EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

Jawaiye vereceğimiz fırsatı gordon a verseydik keşke.

Nolan smith te beni biraz tereddütlerim vardı açıkçası hala da var kısa tercihinde o tartışılır.

Nolan yetenekli bir oyuncu ama Euroleague seviyesini kaldıramaz gibi geliyor bana. Daha çok Eurocup oyuncusu gibi geldi. Yani bireysel oyununu , takım oyunun üstünde tutuyor. Pocius-Micov-Aradori üçlüsünden biri'ni almayacaktık. Kalan yabancı hakkımızı da atlet bir uzundan yana kullansaydık daha iyi olurduk gibi geliyor. Takımda atletizmden bi haber oyuncular var.

hoca bu Jawai'de ne görüyor anlamıyorum.Rehabilitasyon tamamlayacak yer değil burası.

Adamlar Jawai gibi birisini buldu kaçırırlar mı ? :D Şaka gibi ya ..

34-25 basket faul oldu , ama pozisyondaki Jawaiye olan dirseği hakem çalmadı basketi faul verdi !

Sanırım bu seneki temel misyonumuz Jawai'yi dünya basketboluna kazandırmak, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Nolan yetenekli bir oyuncu ama Euroleague seviyesini kaldıramaz gibi geliyor bana. Daha çok Eurocup oyuncusu gibi geldi. Yani bireysel oyununu , takım oyunun üstünde tutuyor. Pocius-Micov-Aradori üçlüsünden biri'ni almayacaktık. Kalan yabancı hakkımızı da atlet bir uzundan yana kullansaydık daha iyi olurduk gibi geliyor. Takımda atletizmden bi haber oyuncular var.
Ben takımda gordon un kalması taraftariydim sen domarcent e fırsat verdin jawai ye verdin o adamda bunu hakediyor du bence çok yetenekli ve farklı bir oyuncuydu gerçekten çok üzulmustüm.

36-26 rezill bir savunma ,
derken hızlı hücum 38-26 ,
Arroyoda berbat halde şut sokamıyor savunmasıda cevher gibi rakip için ,

Bu Jawai TBL 3.ligde bile oynayamaz..

Arroyo da sezona formda başlamadı. Bu maçta da vasat bile değil şu ana kadar. Bu arada müthiş bir ritim yakaladı RedStar. Taraftarı muhteşem. Bizim gibi 40 dakika Saldır Galaaatasaray demiyorlar. Salonun mimarisinin de bunda büyük katkısı vardır diye düşünüyorum. Sanki maçı onlar oynuyormuş gibi sanki içerideler gibi geliyor. Abdi İpekçi'de saha ile tribün arasında mesafe var. Yakın olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

İnanılır gibi değil

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Pota altı cidden bomboş bu adam neden hala oyunda

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Şu nolan ve jawai kazmalarini hemen maçın devre arasında postalasinlar.

Geri
Üst Alt