EL 14/15 Sezonu H:7 | Valencia Basket 78-71 Galatasaray LH | M.S | 28 Kasım

ama suç ne oynayan da ne oynatan da bu takıma adam gibi pivot almayan da Jawai ve Vou ikisi de salak

Periyot sonlarimiz müthiş yalniz. 79-70 oldu. 2 li averajda gerideyiz. Dogru transfer yapmayi istemiyorlarsa ben elenmesinden yanayim.

Serbest atış özürlüsü takım. Bari savunmayı yapamıyorsunuz serbest atışlarını 2/2 atın.

Maç 7 sayıyla bitti ve 8 serbest atış kaçırıyosun, raip sadece 1 tane kaçırmış.

Geçmiş olsun acil uzun lazım acil takım 7 kişi rotasyonla bile oynamıyor nerdeyse Gordon mu geliyor hopson mu geliyor kim geliyorsa gelsin aga bu böle yürümez.

Son yediğimiz baskete 2 sayılık verdi hakemler o basket kurtardı bizi.Serbest atışlardan da 1'ini sokarak 7 sayıyla mağlup olduk.Maçı kaybettik ancak ikili averajı kaybetmediğimiz tek sevindirici konu bu maçlık.6 kişiyle de bu takımın bu kadar oynaması da mucize.Çok rezalet rotasyonumuz ve fayda sağlayacağına zarar veren oyuncularımız var.Furkan varken 1 guard 1 uzun lazım diyorduk Furkan da gidince 2 uzun 1 guard ihtiyacı oluştu.Bu savunmayla çoook işimiz var.Kesinlikle takviye lazım.Bu takviyeleri yapacak mı yönetim.Hiç zannetmiyorum.

3lüğün 2liğe döndürüldüğünün farkında değildi bunlar var ya. 2.yi kaçırıp hücum ribaundu alalım dediler kesin

8 TK 18
11 TÇ 2

Bu istatistik durumumuzu gösteriyor. 17de 10 faul atmişiz ilaveten.

Ergin Hocam ne yapsın

B3fDFHWCcAALao_.jpg

Tabi o zaten kanayan yaramız. Biz geceleri uyuyamıyoruz o nasıl düşünmeden edebilsin ki :) Yinede bu mac için en kötü senaryo averaj için 7 sayıdan da fazla kaybetmemiz olur. Fakat onun dısında bu mac özelinde eleştiri çok mantıklı değil. Çünkü net, macı takan yok.
Bende çok kafama takiyorum bakalım ne olcak böyle nereye kadar böyle hafi hayırlısı bakalım bu arada 7 fatktada kaldı maç ben çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum laboral maçı heralde belirleyici maçımiz olur.

Bu savunmayı gördükten sonra Vujacic'in bizi 3'lük manyağı yapacağını düşünüyorum.

Canınız sağ olsun, skor önemli değil. Artık giden olmasın yeter.

Matematiksel hesaplamaları sevmem ama grup öyle bir hal aldı ki kim , nasıl , kaçıncı çıkacak bunun analizini yapmak biraz zevkli oluyor :)

3 maçımız kaldı. 7 maçta 3 galibiyet 4 mağlubiyetimiz var. Kalan 3 maçımız sırasıyla Laboral (İ) , Neptunas (D) , Olympiakos (İ).

3 maçı da kazanırız diyemiyorum. Grupta liderlik şansımız kalmadı. En iyi hedef olarak 2. sıra var. Onda da Laboral ve KızılYıldız varken hiç kolay değil. Artık ne yapıp ne edip bu 3 maçımızı TBL Play-Off'u gibi oynayacağız başka şansımız yok. Bu maçların sonucuna göre 5. olup Eurocup'a gitme şansımız bile var. Hem de bu ihtimal çok da uzak bir ihtimal değil. Laboral çok formda , Neptunas kendi sahasında bir başka oynuyor , Olympiakos grup lideri. Gerçekten çok zor olacak. Oyunculara da kızamıyorum. Adam akıllı 4-5 oyuncu var. Haftada 3 maç yapıyorlar. Paralarını alamıyorlar. Ama ona rağmen aslan gibi mücadele ediyorlar. Bu takımı bu hale sokanlara da ayrı bir parantez açalım. FB'li bile yapamazdı böyle bir planlamayı !

Bu arada eleştirmek istemiyordum ama Harangody'nin pozisyonunda bir oyuncu o kadar boş bırakılmaz ya. Maçın kaybedilmesi bir tarafa ligin bizim için kader pozisyonlarından biriydi o. Sinan konsantre olamadı, Kerem show up yapacam diye gereksiz yardım getirdi(yapar bunu).

Genel olarakta çok kötü bir savunma takımıyız. Oyuncuların bireysel özelliklerinden ziyade 5 pozisyonun 4'ünde fiziksel olarak çok ağır kalıyoruz. Laboral maçında Iverson'ın son saniyede boş turnikesi, Kızılyıldız maçında Mitrovic ve Kalinic'in boş pozisyonda kritik isabetleri ve şimdide Harangody'nin bomboş pozisyondaki basketlerinde ortak nokta hep aynı. Top 16'da seviye atlamazsak işimiz çok zor. Kesinlikle pert ederler bizi. Asla geçen seneki gibi olmaz.

Geri
Üst Alt