Erman Oktay
10 Numara!
- 17 Mart 2009
- 10.119
- 4.086
- 1.948
20-15 öndeyken 31-10 seri yemek nedir.Böyle savunma olmaz yazık valla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben takımda gordon un kalması taraftariydim sen domarcent e fırsat verdin jawai ye verdin o adamda bunu hakediyor du bence çok yetenekli ve farklı bir oyuncuydu gerçekten çok üzulmustüm.
şu Zoran Erceg den nefret ediyorum ne hücumu var ne savunması rezil herif ,
40-28 ,, 42-28 savunma SIFIR ,
Maçı kapatıyorum yoksa ceza alacağım rezil herifler ,
hızlı hücum 44-28 Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi !
Aradori niye bu kadar az oynuyor ya.Micov bi b.k yapmiyor.
Nolan ve Jawai irkcilik yapmama neden olabilecek kadar kotuler.
cingıl bels
Belki seri BBL de 3-3 e bile uzamazdı oda kaosu seven bir adam üşüyoruz reisAynen öyle. Gordon daha iyi bir oyuncuydu ama istikrarlı değildi pek. Yani onun da günü gününü tutmuyordu. Bir maçta 30 sayı atar diğer maçta serbest atışlar dışında sayı atamazdı. Ama Nolan yeni olduğu için mi böyle yoksa atmosferden mi etkileniyor bilemiyorum ama baya batırdı maçı. Gordon sakatlanmasaydı geçen sene F-4 yapardık hiç abartmıyorum.

Hic sorma valla.Nolan'in gozyasi damlalari foreverbizim siyahiler çakma galiba ,milletin siyahileri takır takır atarken bizimkiler ilk kez basket topu görmüş gibiler..
46-30 ilk yarı ,
Arroyo şut sokamıyor savunmadada ayakta kalamadı ,
erceg - jawai - smith - pocius bu takımda yerleri yok , Keremde kerhen sahada gibi berbat ,
takım sanki öğlen maç yapmış gibi geri dönemiyoruz , tempomuz sıfır bile değil , huzurevinden toplanmış veteran takımı gibiyiz ,
bu maç yenilirsek üzülmeyeceğim bizim için son derece hayırlı bir yenilgi olacaktır tabi hoca anlamsız ısrarlarından dönerse ,
yoksa bu maçı tesadüfen kazanmamızında bir anlamı yok sezon için !
Belki seri BBL de 3-3 e bile uzamazdı oda kaosu seven bir adam üşüyoruz reis![]()