EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

Furkan çok iyi şu ana kadar.

Ergin hocanin bir bildiği vardır deyip öyle rahatlatiyorum kendimi.

Kısa oyuncu seçimleri ne kadar iyiyse uzun seçimleri de bir o kadar kötü. Geçen sene Jawai'nin Oly maçında sakatlanmasından sonra uzun bir sürede ala ala sakat Bonsu'yu aldık. Ha sakat haliyle iyi işler yaptı , kötü işler yaptı demiyorum ama daha iyisi olabilirdi.

Kızılyıldız taraftarıyla kapışsak alabilir miyiz?

pota altında EZİLİYORUZ ,
23-20 oldu 8-0 lık seri geldi berbatız

Acilen mola gerekiyor. Takim sacmaladi. Fark 5 oldu!

Nolan girdiğinden beri olumlu tek hareket yapmadı.

Kısa oyuncu seçimleri ne kadar iyiyse uzun seçimleri de bir o kadar kötü. Geçen sene Jawai'nin Oly maçında sakatlanmasından sonra uzun bir sürede ala ala sakat Bonsu'yu aldık. Ha sakat haliyle iyi işler yaptı , kötü işler yaptı demiyorum ama daha iyisi olabilirdi.
Nolan smith te beni biraz tereddütlerim vardı açıkçası hala da var kısa tercihinde o tartışılır.

ya arkadaş bu nasıl savunma ya adam kordonda yürür gibi potaya gitti dur diyen yok !

Jawai girdi pota altı yine yol geçen hanı.

29-23 hücumumuz tıkandı , savunmamaız berbat değil çünkü savunmamız diye birşey YOK !

Ne kadar kötü savunma ve hücum yapılırın kitabını yazıyoruz 20-15'lik skordan sonra.

Arkadaş şu takımın pota altını doldurmak çok mu zordu yahu rezillik ötesi boyalı alan oldu çiftlik !

Jawai'de ısrar etmemek lazım.

Geri
Üst Alt