EL 14/15 Sezonu H:6 | Galatasaray LH 110-103 Kızılyıldız | M.S | Ntvspor

Valla sana katılıyorum.Takımda bi tane atletik zenci olmalı.Bonsu müthişti bu konuda.O Britanyalı ama.Baskette bi alleop ile tribünleri çoşturup maça tekrar dönebilirsin.Atletik adamlar kendi evinde maç yapan takımlar için çok önemli koz.James Gist gelse keşke.

Mometum changer derler buna, Momentumu birden arkana alirsin. Bu sert bir blok yapinca da gecerlidir, toz duman edersin rakibi, costurursun taraftari. Sunlarin 2.20 herif mesele, her girdiginde pota altina rebound aldi, ve bitirdi istedigi gibi. Pota altinda hareketleri aslinda inanilmaz agirdi, ama pivotlarimiz yetisemedi bile. Koy orayi bir tane atlayan sicrayan siyahi bir kardesi, bloku cakip tek eliyle indirsin bakayim asagaya o herifi. Bir daha girebiliyor mu öyle özgüven ile pota altina ? Bunlar sart yani, maalsef büyük bir eksikligimiz var o konuda.

Mali durumumuzdan dolayi trasfere karsiyim aslinda, ama bosta ucan bir siyahi pivot, arti Jamont gelirse, müthis olur. Su NBA´den ayrilacak adamlara göz atmak lazim.

almanlar ve ruslar hiç meleze ihtiyaç duymadan on numara sporcular çıkarmıştır. afrikalıların fiziksel yönde artısı olabilir ama zihinsel olarakta bir okadar eksilerde.

Tamam yetistirilmis olabilirler, ama dünya tarihinin en büyük irkcisi, kendi ülkesinde düzenledigi olimpiyatlarda, ABD´li siyahi sporcularin o Dritte Reich sporcularini madara ederken, nerdeyse kalpten gidiyordu, derler...

200-300 Turk sırbıstana gıtse olaylar çıkarsa arabalara taraftarlara saldırsa.sırp taraftarlar ne dese haklıdır kabulum.nıtekım dortmund maçında gurbetçılerımızın yaptıklarını nasıl kendımız de eleştırdık.bu 200-300 kışı mısafır gıttıgı yerde vandallık yapıyorsa kusura bakma her kufrude hakederler.ulkelerını temsıl edıyorlar ıyı temsıl etmelerı gereklı.dortmundda kı taraftarımız da ulkemızı temsıl edıyordu.şimdı almanlara sor turklerı sevmez ve bu hareketlerı kınarlar.yanı her zaman da haksız bız degılız.ama her olayda kendımızı haksız çıkartmaya çalışıyoruz.

Maalesef hakli iken, haksiz durumua düsme aliskanligimiz var. Dedigim gibi, o yapanlara küfür etmek dogaldir cünkü terbiyesizlik yapislardir. Ama sirp halkina küfür edip, maalesef haksiz duruma düsüyoruz...

ImageProxy

Öldürdün hoca adami.

:hat:

Ergin Ataman: Hafta sonuna kadar kisa rotasyona (forvet) takviye yapacagiz ve daha sonra uzun rotasyona takviye olacak.
Ataman: Scotty Hopson ile anlasmak uzereydik ancak son anda vazgecti. Jamont Gordon'un sakatligi, 1 yil oynamadi, bizi dusunduruyor.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ne demek istedigini anliyorum da bu ırkla alakali olmadigini düşünüyorum.

Basketbolda çok basarili siyahi oyuncular oldugunu katiliyorum, ama bu daha çok o oyuncunun özel yetenekleriyle alakali, ve o siyahi oyuncularin çogu Amerika da oynamasi mesela. Her siyahi oyuncu da iyi olacak degil ya?

ABD kitasinda 13% civari bir afro amerikan halki var, bu adamlar kendilerini sporun icinde yeniden kesfettiler. 60´li yillardan itibaren zaten bu sporu saha icinde, tamamen ellerine aldilar. NBA´nin 80%´lik kisimi siyahi oyuncular ile dolu.

Afrikada ne egitim, nede düzen var. Uzun adamlar getiriliyor 17-18 yasindan sonra genellik ile oradan, sonrada bir cacik olmuyor tabi. Afrika zaten yüzyillardir sömürülmüs, insanlar acliga ve ic savaslara mahkum edilmis. Oralardan bu halde bile sporcu yetismesi, onlarin fiziksel yeteneklerinden kaynaklaniyor. Üniversite disinda fabrikada calisirdim eskiden, oradan tanistigim bir siyahi arkadasi da almistim bir kere basket oynamaya giderken yanima (32 yasindaydi). Hayatinda basketbol oynamamis, smac basacam derken burnunu potaya carpip, yere cakildi. Yani kumas saglam aga, diger yandan birde Ender Arslan´a bak. Tamam, canimiz cigermizidir, ama sporcu tipi yok adamda. yaziklar olsun be.

Ergin Ataman: Hafta sonuna kadar kisa rotasyona (forvet) takviye yapacagiz ve daha sonra uzun rotasyona takviye olacak.
Ataman: Scotty Hopson ile anlasmak uzereydik ancak son anda vazgecti. Jamont Gordon'un sakatligi, 1 yil oynamadi, bizi dusunduruyor.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Arroyo abiye nefes aldiran atlet defansif guard düşünmüyormusun hocam? Ligin sonunu getiremez bu adam.

Sen 250 kişi gelip benim masum vatandasıma esnafıma saldırıp türk bayrağını yakarsan, bizim manyakların hepinizi öldürmedigine dua edeceksiniz. Köpekler

SON DAKİKA | Sırp taraftarların kendi aralarındaki kavga sonucu ölüm olayının gerçekleştiği Emniyet tarafından bildirildi.

Klüpte yaptığı açıklama da suçu bize atıolar olayın aslı ne acabq

Sana ayrılan 70 kişilik yere 300 kişi gelirsen, birde üstüne o 300 kişiyle taşkınlık cıkartırsan sonucu böyle olur. Bu ölümün sorumlusu aykırı hareket eden Sırp taraftarlar ve önlem almayan Kızılyıldız camiasıdır(adamlar 3 gündür söylüyorlardı bu kadar kişiyle geleceklerini). Yunan, İtalyan, İsrail takımları her yıl onlarca kez buraya deplasmana geliyorlar. Kac kez böyle olay cıkıyor? Hiçbir neden, ölümü haklı göstermez ama bu olayda şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekenler Sırplar'dır.

Sen 250 kişi gelip benim masum vatandasıma esnafıma saldırıp türk bayrağını yakarsan, bizim manyakların hepinizi öldürmedigine dua edeceksiniz. Köpekler

Bu nasıl laf lan. Ergenligine bağlıyorum. Ciddiyim bu normal bir insanin diyeceği laf değil.

Efsane maç, güzel maçtı da rakibin gücünden dolayı değil. Takım gitmiyor, transfer lazım çok kötüydük bugün.

Geri
Üst Alt