Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Pocius
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan bagzen böle amatör işler yapıyor ya hiç yakışmıyor.Arroyo şov yaptı ama asist güme gitti.
Katılıyorum sana bence bu iki oyuncudan birisi olmamalıydı dorseyi gibi birini tercih edemezmiydik? Acaba atlet bir oyuncuMarjanoviç zebellah gibi. O var diye potaya yüklenemiyoruz. Zaten yüklensek de Vou ve Jawai gibi hantal oyuncular var. Marjanoviç çıktığı zaman içeriden , girdiği zaman dışarıdan oynamalıyız. Burada Arroyo'ya ve Micov'a büyük iş düşüyor.
Katılıyorum sana bence bu iki oyuncudan birisi olmamalıydı dorseyi gibi birini tercih edemezmiydik? Acaba atlet bir oyuncu
Ergin hocanin bir bildiği vardır deyip öyle rahatlatiyorum kendimi.Aynen ben çok istedim atletik bir uzunu ama yöneticilere göre Vou ve Jawai daha iyiymiş ne diyelim .. Mesela Bonsu gibi aley-oop pasları smaç yapıp taraftarı coşturacak oyuncu yok. Veya olacaksa da Marjanoviç gibi aldığını potaya geçirecek bir oyuncu da olabilirdi. Vou ve Jawai hamleleri skandal bana göre.