EL 14/15 Sezonu H:9 | BC Neptunas 82-72 Galatasaray LH | M.S | 10 Aralık | LigTV3

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

76.jpg

BC_Neptunas_logo_2.png
v.png
88f85gs.png

THY Euroleague 14/15 Sezonu D Grubu, 9.Hafta
BC Neptunas - Galatasaray LH
10 Aralık
19.00

Son düzenleme:
Bu maçı normalde ntvspor yayınlayacaktı.Sezon başı hangi maçların yayınlanacağını açıklamışlardı.Maçın önemi artınca lig tv ye postalamışlar maçı..

Maçın önemi arttı LigTv kaptı. Haftaya bari NTVSpor yayınlasa Oly maçımızı.

Bari şu maçı kazansakta yola devam etmek için oly maçında sansimiz olsa.

Bari burada yüzümüz gülsün diyeceğim ama kazanmak tek başına yetmiyor. Oly maçı için pek bir umudum yok zaten seyirci de yokmuş.

Bu maçı alsak çıkıyoruz zaten, Neptunas'la 1 galibiyet fark oluyor, ikili averajda üstünüz son maç öncesi Neptunas kenara geçiyor, Valencia ancak bu hafta deplasmanda Laboral'i yenip son hafta yine kazanırsa ikili averaj ortada olduğu için genel averaja kalacak ki çok zor bir ihtimal.

Kısacası bu maçı yenersek %90 çıkıyoruz.

Ama laboral garantiledi sanırım o maç onun için satış olabilir yani gene sakat durumdayız.

Laboral'ın 3.lüğü garanti değil.4. olabilirler.Biz 3. olabiliriz 2 maçı da alırsak.
Gönül ister ki ilk maçtaki gibi bi skor olsun ama bu adamların evlerinde ne varsa artık adamlar maç vermiyor kendi evlerinde.

Son düzenleme:
Yalnız bu maç niye çarşamba?EL bu sene bir tane çarşambaya maç koyuyor.Nedenini bilen var mı?Bu arada Neptunas pazartesi günü deplasman maçı yaptı.Yorgun çıkabilirler karşımıza belki

Zor maç olacak deplasman karnemize bakınca pek umudum yok ama Ergin hoca ve Arroyo sayesinde umudum var.

Evinde çok iyi oynayan bir takım, özellikle maç içinde 2-3 şutu üst üste girince performansları acayip artıyor, ilk topu kaldırıp atıyorlar zaten, kalite-yetenek olarak çok üstünüz, tek artıları enerjileri ve Litvanya ekolü, yani çok hızlı oynuyorlar, hızlı hücuma çok iyi çıkıyorlar, çok gençler o yüzden seyirciyle farklı oynuyorlar, onların en büyük kusurları, pota altında sağlam 5 numaraları olmayışı ve penetre savunması sorunlu olduğu için çok acami fouller yapıyorlar, foul yüzdemiz ve penetreler maçı belirler, bu arada çok sert bir takım değiller bu yüzden Arroyo ve Erceg'in tam aradığı takımlar onların ön plana çıkmasını bekliyorum.

Seri yiyip helva gibi dağılmamızdan korkuyorum.Zaten takım kolay kolay reaksiyon gösteremiyor.Başından sonuna düşük tempoyla giderse alırız maçı.

Valla ben 5. olmamizdan yanayim. Bunlar transfer filan yapmiyor. Uleb Cup bizim için uygun.

Format değişti elenenler EL de Eurocup a gidiyor. Ha bana göre o da gereksiz. boşuna fiziksel yıpranma lig için.

Geri
Üst Alt