EL 14/15 Sezonu H:7 | Valencia Basket 78-71 Galatasaray LH | M.S | 28 Kasım

Koç, oldum olası öyledir zaten. Kafasına koyduğu bir maç varsa öncesinde hangi mac olursa olsun pek kasmaz(Geçen sezon Kuban deplasmanından önce dış sahadaki FB derbisi). Haftaya Laboral macımız tamam mı devam mı gibi birşey muhtemelen koçunda planı o maçtır. Bu maçta böyle bir senaryo bekliyordum.
Ben başka şeyler düşündüğünü düşünüyorum cihat mesela maddi sorunlar mesela furkan mesela transfer bana öyle geliyor ben hocayı daha önceden de böle gördüm ama oyunculara tepki koymak içindi ben böle düşünüyorum.

Şu takıma 3 transfer lazım da hadi en azından 2 transfer yapılmayacaksa diğer tura çıkmayalım zaten. Averaj takımı olmanın anlamı yok

Biz Arroyonun eline kalmişiz. Ergin ataman bunda suçlu. 2 senedir penetre eden oyun kurucu almiyor. Bütün rakipler Arroyo'nun üstüne oynyinca duman oluyoruz.

Ben başka şeyler düşündüğünü düşünüyorum cihat mesela maddi sorunlar mesela furkan mesela transfer bana öyle geliyor ben hocayı daha önceden de böle gördüm ama oyunculara tepki koymak içindi ben böle düşünüyorum.

Tabi o zaten kanayan yaramız. Biz geceleri uyuyamıyoruz o nasıl düşünmeden edebilsin ki :) Yinede bu mac için en kötü senaryo averaj için 7 sayıdan da fazla kaybetmemiz olur. Fakat onun dısında bu mac özelinde eleştiri çok mantıklı değil. Çünkü net, macı takan yok.

sportmenlik disi faul nasil oluyo lan basketbol oynuyolar koluna vuruo spikerin dedigi gibi kafasina vurmamiski

Bunda da ikili averaj gitti ya. Erceg'den mucize beklicez yine

Herkese ikili averajı veriyoruz. Bu gruptan çıksak bile en iyi 4. çıkarız.

Geri
Üst Alt