EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

76.jpg

29297K%C4%B1z%C4%B1ly%C4%B1ld%C4%B1z_logo.png
v.png
88f85gs.png

THY Euroleague 14/15 Sezonu
D Grubu, 1.Hafta
Kızılyıldız - Galatasaray Liv Hospital
16 Ekim
21.45

Son düzenleme:
Kazanırmıyız bilinmez ama Marjanovic'in muhakkak show yapıcağı maç olur,herhalde ondan sonrada hoca ve teknik heyetin aklı başına gelir uzun konusunda.

Geçen sene iyi bir takımları vardı. DeMarcus Nelson Allah'tan takımdan gitti yoksa bu maçta baya bir sıkıntı çıkarırdı bize. Bize de isterdim Nolan Smith yerine DeMarcus'u. Sırbistan deplasmanları zor deplasmanlardır. Ama yanlış hatırlamıyorsam N'dong'lu , Jamont'lu sezonda EuroCup'da 2 maçta da (iç/dış) yenmiştik onları. Bu maçta uzunlara çok büyük iş düşüyor. Çünkü uzun oyuncuları gayet iyi oyuncular. Marjanoviç diye bir pivotları var çok büyük silah onlar için. Jawai'nin özel hazırlanması gerek ayrıyetten.

Kazanırsak büyük moral olur ama kazanmaktan önce iyi basketbol oynayarak kazanmak daha iyi olacaktır.

Euroleague icin hazirmiyiz gercekten emin degilim. Takimin potansiyeli ortada ancak daha bu takimin cok calismasi gerekiyor.

Bence cok cok zor bir mac olacak.

Cok zor bir mac olacak.

Mac hangi kanalda belli mi?

Yarın 21.45 Galatasarayımiz hakettiği yerde emeğiyle hakkıyla şerefiyle.

Başlıyor yine canını yediğimin sezonu. İnsanlara o abdi ipekçi atmosferini sadece tribünde yaşatabilirsiniz. Yok öyle bir şey...

Bu konu hakikaten hiç önemsenmiyor akşam maç var forumun baskete fazla ilgisi yok heralde.

Birde izleyebilecek olanlar akşam kızilyidizin taraftarlarinı dikkat etmeleri rica olunur.

Arkadaş lig tv ye küfürler edip kapattırdım . D-smart aldım tek tesellim CL ve Euroleague maçlarını izlemekti. Anında lig tv transfer etti ;(

ödemeler yapılmıyor topculara fesih hakkı dogdu diyorlar

hepsi kacacak sanırım,zaten nolanı pek gözüm tutmadı

Ntvspor Smart HD rezilliğinden kurtulduk çok şükür.

Ligtv 3 direkt gösterir mi yoksa ayrı bir paketi mi var bunun?

Geri
Üst Alt