EL 14/15 Sezonu H:2 | Galatasaray 71-64 Valencia | M.S | 23 Ekim | NTV Spor

Takimdaki krize ve eksikliklere ragmen iyi mucadele ettik ,bu takim dagilirsa cok yazik olur,yeni yonetim bir sekilde kaynak yaratmali takima zaten kuculmeye gittik,oyuncularda fedakarlikta bulundular ama hala odemeler yapilmiyor

Bence Furkan´da kendisini gelistirmesinden ziyade, sonunda hak ettigi süreyi bulma gercegi var. Orta mesafe 15ft -12 ft arasi jumper halen yok. Ama daha önceden sürü ile Pivot oldugundan dolayi cocuk yeterince süre alamiyordu. Pivot pozisyondaki kisitlilik sayesinde adam süre bulup, kendi oyununu sergileyebildi sonunda. Bana göre önceden Ergin Hoca her nanede Furkan´i oyundan alip, yanlis yapiyordu...

Ergin Hoca´yi cok severim ama Erzeg konusunda birde anlamiyorum onu. Ergin Hoca gibi dissiplinli ve sert bir koc, nasil olur da bir tane Erzeg´e bu kadar tahammül eder ? Adam 2.11 olmasina ragmen inanilmaz soft, saha icinde hic bir sekilde savunma yapmiyor. Birak kötü savunma yaptigini, adam yapmiyor savunma felan. Basketbol´da savunmanin var olduguna inanmiyor galiba Erzeg, sutlar girerse girer, girmez ise girmez hesabinda. Ama o arada tennezül edip, rebound icin pozisyon bile almiyor.

Bize lazim olan atletik ve sut atabilen, amerikali zenci PF´dur... Bosta öyle bir arkadas varmi aceba ?

Son düzenleme:
Kisalarda cok sorun yok tek sorun Nolan Smith denen gereksiz yuzunden Arroyo dinlenemiyor sadece ,onun yerine kaliteli bi adamla is cozulur Gordon ismi gecti bakalim.
4,5 uzunlarda ise sorun cok buyuk.4'te Ergec bu takimin tamamlayan parcasi olmali asla ana parcasi olmamali ama transferlerden sonra el mecbur arkasinda bekleyen 37lik Kerem Gonlum baska adam yok,katlaniyoruz.5te neyseki Furkan iyi goturuyor simdilik Vou hazir degil ,Jawai ise hic hazir degil en az 2 aya ihtiyaci var.

Kisalar bi sekilde giderde Uzunlarda cok sikinti yasariz iceriye penetrelerde.Bugun macta gorduk tikandigimiz,eksik noktalar belli ama cozum simdilik kolay degil ,top16'ya atalim kendimizi ligde cok yenilgi almayalim duruma gore bi makyaj yapilmali takima.

İki takım arasında öyle 25-30 sayılık fark yok mutlaka geri döneceklerdi, tabi biraz fazla gevşedik ama sonuç normal.

Şimdi Ataman'ı dinledim saha dışı sorunlardan bahsediyor haklı olarak, önce şu para işini çözmek lazım yani bunlar olurken işin tekniğini konuşmak saçma geliyor.

SON DAKİKA: Ergin Ataman, Nolan Smith'in bir daha Galatasaray forması giymeyecegini açıkladı.

şimdilik transfer yok,adamların parası yatsın sonra düşünülür heyecan yapmayın boşa.

gs tv yayınında spiker eski bir dostla yollar kesişebilir dedi zaten alternatif yok fazla bo zor su an en mantıklı hamle gordon gibi sakatlığını attıysa
Şu takıma geldiginden beri en çok sevdigim adamlardan biriydi gittiğine çok üzulmustüm ne sakatlar beklendi bu takımda oynasin diye gordon bunu hak edenleri başında gelir.

Uzunlarımız çok kötü,Furkan Aldemir hariç Vou ve Jawai'den yol yakınken vazgeçmek gerekir.

asıl sorun kısa değil uzun
uzunda olağanüstü bir gelişme bekliyorum
hayat işte

jamont geri gelse jawai yerine çok iyi bir uzun alınsa bu ikisi bize net 2 kademe atlatır.Ama parası ödenmeyen basketbol takımı için bunlar hayal gibi görünüyor.

Bo Mccaleb cuk oturur bu takıma. Bu maçta bile içeri drive ederek kazandık eğer Bo olsaydı tarihi fark olurdu bu maç.

Geri
Üst Alt