vardı ve istedikleri bence onun sayesinde de yapılıyordu.

İlla ki katkıları vardır hukuk işleriyle falan da olabilir ama takımla uğraşacağını zannetmiyorum. Lütfi'nin daha önemli işleri var oturduğu yerden para kazanmak gibi ..

9 sayıya indi haydi devam be.

Ritim yakaladık. Artık ne yapabiliyorsak bu bölümde yapmamız gerek yoksa maçı bir daha döndüremeyebiliriz.

Geri
Üst Alt