EL 14/15 Sezonu H:6 | Galatasaray LH 110-103 Kızılyıldız | M.S | Ntvspor

Hey-there-Andrew.-Image-via-%40JordanRaanan.jpg

Getirin su adami artik bu takima, bu Reis´i artik Türkiye´de görmek istiyoruz. Birde futbolu seviyor, arada sirada TTA´da mac izlemeye de gelir.

Stadimizda sirplara küfür eden herkes serefsizdir, adam degildir... Bu takimda sirbistanli tonlarca sporcu oynadi tarihinde, bir tane oynamamis olsa bile irkicilik insanlik sucudur, ve serefsizliktir. Yazik, Erceg´i saha icinde gördügümde hepimiz Erceg´iz, hepimiz Sirp´iz diye haykirmak istiyordum.
ayıp ettin adem çakar hemen hemen her yorumuna katılırım ama bu olmadı.sırplar taraftara saldırıp arabalara zarar versin millet sussun bumudur?adam gibi durana kimse bir şey yapmaz.sırpların bize karşı tutumları da bellidir.

Williams 17 asist.
Galatasaray 17 asist.

İçeri girip asist yapabilen 1-2 oynayan birine ihtiyaç var. Birde saglam defans yapan uzun. Bayan spiker hocaya transferi sordu ama hoca geçiştirdi.

ayıp ettin adem çakar hemen hemen her yorumuna katılırım ama bu olmadı.sırplar taraftara saldırıp arabalara zarar versin millet sussun bumudur?adam gibi durana kimse bir şey yapmaz.sırpların bize karşı tutumları da bellidir.

Ben sirplar sucsuz, sütten cikmis ak kasik demedim. 200-300 sahtekar yüzünden, bütün sirp halkina yönelik yapilan hakaretleri elestirdim ve lanetledim. Kavga ciktiysa, gitsinler dövüssünler, kimse birsey demez. Bu isin fitratinda var zaten, ama gidip bir kac capulcu yüzünden sirplara ve sirbistana yönelik hakaret etmek yakismadi. Normalde bunun önemi dahi olamaz, ama birde bunun üstüne takimda oynayan iki tane sirp sporcu var, en büyük ayip da o iki tane aslan parcasina yapilmistir.

Stadimizda sirplara küfür eden herkes serefsizdir, adam degildir... Bu takimda sirbistanli tonlarca sporcu oynadi tarihinde, bir tane oynamamis olsa bile irkicilik insanlik sucudur, ve serefsizliktir. Yazik, Erceg´i saha icinde gördügümde hepimiz Erceg´iz, hepimiz Sirp´iz diye haykirmak istiyordum.

Bu takimda amerikali oyuncu eksik, amerikali oyuncu almadan bu takimdan bir cacik olmaz. Cok fazla beyaz oyuncu var takimda birde, böyle basket takimi olmaz.

:red:

Hey-there-Andrew.-Image-via-%40JordanRaanan.jpg

Getirin su adami artik bu takima, bu Reis´i artik Türkiye´de görmek istiyoruz. Birde futbolu seviyor, arada sirada TTA´da mac izlemeye de gelir.
mevcut oyuncuların maaşını ödemekten acizler bunu mu getirecekler bir de. fazla uçuyorsun gibi geldi en fazla alabilecekleri takım bulamamış biri.

Yorumlarimiz yine nereye cekildi... Yüzyillarca kölelestirilmis, ve insanlik disi uygulamalara tabi tutulmus senji irkini övmek irkcilik degildir. Bu adamlari sevindirmek, ve hic bir zaman üzmemek boynumuzun borcudur. Bunu hepimiz kabul edelim beyler, bu adamlar bu oyunun piridir...

Drake Amp'd Up Over James Johnson's Poster Dunk - YouTube

Suraya bak be adamlar nasil zipliyor, Allah yaratmis iste.

Çok fazla beyaz oyuncu da ne demek A. Çakar? :D

Kimse kusura bakmasin güzel kardesim, ama bu spor siyahi kardeslerimizin sporudur. Siyahi oyuncunun olmadigi bir takimdan hayir gelir mi bilemiyorum, zannetmiyorum dogrusu... Simdi senin ile birlikte toplam 10 arkadas ile basket oynamya gitsek, 5vs5 ve iki tane takim kurulacak. Aramizda sadece bir tane siyahi oyuncu var, bir takimin kaptani sen olacaksin, ve ilk secme hakki sende. Kimi secerdin ?

Geri
Üst Alt