EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

20-15 öndeyken 31-10 seri yemek nedir.Böyle savunma olmaz yazık valla.

Aradori niye bu kadar az oynuyor ya.Micov bi b.k yapmiyor.
Nolan ve Jawai irkcilik yapmama neden olabilecek kadar kotuler.

cingıl bels

Ben takımda gordon un kalması taraftariydim sen domarcent e fırsat verdin jawai ye verdin o adamda bunu hakediyor du bence çok yetenekli ve farklı bir oyuncuydu gerçekten çok üzulmustüm.

Aynen öyle. Gordon daha iyi bir oyuncuydu ama istikrarlı değildi pek. Yani onun da günü gününü tutmuyordu. Bir maçta 30 sayı atar diğer maçta serbest atışlar dışında sayı atamazdı. Ama Nolan yeni olduğu için mi böyle yoksa atmosferden mi etkileniyor bilemiyorum ama baya batırdı maçı. Gordon sakatlanmasaydı geçen sene F-4 yapardık hiç abartmıyorum.

Kim nederse desin ilk yarının özeti, paralar ödenmiyor. Geriye kosamadık değil, kosmak istemedikki.

şu Zoran Erceg den nefret ediyorum ne hücumu var ne savunması rezil herif ,
40-28 ,, 42-28 savunma SIFIR ,
Maçı kapatıyorum yoksa ceza alacağım rezil herifler ,
hızlı hücum 44-28 Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi !

Ya dayı dur sakin ol dünyanın sonu degıl

Uzun bir süredir foruma yazmıyordum. Bugün El maçları da başladığına göre artık bende yazayım. Bu takım El seviyesidne değil bana göre. Takımda hareketlilik çok az. Her oyuncu olduğu yere çakılıyor hücum esnasında( Pocius, Sinan hariç). Pota altı aşırı derecede zayıf. 3 pota altı oyuncumuzu toplasan bir oyuncu ancak eder.

Tam diyoruz çok iyi hamleler yapıldı diye ama işte hiçbir işi tam yapamıyoruz ki. Uzunlarda döndük dolaştık Jawai'ye kaldık.

Aynen öyle. Gordon daha iyi bir oyuncuydu ama istikrarlı değildi pek. Yani onun da günü gününü tutmuyordu. Bir maçta 30 sayı atar diğer maçta serbest atışlar dışında sayı atamazdı. Ama Nolan yeni olduğu için mi böyle yoksa atmosferden mi etkileniyor bilemiyorum ama baya batırdı maçı. Gordon sakatlanmasaydı geçen sene F-4 yapardık hiç abartmıyorum.
Belki seri BBL de 3-3 e bile uzamazdı oda kaosu seven bir adam üşüyoruz reis

Bu kadar dış şut oyuncusu takımda varken Erceg'e pota dövdürmekte garip gerçekten.

46-30 ilk yarı ,
Arroyo şut sokamıyor savunmadada ayakta kalamadı ,
erceg - jawai - smith - pocius bu takımda yerleri yok , Keremde kerhen sahada gibi berbat ,
takım sanki öğlen maç yapmış gibi geri dönemiyoruz , tempomuz sıfır bile değil , huzurevinden toplanmış veteran takımı gibiyiz ,
bu maç yenilirsek üzülmeyeceğim bizim için son derece hayırlı bir yenilgi olacaktır tabi hoca anlamsız ısrarlarından dönerse ,
yoksa bu maçı tesadüfen kazanmamızında bir anlamı yok sezon için !

Bu sene pek fazla bir şey beklememek lazım. PG için Bobby Brown'u , SG için Langford'u , C için de atletik bir uzun (Lasme-Lawal-Dorsey) gelecekti zorlanmadan F4 yapardık. Şimdi takıma bakıyorum ;

Jawai boş , Vou boş , Smith boş , Micov canı istediği zaman oynuyor , Pocius'un da şu ana kadar pek bir numarasını göremedik. Arroyo yaşı ilerledi eski Arroyo değil geçen sene 70 maçın üzerinde maç oynadı. Bu sene sahada ölmezse iyi. Erceg boş. Kerem boş. Hepsi boş takımın ...

46-30 ilk yarı ,
Arroyo şut sokamıyor savunmadada ayakta kalamadı ,
erceg - jawai - smith - pocius bu takımda yerleri yok , Keremde kerhen sahada gibi berbat ,
takım sanki öğlen maç yapmış gibi geri dönemiyoruz , tempomuz sıfır bile değil , huzurevinden toplanmış veteran takımı gibiyiz ,
bu maç yenilirsek üzülmeyeceğim bizim için son derece hayırlı bir yenilgi olacaktır tabi hoca anlamsız ısrarlarından dönerse ,
yoksa bu maçı tesadüfen kazanmamızında bir anlamı yok sezon için !

aynen bence derhal şubeyi kapatıp teknik kadro ve oyuncuları sınır dışı edelim

Belki seri BBL de 3-3 e bile uzamazdı oda kaosu seven bir adam üşüyoruz reis

Adam akıllı hakemler olsaydı seri 4-2 bizim lehimize bitecekti. Gordon'a gerek kalmadan ama o 2. maçtaki son faul pozisyonunda 100 tane elit hakem çağır 99'u faul der Recep Ankaralı devam der ..

10-0 lık seri ile 5 sayı geriye düştükten sonra koçun Jawai tercihide ayrı bir komikti. Ordan anlasılmıstı macın bu noktalara geleceği. Kasım-Aralık sonu gibi hazır olcak diye diye sacma bir hayal dünyası olustu Jawai konusunda. Benim anlamadığım adam basketbola gecen ay baslamadıki. Ağır bir rahatsızlık atlatmıs olsada Temmuz ayından beri basketbol oynuyor bu adam, şuan Ekim ortasındayız. Yarım sezona tekabül eden bu süreçte en ufak bir ilerleme yok Jawai'de. Ve biz hala kasada 3 kurus fazla kalsın diye sacma sapan bir ısrarda bulunarak su takıma yazık ediyoruz.

Geri
Üst Alt